- 29 Ekim 2017
- 64
- 52
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Problem öğretmene hediye alınması değil sizin 1 liranızın bile olmaması. Hediyeye pastaya cart curta katılmayın olsun bitsin. Ne kadar pahalı bir eşarp ki bu italyadan mı gelmiş ne marka?Simdi siparisle pasta yapilmis benim bir liram dahi yok
Bu pahali hediye secelim herkes versin diyen annelerin cocuklarina dikkat edin genel olarak sorunlu oluyorlar yada derslerde basarisiz. Annede baska turlu nasil kendini cocugu on plana cikarip sinif atlatacak iste boyle.....kendini hayatta unuttutrmaz boyleleri. Siz en iyisini yapmissiniz hicte hak gecmez milletten topladiklarina saysinlar onlar hakka giriyor dusunmuyor da sen bu yoklukta neden uzulesin. Hic vicdan yapma lutfen. Senelerdir bu olay var.Ögretmenler günü pahali hediyelerle kutlanmadigi sürece bana göre kutlanabilir buna asla karsi degilim cocugumun ögretmenine hediye de aldim herkes hediye verirken cocugumun boynu bükük kalsin istemem,arti öğretmenlik zor meslek kendimce ögretmenin gönlünü almayi gerekli bulurum.Bu sabah kalktigimdan beri bebegim agliyor sacima tarak vurmadim kahvalti bile edemedim ev kalk gidelim diyor aklimda p.tesi hediyeyi kizimdan yollamak ögretmene de bir mesaj yazmak var.
1 saat kadar önce bir gruba eklendim ögretmene pahali bir esarp ve cüzdan alinmis arti pasta alinmis kutlama yapilacakmis katilmak ister misiniz kutlama yapacagiz siz de gelin deniyor.Ögretmeni mi sözlüyoruz gününü mu kutluyoruz anlamadim..Kisi basi yüklü rakam düsüyor bir de yani ne gerek var
Ben hediyemi aldim bebegim de durmuyor zaten katilamayacagim mazur görün lütfen iyi eglenceler dedim gectim ki zaten alerji icin diyetteyim tv de bile pasta görsem aglayacak durumdayim hic dedim benlik degil o ortam.Ülkecek neden bir seylerin suyunu cikarmayi seviyoruz acaba pastalar pahali hediyeler gercekten gerek var mi ? Simdi siparisle pasta yapilmis benim bir liram dahi yok orada kutlamada benim cocugum da yiyecek hak gececek mi onu düsünüyorum takarim cünkü ben öyle seylere...
Kişi özelinde söylemiyorum ama bana pahali hediyelerle göze girmeye calisanlar cocuguna da özel ihtimam gösterilsin istiyorlar bence.Bir de meb e nasil memnuniyet mesaji birakiyorduk bilen var mi ?
Hak gecmesini dert etmem acikcasi. Ama dun bizim okulda soyle bir sey oldu. Ben bireysel hediye almistim. Ama grupta baska bir ortak hediye dusunduler. Kisi pasi paylasinca cuzi bir rakam oldu pasta ile birlikte. Ona da katildim. Kutlamaya ben katilmadim. Katilan veliler video atti. Ogretmene verilen hediyeye katilan cocuklarin adi yazilmis. Ogretmen de - kotu niyet olmadigina eminim - sesli okudu isimleri. Bir cocuk ogretmenim benim adim da yaziyor mu diye sordu adi okunmayinca. Ogretmen de tabi ki yaziyor hepinizin adi dedi. Ama ben de iyi ki katilmisim dedim. Cocuklar onemsiyor boyle seyleri. Orada adinin duyulmasi bile onun icin onemli.Ögretmenler günü pahali hediyelerle kutlanmadigi sürece bana göre kutlanabilir buna asla karsi degilim cocugumun ögretmenine hediye de aldim herkes hediye verirken cocugumun boynu bükük kalsin istemem,arti öğretmenlik zor meslek kendimce ögretmenin gönlünü almayi gerekli bulurum.Bu sabah kalktigimdan beri bebegim agliyor sacima tarak vurmadim kahvalti bile edemedim ev kalk gidelim diyor aklimda p.tesi hediyeyi kizimdan yollamak ögretmene de bir mesaj yazmak var.
