Klinikte dermaroller yaptiran ????

ben yaptırdım, uzman bir dermatoloğa ve hastanede.
fakat lanet olası meret çok pahalı ancak 3 seans yaptırabildim
çok memnun kaldım.yüzüm ışıl ışıl oldu,mimik çizgilerimde ciddi kaybolmalar var,sivilce lekeleri filan gitti.
fakat kaç mlik ne kadar sayıda iğne bilmiyorum,kendimi doktoruma teslim ettim.
bir de bu uygulamadan sonra kesinlikle güneş görmemek gerekiyor,o yüzden yaz aylarında yapmıyorlar.
eylül-mart arası yapıyordu doktorum ve işlemden sonra hemen eve gitmemi tavsiye edip güneş koruyucu sürüyodu yüzüme bol bol.

3 yıldır 2 ayda bazen ayda bir yaptırıyorum. Ücreti evet yaklaşık öyle. Gerçi ben o kadar ödemiyorum, o nedenle bu kadar sık yaptırıyorum. Dermoroller deniyor ama genelde artık dermopen denilen aletle yapıyorlar.
Etkisi muhteşem. İlk aşamada bir kaç gün içinde eski deri dökülüp alttan bebek cildi gibi yeni deri geliyor. Mikron kalınlığındaki iğneler cilt altı dokuyu uyarıp kollagen sentezini indüklüyor. Sarkma ve kırışıklar için en doğal müdahale. Vücudunuza doğal olmayan bir şeyler verilmeden. Tek silahım bu işlem değil. Şunu söylemem gerek ki.. Bugüne kadar yaşımı tahmin edebilen olmadı.

Evde yapma şansınız var evet ama hakkıyla yapılabilir mi? Emin değilim. Cildin kalınlığı yanakta farklı, göz kapağında farklı. Üstelik can yakan bir işlem. Gerekli basıyı ya da derinliği ayarlayabilecek misiniz? Enfeksiyon riskini göze alabilecek misiniz?

Tatlım mecburen kullanmak durumundasın çünkü bu uygulamada hijyen faktörü önemli. Alkol cildi soymaz bu arada, sadece o an biraz gerilirsin hem cildi hafifçe uyuşturacağı için uygulama daha rahat olur

alkol derken medikal alkol değil mi eczanede satılan, hastanelerde elleri dezenfekte ettiğimiz

Yanii benimm minik minik akne cukurlarim var ama gozenek gibi asiri derin degiller sence faydasi olir muu :))

Evde yapmak bencede zor yani bende cesaret edememm ve doktorun yaptigi kadar da etkili yapabilecegimize inanmiyorum :)

Kızlar, acaba anneme uygulsama mı diye düşünmeye başladım. 60 kusur yaşında, sorunlu bir cildi yok ama yaş itibariyle cilt diriliğini kaybediyor haliyle.

Sizce 0.75 mi yoksa 1.0 mi alayım? Birde göz çevresi için küçük olanlardan almak istiyorum 0.25 mi 0.50 mi almalı?

Bu defa siz bana yardım edin canlar. Daha önce dermaroller uygulaması yaptım arkadaşlarıma ama kaç mm idi hatırlamıyorum ki

Haklisinn koydumm kafaya yaptiracamm ama emin olmak istedim sadecee, bosa para vermeyelim yani ogrenciyim zatenn ac kalmiyimm bosuna

bi de şöyle bişey oldu bende.yaptırdıkça yaptırasım geldi,çünkü yüzümdeki ciddi düzgünlüğü gördükçe daha bi heveslendim.
bunu da gözardı etme. 2-3 ayda bir bu işe 300 tl ayıramayacaksan ve nefsine hakim olamıyosan bir daha düşün

Ayitiri

Ne sacma bi sekilde cevaplamisim oyle ya alisamadim siteyi kullanmaya ayririm yeterki ise yarasin da biriktirip yaptiririm demistim

Merhaba,
Dermaroller yaptırdım, yüzümde çok kuruluk var, boyle buruşuk gibi, hafif deride pütürlenme var ?
Normal mi hala anlayamadım ? bilgisi olan var mı..
Teşekkür ederim..

hangi hastanede yaptirdiniz bu işlemi acaba?

hangi hastane yaptirdiniz bu işlemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…