Klişe geldi beni de buldu 🤣

444 0 632 numaradan Teşekkür mesajı iletebilirsiniz.
Bizim okulda cuma günü verildi hediyeler.

Bende meb e teşekkür mesajı yolladım. Bir de sma lı çocuklara öğretmenimiz adına bağışta bulundum.

Öğretmenimiz çok mutlu oldu. Özellikle bana belirtti

Grupta iki kişi istediği hediyeyi sormadan alıp sınıftan para toplandı.
Benim çocuğum hediyesini kendi vermek istedi .
İsmi yazılı kalem ajanda yaptırdık verdi. Birde mektup yazdı.
.

Bu pahali hediye secelim herkes versin diyen annelerin cocuklarina dikkat edin genel olarak sorunlu oluyorlar yada derslerde basarisiz. Annede baska turlu nasil kendini cocugu on plana cikarip sinif atlatacak iste boyle.....kendini hayatta unuttutrmaz boyleleri. Siz en iyisini yapmissiniz hicte hak gecmez milletten topladiklarina saysinlar onlar hakka giriyor dusunmuyor da sen bu yoklukta neden uzulesin. Hic vicdan yapma lutfen. Senelerdir bu olay var.

Hak gecmesini dert etmem acikcasi. Ama dun bizim okulda soyle bir sey oldu. Ben bireysel hediye almistim. Ama grupta baska bir ortak hediye dusunduler. Kisi pasi paylasinca cuzi bir rakam oldu pasta ile birlikte. Ona da katildim. Kutlamaya ben katilmadim. Katilan veliler video atti. Ogretmene verilen hediyeye katilan cocuklarin adi yazilmis. Ogretmen de - kotu niyet olmadigina eminim - sesli okudu isimleri. Bir cocuk ogretmenim benim adim da yaziyor mu diye sordu adi okunmayinca. Ogretmen de tabi ki yaziyor hepinizin adi dedi. Ama ben de iyi ki katilmisim dedim. Cocuklar onemsiyor boyle seyleri. Orada adinin duyulmasi bile onun icin onemli.

Kizininizin yediği 30gr pastadan hak geçmez. Kendinizi de çok güzel ifade etmişsiniz öğretmeniniz nasıl biri bilmiyorum ama kızınıza senin annen katılmadı köşede dur demez. Pazartesi de kutlar gecersiniz.

Bizim kreş grubunda da öğretmene hediye için 4000 liralık çanta teklif ettiler. Ben zaten öncesinde hediyemi almıştım katılmadım, zira ben 4000 liralık çanta kullanmıyorum
Kızımın öğretmenini çok seviyorum, çok sevecen, çok ilgili gencecik bir kız. Kızım da öğretmenini çok seviyor. Ben içimden geldiği için küçük bir hediye aldım konu kapandı.
Öyle aşırı şeylere gerek yok, burada bir şey okumuştum öğretmene ajda bilezik almışlardı resmen.
Pasta konusunda da orada göz hakkı var, çocuk bunlar yine de içiniz rahat etmiyorsa pasta payı neyse sorup öğrenin ödeyin derim

bu normalde etik değil. ben de öğretmenim.. özelde de çalıştım, devlette de. devlette kimse hediye almamıştı ama özelde evet pahalı hediyeler alındı. ben içlerinden geliyorsa takılmıyorum. benim cocugum okul çağında olsa açıkcası bu tür aktivitelere de katılım gösterirdim ne yalan söyleyeyim ben doktoruma bile her gidişimde çiçek götürüyorum. tatlı seyler bunlar bana göre. özel muamele görmek için değil ama o insanı mutlu etmek, senede bir de olsa iyi hissettirmek için.

ama dediğim gibi bir plan kurup her sey kararlaştırıldıktan sonra sizden katılım beklenmesi bence de doğru değil. herkesin bütcesi, gözden çıkarabileceği para aynı değil.

Bende birşeylere habersiz dahil edilmeyi hiç sevmeyenlerdenim birde orjinal şeyleri severim canim istiyorsa kendi içimden geleni yaparım parasını gözüm görmez bir gruba o manada dahil olmak hiç benlik değil.Maksat hatirlanmaksa bencede bir ogrencinin elinden çıkan yada onun düşündüğü hediye daha güzel hoş.Sizin içinizden gelirse de ona göre bir diyaloğ varsa ona göre birşey almak daha uygun.Hediyenin en makbulu içe sinendir.Gerisi reklam benimde fikrim bu

Cimer üzerinden teşekkür edebilirsiniz. İl ilçe okul ve öğretmen adı belirtip yazın. Bana verildiğinde en en çok sevindiğim hediye okuyor bu.

Eşarp ve cüzdanın fiyatını merak ettim açıkçası. Bende oğlumun öğretmenine bilindik bir markadan eşarp aldım çünkü hem çocuklara inanilmaz ozen gösteriyor ve özverili bir öğretmen. Çocuğumda öğretmenini çok seviyor.
Ama biri beni sizin anlattığınız şekilde hediyeye ortak etmek istese bende sinir olurdum, katilmazdim. Bazı insanlar hiç haddini bilmiyor.

O kadar gereksiz ki şu hediye mevzusu. Çocukları rencide ediyorlar aslında ve çocuklar bunu ömürlerince unutmuyorlar. Tıpkı benim gibi. Ben de arkadaşlarım hediye alırken sadece çiçek toplayıp götürmüştüm. O gün ki öğretmenin bakışını unutamıyorum asla. Çocuk kalbi unutur filan diyorlar kendi arzuları egoları için çocuklarda derin yaralara sebep oluyorlar.
Hediye kesinlikle kalkmalı hatta alanın cezası olmalı. Benim ablamda eğitimci sırf bu yüzden hiçbir şekilde kimseden hediye almaz, hiçbir maddi hediyeyi kabul etmez. Buna çiçekte dahil. Tek kabul ettiği şey fidan dikimi, başka hiçbir maddi şeyi kabul etmez. Bunu da hep öğrencilerine velilere söyler.
Kutlamak illa pahalı hediyelerle olmamalı.
Başta başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’e layık ve vicdanı fikri hür insanlar yetiştirmek olan bütün eğitimcilerimizin, öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutluyorum.
Çok şerefli bir meslek.
Daha ne olsun. Atatürk’ümüzün başı olduğu ve zincirinin devam ettiği halkada bir Öğretici olmaktan daha şerefli, daha yüksek ne olabilir…
Sadece bu bile hediye olarak bir öğretmene bir ömür yeter.

Bir çanta ve cüzdan alınmış öğretmen arkadaşıma us polo dan. Ne gerek vardı vs dedim ama ellerine geri verip gönderemedim de diyor. O üye değil ama fikir istiyor sizden . Böyle durumlarda ne yapmak gerekir . Cunku almayın diye önceden belirtse de aliyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…