Klinikte dermaroller yaptiran ????

Cemre21cmr

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
50
5
31
Selam kizlar ben yuzume dermaroller yaptirmak istiyorum gozeneklerim biraz genis ve kucuk kucuk gozenek gibi sivilce cukurlarim var yanak bolgemde sizce bi faydasi olur muu ?? Evde de uygulanabiliyomus amaa benn cesaret edemedim bi klinikle konustum seansi 300 lira dediler pahali mi sizce yardimm lutfeennn :)))

Evet çok pahalı ben 0.5 mm 192 İğneli alıp evde yapıcam, benim sorum da şu, öncesinde neyle temizlemek gerekiyo cildi, her zaman kullandığımız temizleme ürünleri yeterli gelir mi

Evet çok pahalı ben 0.5 mm 192 İğneli alıp evde yapıcam, benim sorum da şu, öncesinde neyle temizlemek gerekiyo cildi, her zaman kullandığımız temizleme ürünleri yeterli gelir mi
Ama o boydaki igneler cukurlara filan ise yaramaz diyolar o yuzden bende doktorla gorusmek istedim zatenn de 300 lirada cokk fazlaaa yanii
ve temizlik konusuna cok dikkat et canim enfeksiyon riski filan olur bazirlari yuzunude alkolle siliyomus uygulama oncesi yani bende forumda oyle okudumm ama emin degilim uygulayan biri cevaplarsa daha iyi olur :))

haa çukurun varsa illa klinik canım

Acaba faydasi olur mu cukurlarim cok derin degil gozenek gibi bazilari azcik daha buyuk iste yaptiran tanidigin filan var mi yani :) ise yarayacagini bilsem seansina 500 bile veririm yemem icmem ac kalirim ama

uygulatanlar memnun

burda var uzun bir konu dermaroller ile ilgili

Ben yaptirdim. Cok memnun kaldim. Sadece iki seans yaptirdim. Yuzum çok guzellesti ve hala etkisini kaybetmedi şükür. 2 yil olacak yaptirali..
Seansina 250 vermistim ben..

Ben yaptirdim. Cok memnun kaldim. Sadece iki seans yaptirdim. Yuzum çok guzellesti ve hala etkisini kaybetmedi şükür. 2 yil olacak yaptirali..
Seansina 250 vermistim ben..
Gercekten mii ya su an umutlandim :) peki kac mm yapildi ve senin ne gibi sorunlarin vardi canim zahmet olmazsa bilgilendirir misin biraz :)

Gercekten mii ya su an umutlandim :) peki kac mm yapildi ve senin ne gibi sorunlarin vardi canim zahmet olmazsa bilgilendirir misin biraz :)

Benim sorunum gozeneklerim ve lekelerimdi. Sivilce lekelerim vardi. Gozeneklerimi kapatti yüzüm dolgunlasti lekelerin birazi gitti cok guzel oldu. Benim 1 milimdi ve 160 küsür igne vardi. Ama agrisi müthişti

Benim sorunum gozeneklerim ve lekelerimdi. Sivilce lekelerim vardi. Gozeneklerimi kapatti yüzüm dolgunlasti lekelerin birazi gitti cok guzel oldu. Benim 1 milimdi ve 160 küsür igne vardi. Ama agrisi müthişti
Raziyimm agrisina :)) son bi sey daha sorcam kizariklik ne kadar surede gectii acabaa :))

Alkol bazlı bir solüsyon gerek canım veya direkt alkol. Aynı biçimde dermarollerin da temizlenmesi için özel spreyler bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…