Klitoral orgazm ağrısı normal mi?

mavigokyuzu347

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2023
2
0
26
Merhaba herkese. Biraz çekinceliyim çok afederseniz ama klitoral orgazm sırasında, orgazm olmaya başlayınca, klitoris ile oynamaya devam ederken çok şiddetli bir ağrı başlıyor. O an bırakmam gerekiyor çünkü bırakmayınca dokunmayı ağrı geçmiyor.

Bu normal mi? Bırakmam mı gerekiyor o an inanın sebebini bilmiyorum doktora gitmeyi düşünmeye başladım. Bu durumu yaşayan var mı? Sebepleri ne olabilir? Daha evvel bir cinsel ilişki yaşamadım bu arada.

Aşırı zevk almadan kaynaklı bir durum olduğunu düşünüyorum . Daha once deneyimlemedigin için agri olarak algılıyor olabilirsin. İlk aklima gelen durum bu oldu,🙂

Merhaba daha önce sıvı çıkışı olacak şekilde boşaldınız mı? Muhtemelen o çıkış olacak ve onun ağrısı. Olmayınca ve süreç uzadıkça ağrı yapıyor. Erkeklerin boşalmayınca ağrı olması gibi. Bende de o ağrı ilişki çok uzayıp bir türlü sonuca ulaşamayınca yani ben boşalmayınca oluyor. Boşalınca geçiyor.

Penis de öyledir.. Klitoris penisin karşılığıdır bu arada.. Orgazm sırasında bırakmak gerekiyor tabi ki.. 10 dk falan hassasiyet sürer.

X