Klitoris Hassasiyeti

melikeylmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2023
50
17
26
Arkadaşlar merhaba 2 aydır klitoris bölgesinde inanılmaz hassasiyet ve garip bir his yaşıyorum sürekli idrarım varmış gibi hissediyorum.Bu yüzden urolojıye gittim ve aktif mesena olabilir dedi ilaç verdi vs kullandım düzelmedi yani onunla alakalı oldugunu sanmıyorum klitoriste bazen beyazlık olusuyor çok rahatsız oluyorum uyuyamıyorum oturamıyorum dogru düzgün aranızda yaşamız olan var mı bu durumu bilgisi olan lütfen yardımcı olsun ????

Bu bildiğimiz vajinal mantar ,artı üşütmeye bağlı sistit belirtilriniz de var,geçmiş olsun..Hem üroloji hem kadın doğumcu doktorlar doğru yön verecektir eminim⚘️

Nasıl bir tedavisi var acaba bilginiz var mı ?
Tıbbi olarak Hiç bir bilgim yok canım, ama alternatif olarak adetliyken tam pamuk pedlerden kullan, hiç naylon içermeyen, mesala kotex olabilir. İç çamaşırınıda yüksek derecede yıka yumuşatıcı kullanma, iç çamaşırını ütüle ve giymeden önce eczaneden niloya yağı al iç çamaşırına 2-3 damla damlat Ve vajinanı arada bir suyla seyreltilmiş elma sirkesini kullanarak taharet yap (1 bardağa 2 yemek kaşığı elma sirkesi).

Tıbbi olarak Hiç bir bilgim yok canım, ama alternatif olarak adetliyken tam pamuk pedlerden kullan, hiç naylon içermeyen, mesala kotex olabilir. İç çamaşırınıda yüksek derecede yıka yumuşatıcı kullanma, iç çamaşırını ütüle ve giymeden önce eczaneden niloya yağı al iç çamaşırına 2-3 damla damlat Ve vajinanı arada bir suyla seyreltilmiş elma sirkesini kullanarak taharet yap (1 bardağa 2 yemek kaşığı elma sir
Tıbbi olarak Hiç bir bilgim yok canım, ama alternatif olarak adetliyken tam pamuk pedlerden kullan, hiç naylon içermeyen, mesala kotex olabilir. İç çamaşırınıda yüksek derecede yıka yumuşatıcı kullanma, iç çamaşırını ütüle ve giymeden önce eczaneden niloya yağı al iç çamaşırına 2-3 damla damlat Ve vajinanı arada bir suyla seyreltilmiş elma sirkesini kullanarak taharet yap (1 bardağa 2 yemek kaşığı elma sirkesi).

Teşekkür ederim dikkate alacagım dediklerinizi 🌹

Arkadaşlar merhaba 2 aydır klitoris bölgesinde inanılmaz hassasiyet ve garip bir his yaşıyorum sürekli idrarım varmış gibi hissediyorum.Bu yüzden urolojıye gittim ve aktif mesena olabilir dedi ilaç verdi vs kullandım düzelmedi yani onunla alakalı oldugunu sanmıyorum klitoriste bazen beyazlık olusuyor çok rahatsız oluyorum uyuyamıyorum oturamıyorum dogru düzgün aranızda yaşamız olan var mı bu durumu bilgisi olan lütfen yardımcı olsun ????
Merhaba aynı sorun bende de var aynı zamanda ben de karıncalanma da oluyor bi ara geçti gibiydi tekrardan başladı

X