- 24 Aralık 2014
- 4.923
- 6.659
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Ögretmenler gününüz kutlu olsun hocamSınıfa giren her şeyde çocukların göz hakkı vardır. Çocuklarda hak geçme falan olmaz. İçiniz rahat etmezse sadece pastanın ücretine dahil olabilirsiniz bence. Bu abartılı kutlamaları keşke yapmasalar. Ben de öğretmenim kabul etmiyorum kesinlikle. Yine de bazen elimden bir şey gelmiyor pasta alıp gelmişler bakıyorum. Onun parasıyla bütün sınıfa şu kadar hikaye kitabı alınır diye hesaplar yapıyorum içimden
Ögretmenler gününüz kutlu olsun hocamBen hayatim boyunca bir ögretmenler gününün bir de sevgililer gününün abartilmasini hala anlamadim hediye ver tamam eyvallah da neden pahali hediyeler
Evet oyle yapayim ya da icim rahat etmez benim o sekildepasta icin hak geçeceğini düşünmüyorum ama yine de pasta icin kac tl diyorlarsa sinif mevcuduna bölüp sizin cocugunuzun payina düşecek kadarini verin. fazla fazla yeter - sonucta daha cok insana bolunecek.
Hepsi dahil imissadece kutlama için pasta için mi para istediler şu an yoksa hediyenin parası da dahil mi?
bir de kaç para isteniyor kişi başı?
Ben ilkokulda ögretmenime alacak hediye bulamamistim köydeydim cubuk kraker vermistim ögretmenim cok sevinmisti aklima gelince bile icim sıcacık olur amac ögretmeni mutlu etmekse bu bir kraker bile olabilirYaaa çok teşekkür ederimmmAslında öğretmenler günü kötü değil. Her mesleğin günü var nolmuş yani. Hem öğretmenlik gerçekten hakkını verenler için topluma insan yetiştirmek demek. Senede bir gün de olsa güzel şeyler duymak güzel bir şey. Ama hediye olayına karşıyım. Ben önceden tembihliyorum alsanız dahi kabul etmeyeceğimem diye. O yüzden almıyorlar. Çocuklar elleriyle bir şeyler yapıyor genelde
Aslinda annesi gelen arkadaslari görünce cocugumun gözleri beni arar diye de bir icim garip oldu ama katilamadim iste gercekten gerek yok bence bu kadar abartiyaBence hayır demişsiniz zaten.
Çocuğunuz orada bır dılım pasta yıyınce göz hakkı zaten.
Çok rahatsız olursanız da bır dılım pasta parasını yollayın..
Hayır dedıkten sonra düşünmenin anlamı yok..
Apartmanda yeni gelenlere hosgeldıne gıdecek kadınlar ben saglık sebeplerim nedenı ile katılamıyorum..
Iyılesınce özel katılacağım.
O yüzden paraya katılmadım ve toplu olan şeylere katılmayınca neden iç Huzursuzluk yaşıyorsunuz.
Gönüllüluk esastır.
nasıl yani hediyeyi alırken size sormadılar, her şeye kendi kafalarına göre karar verdiler ve şimdi sizden para mı istediler?Hepsi dahil imis
Ben kutlamayı seviyorum. Ögretmeni kızımla çok ilgileniyor. Çiçek ve çikolata paketi hoş olabilir bir de not kartı. Ama sınıfça birşey almak gereksiz. Hele emrivakilerden hiç hoşlanmam. Ben de katılmazdım şahsenÖgretmenler günü pahali hediyelerle kutlanmadigi sürece bana göre kutlanabilir buna asla karsi degilim cocugumun ögretmenine hediye de aldim herkes hediye verirken cocugumun boynu bükük kalsin istemem,arti öğretmenlik zor meslek kendimce ögretmenin gönlünü almayi gerekli bulurum.Bu sabah kalktigimdan beri bebegim agliyor sacima tarak vurmadim kahvalti bile edemedim ev kalk gidelim diyor aklimda p.tesi hediyeyi kizimdan yollamak ögretmene de bir mesaj yazmak var.
1 saat kadar önce bir gruba eklendim ögretmene pahali bir esarp ve cüzdan alinmis arti pasta alinmis kutlama yapilacakmis katilmak ister misiniz kutlama yapacagiz siz de gelin deniyor.Ögretmeni mi sözlüyoruz gününü mu kutluyoruz anlamadim..Kisi basi yüklü rakam düsüyor bir de yani ne gerek var
Ben hediyemi aldim bebegim de durmuyor zaten katilamayacagim mazur görün lütfen iyi eglenceler dedim gectim ki zaten alerji icin diyetteyim tv de bile pasta görsem aglayacak durumdayim hic dedim benlik degil o ortam.Ülkecek neden bir seylerin suyunu cikarmayi seviyoruz acaba pastalar pahali hediyeler gercekten gerek var mi ? Simdi siparisle pasta yapilmis benim bir liram dahi yok orada kutlamada benim cocugum da yiyecek hak gececek mi onu düsünüyorum takarim cünkü ben öyle seylere...
Kişi özelinde söylemiyorum ama bana pahali hediyelerle göze girmeye calisanlar cocuguna da özel ihtimam gösterilsin istiyorlar bence.Bir de meb e nasil memnuniyet mesaji birakiyorduk bilen var mi ?
Eski öğretmenlermiş onlar herhalde. Bizim hocalar öğretmenler odasında neler konuşuyor hediyeler hakkında duymuyosunuz iyi kiBen ilkokulda ögretmenime alacak hediye bulamamistim köydeydim cubuk kraker vermistim ögretmenim cok sevinmisti aklima gelince bile icim sıcacık olur amac ögretmeni mutlu etmekse bu bir kraker bile olabilir