Klitoris ile boşalamama

LeydiStark

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
700
1.049
Merhabalar herkese.
22 yaşındayım ve bazen klitoral mast. yapıyorum. Elimle uyarıyorum veya masaj aletiyle. Fakat boşalamıyorum. Zevk alıyorum ama kısa süreli oluyor sanırım bir şeyleri yanlış yapıyorum. Tavsiyeleriniz var mı?

ne sıklıkla yapıyorsun

Kaç dk kadar yapıyorsunuz ve biterken ne hissediyorsunuz da bitti diyorsunuz? Bir de zevkten kastınız ne? Sadece hoşunuza mı gidiyor yoksa daha bariz bir şey mi hissediyorsunuz?
2 dakika falan sürüyor heralde. Yok hoşuma gitme olarak değil bariz bi zevk var ama kısa sürüyor ve boşalma yok

2 dakika falan sürüyor heralde. Yok hoşuma gitme olarak değil bariz bi zevk var ama kısa sürüyor ve boşalma yok
Ya 2 dk çok az bence. Hiç bir türlü oluru yok. 10-20dk deneyin .İlla süre tutmak açısından değil uzun olsun diye.

Bazen kaşıntı oluyordu ben de o zaman 2-3 dklık yapıyordum. Zevk derken onu diyor olabilirsiniz. Şahsen onda erotik bir duygu düşünmüyordum ben. Hani içgüdüsel oluyordu ki onun masturbasyon olduğunu bile bilmiyordum çünkü masturbasyonu yapay penis tarzı şeyler sokularak yapılıyor sanıyordum.

Meme, bacak içlerini okşayarak ve genital bölgeyi de klitoris kısmını dairesel hareketler yaparak , belki kalçayı oynatarak komple tüm kısımlarına dokunmanız lazım .Öne arkaya elinizle komple kavrayabilirsiniz .Ve bunu yaparken erotik görüntü izleyip ses dinleyebilirsiniz. Çok kaptırınca yoğun bir his oluşuyor. Titremek gibi değil ama sanki içte bir şeyler titreşiyor gibi. Bir uğuldama oluyor sanki. Sonra ben dayanamayıp bırakıyorum. Bir hassasiyet de oluyor. Ben de orgazm oldum mu emin olamıyorum çünkü kasılma olmuyor ama bunu yaşayınca çok şaşırmıştım.

Ben hızlı davrandığım için sanırım daha çok yüzeysel bi zevk ve hafif kasılmalar oluyor orgazm değildir heralde çünkü kısa baya. Bide sizin dediğiniz gibi deneyeyim

Ben hızlı davrandığım için sanırım daha çok yüzeysel bi zevk ve hafif kasılmalar oluyor orgazm değildir heralde çünkü kısa baya. Bide sizin dediğiniz gibi deneyeyim
Daha uzun zaman ayırabileceğiniz yerler seçin, banyo ya da gece yatağınızda, zamanınız kısıtlıysa duyguya ulaşmanız zor. Tahrik unsuru olmadan yapacağınız masturbasyonda zevk de yüzeysel olur. O yüzden erotik öykü müzik ya da video kullanabilirsiniz. Klitoral orgazmda içeriden kasılma hissetmezsiniz zaten içeride kasılma varsa bu vajinaldir ve dışarıdan uyarılmayla da gerçekleşmesi imkansız değildir, bir de kadınlarda boşalma olmaz yoğun sıvı akışı beklemeyin, vajina ıslanır çok tahrik olursanız bu ıslaklık nisbeten fazlalaşır. Sizin hissettiğiniz şey büyük ihtimalle orgazm değil de tahrik kısmı gibi geldi bana, yaşadıkça tecrübe kazandıkça aradaki farkı anlarsınız ama aklınız başka yerdeyken ya da zamana bağlı stresiniz varken dokunmakla orgazm noktasına çıkmanız zor.

Aynı durum bendede var hiç bir şekilde zevk bile almıyorum bazen aliyomus gibi oluyorum sonra direk gidiyor enfiyokyon var dedi doktor reçete verdi alamadım doktordan onu fitil yazdı ama ilacı adı ne bilmiyorrum kızlar kullananan varmı hangisi daha iyi eczaneden ona göre Alaçam yardım edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…