Klitoris hassasiyet

Banuozlem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
15
4
32

Kadınlar Kulübü

Arkadaşlar selam. 4 gündür daha önce yaşamadığım birşey yaşıyorum. İlk 2 gün zonklama kasıklarımda ağrı ve baskı şikayetim vardı. Doktora gittim ve testlerim temiz çıktı yani idrar yıllarımda birşey yok. Gebelik şüphem var kadın doğuma da gittim. Olabilirsin bekle daha erken dedi. Reglime 2 gün var ama şimdi nasıl anlatayım klitoris bölgemde aşırı hassasiyet var sanki tahrik oluyormuşum gibi aynı zamanda içten gelen de birşey. Sanki çişini tutarsında yaparsın bir huzursuz his bırakır ya öyle bir şey hissediyorum. Daha önce böyle birşey ile karşılaşan varmı. Utanıyorum kimseye anlatamıyorumda. Korkuyorum. İnternette huzursuz vajina sendromu falan diyorlar. Sizce bu gebelik belirtisi olabilir mi yada daha önce bunu yaşayan var mı bir hastalık falan mı korkuyorum ya.

Aha benim olayım bu. Biraz acı gibi ama acı da değil aslında. Dokunulmasın bi yere değmesin. Muayene de oldum ama yok bi şey. Tam olarak tahrişle tahrik arası bi şey sanki. Sinir bozucu.

Ben de yaşıyorum aynı sorunu. Bir çözümü bulursanız lütfen haber verin. Ben her gün aralıklarla anestol pomad (uyuşturucu krem) kullanarak bi nebze azaltıyorum ama geçmiyor

İdrar yolları enfeksiyonu değil demişsiniz ama doğumdan sonra sistit olmuştum tam da anlattığınizi yaşamıştım

Benim tam 1 yıldır var hiç geçmedi doktor doktor gezdim. Sistit olsam 1 seneye geçerdi. Bende genital uçuk var ondan mı acaba sinirlerimi etkiliyor dedim. Doktorlar hep yok dedi psikolojik hissediyorsun dedi. Pantolon vs giymek ölüm bacakları birleştirmek ölüm, tam da arkadaşın dediği gibi sürekli bi orgazm olma isteği hissi gibi sürekli idrar var hissi gibi tuhaf bişey ne yapacağımı bilemedim. Anestol pomad kullanıyorum işte hissetmeyeyim diye bi nebze rahatlatıyor yine de

Bu sorunu yaşayan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Genital bölgenizin iç dudak kısmı sarkık mı ? O bölgenin iç çamaşırına değmesinden de rahatsızlık duyuyor musunuz ?

Canım dediğin şey bana da oluyordu 4 5 kere yaşamışlığim var ama 1 günde geçiyordu benim . Aciyordu resmen pantalon eşofman ne giysem batar acırdı delirirdim 1 gün bile yeterdi şu an hatırladım cidden çok kötü bir his. Inşallah hemen geçer

Kadınlar Kulübü

Arkadaşlar selam. 4 gündür daha önce yaşamadığım birşey yaşıyorum. İlk 2 gün zonklama kasıklarımda ağrı ve baskı şikayetim vardı. Doktora gittim ve testlerim temiz çıktı yani idrar yıllarımda birşey yok. Gebelik şüphem var kadın doğuma da gittim. Olabilirsin bekle daha erken dedi. Reglime 2 gün var ama şimdi nasıl anlatayım klitoris bölgemde aşırı hassasiyet var sanki tahrik oluyormuşum gibi aynı zamanda içten gelen de birşey. Sanki çişini tutarsında yaparsın bir huzursuz his bırakır ya öyle bir şey hissediyorum. Daha önce böyle birşey ile karşılaşan varmı. Utanıyorum kimseye anlatamıyorumda. Korkuyorum. İnternette huzursuz vajina sendromu falan diyorlar. Sizce bu gebelik belirtisi olabilir mi yada daha önce bunu yaşayan var mı bir hastalık falan mı korkuyorum ya.
Mrb seninle aynı durumu yaşıyorum sen çözüm bulabildin mi çok kötü bir his orgazm olur gibi 😣

Malesef hiçbir çözüm bulamadım😩 iç dudaklarım sarkık ve muayeneye gittim klitorisin üzerindeki deriye sünnet derisi denirmiş o fazla dedi o baskı yapıyor olabilir dendi bana. Aklıma artık tek gelen yöntem labioplasti ameliyatı.
Sizin de mi iç dudaklar sarkık acaba ? Ne zamandır var sizde bu durum ? Evet sürekli orgazm isteği duyma durumu ciddi rahatsız edici gün içinde

Kadınlar Kulübü

Mrbhba nasıl oldunuz acaba geçtimi bu durumunz bndede aynı sorun var

Benim tam 1 yıldır var hiç geçmedi doktor doktor gezdim. Sistit olsam 1 seneye geçerdi. Bende genital uçuk var ondan mı acaba sinirlerimi etkiliyor dedim. Doktorlar hep yok dedi psikolojik hissediyorsun dedi. Pantolon vs giymek ölüm bacakları birleştirmek ölüm, tam da arkadaşın dediği gibi sürekli bi orgazm olma isteği hissi gibi sürekli idrar var hissi gibi tuhaf bişey ne yapacağımı bilemedim. Anestol pomad kullanıyorum işte hissetmeyeyim diye bi nebze rahatlatıyor yine de
Suan ne durumdasınız cozum buldunuz mu

Tamamen psikolojik olduğunu kabullendim. Eğer tüm testlerinizi yaptıysanız ve sıkıntı yoksa bu hisle barışın ve meditasyon öneririm. Ben hiç inanmazdım çok direndim meditasyona ama gerçekten yaşamış biri olarak deneyin derim. Tabi başka fiziksel bir sıkıntınız yoksa

X