1 saat kadar önce bir gruba eklendim ögretmene pahali bir esarp ve cüzdan alinmis arti pasta alinmis kutlama yapilacakmis katilmak ister misiniz kutlama yapacagiz siz de gelin deniyor.Ögretmeni mi sözlüyoruz gününü mu kutluyoruz anlamadim..Kisi basi yüklü rakam düsüyor bir de yani ne gerek var
Ben hediyemi aldim bebegim de durmuyor zaten katilamayacagim mazur görün lütfen iyi eglenceler dedim gectim ki zaten alerji icin diyetteyim tv de bile pasta görsem aglayacak durumdayim hic dedim benlik degil o ortam.Ülkecek neden bir seylerin suyunu cikarmayi seviyoruz acaba pastalar pahali hediyeler gercekten gerek var mi ? Simdi siparisle pasta yapilmis benim bir liram dahi yok orada kutlamada benim cocugum da yiyecek hak gececek mi onu düsünüyorum takarim cünkü ben öyle seylere...
Kişi özelinde söylemiyorum ama bana pahali hediyelerle göze girmeye calisanlar cocuguna da özel ihtimam gösterilsin istiyorlar bence.Bir de meb e nasil memnuniyet mesaji birakiyorduk bilen var mi ?
Kizininizin yediği 30gr pastadan hak geçmez. Kendinizi de çok güzel ifade etmişsiniz öğretmeniniz nasıl biri bilmiyorum ama kızınıza senin annen katılmadı köşede dur demez. Pazartesi de kutlar gecersiniz.Ögretmenler günü pahali hediyelerle kutlanmadigi sürece bana göre kutlanabilir buna asla karsi degilim cocugumun ögretmenine hediye de aldim herkes hediye verirken cocugumun boynu bükük kalsin istemem,arti öğretmenlik zor meslek kendimce ögretmenin gönlünü almayi gerekli bulurum.Bu sabah kalktigimdan beri bebegim agliyor sacima tarak vurmadim kahvalti bile edemedim ev kalk gidelim diyor aklimda p.tesi hediyeyi kizimdan yollamak ögretmene de bir mesaj yazmak var.
Cimer üzerinden teşekkür edebilirsiniz. İl ilçe okul ve öğretmen adı belirtip yazın. Bana verildiğinde en en çok sevindiğim hediye okuyor bu.Ögretmenler günü pahali hediyelerle kutlanmadigi sürece bana göre kutlanabilir buna asla karsi degilim cocugumun ögretmenine hediye de aldim herkes hediye verirken cocugumun boynu bükük kalsin istemem,arti öğretmenlik zor meslek kendimce ögretmenin gönlünü almayi gerekli bulurum.Bu sabah kalktigimdan beri bebegim agliyor sacima tarak vurmadim kahvalti bile edemedim ev kalk gidelim diyor aklimda p.tesi hediyeyi kizimdan yollamak ögretmene de bir mesaj yazmak var.
Bir çanta ve cüzdan alınmış öğretmen arkadaşıma us polo dan. Ne gerek vardı vs dedim ama ellerine geri verip gönderemedim de diyor. O üye değil ama fikir istiyor sizden . Böyle durumlarda ne yapmak gerekir . Cunku almayın diye önceden belirtse de aliyorlarmisYaaa çok teşekkür ederimmmAslında öğretmenler günü kötü değil. Her mesleğin günü var nolmuş yani. Hem öğretmenlik gerçekten hakkını verenler için topluma insan yetiştirmek demek. Senede bir gün de olsa güzel şeyler duymak güzel bir şey. Ama hediye olayına karşıyım. Ben önceden tembihliyorum alsanız dahi kabul etmeyeceğimem diye. O yüzden almıyorlar. Çocuklar elleriyle bir şeyler yapıyor genelde