Klitoris

Doğumda sonda takarken zarar vermiş olabilirler ama 3 yıldır böyle bir ağrı çekmen enteresan.

Üroloji ne alaka be erkek aklınla insanları mı keklemeye çalışıyorsun burada kışt. Kibledim.

Aaa Astoria bunu senden beklemezdim yavrum ayıp ettin. Netten araştırsaydın keşke yorumu yapmadan önce.
Sen çok bilgili bir hatunsun canımın içi böbreklerin ve idrar yolu iltihapları için seninde benimde gitmem gereken yer üroloji sadece erkek sağlığıyla ilgilenmiyor. Ki bende gittim üye bu noktada fake atmamış.

Aaa Astoria bunu senden beklemezdim yavrum ayıp ettin. Netten araştırsaydın keşke yorumu yapmadan önce.
Sen çok bilgili bir hatunsun canımın içi böbreklerin ve idrar yolu iltihapları için seninde benimde gitmem gereken yer üroloji sadece erkek sağlığıyla ilgilenmiyor. Ki bende gittim üye bu noktada fake atmamış.
Dediğiniz gibi böbrek ve idrar yolu iltihabı için gidilir ama klitoris için değil:KK48:

Konu kapanmadan yazim. ..

Burası kadınlar Kulubü git burdan pis ergen :sinirli:

Kadın sünneti yaptır. Bunu yapabileceğin ülkeler var dilersen. Yazık yav,buraya bu konuyu açacak kadar abazaya mı bağladın

orası ağrı falan yapmaz sinir yoktur orada birde baskı uygulayınca geçiyor diyorsunıx siz başka şey yapıyorsunuz aslında da neyse şimdi hadi başka yerde eğlenin

anlamadım ya fake hesapsa niye boyle bir konu acsın ki yani amac ne. belki cidden sorunu vardır :(

anlamadım ya fake hesapsa niye boyle bir konu acsın ki yani amac ne. belki cidden sorunu vardır :KK43:

evet bana da fake değil gibi geldi. Eğer fake değilse bu kadar kişi dalga geçerek epey kalbini kırmıştır.

Ayrıca o bölge ağrımaz diyenler için söyleyeyim bende de doğumdan sonra konu sahibinin tarif ettiği şekilde ağrı oldu hatta içerde iğne filan mı kırıldı diye endişe etmeye başlamıştım. Zamanla geçti.

Kızlar ben 2013 mayıs ayından beri ağrı cekiyorum ağrıyan yeri geçen yıl araştırdım klitorismis. O zamanlar bekardim başladı sindi evliyim doğum yaptım geçmesini bekliyordum geçmedi. Üroloji doktorlarına gittim birşey yok dedi ne yapacam ben. 3 yıldır bu ağrıyı cekiyorum ve her gün. Afedersiniz elim sürekli klitorisin üstünde baskı uyguluyorum o anda rahatliyorum. Ama bu çözüm alışkanlık haline gelecek toplum içinde de başlar diye korkuyorum

Klitorislerine baski yap otur oyle geciyomus ya caresini sen bulmussun iyi tut hee
Su erkeklerin isi gucu pislik akliniz ise guce bassin acik

Back