- 15 Temmuz 2015
- 50
- 5
- 31
-
- Konu Sahibi Cemre21cmr
Ben biraz beceriksizimdir boyle konularda yuzume gozume bulastiririm diye korkuyorummHiç o parayı verme illa merak ediyosan ucuz bişey al kendin uygula.Adam kazıklıyolar bence
Ama o boydaki igneler cukurlara filan ise yaramaz diyolar o yuzden bende doktorla gorusmek istedim zatenn de 300 lirada cokk fazlaaa yaniiEvet çok pahalı ben 0.5 mm 192 İğneli alıp evde yapıcam, benim sorum da şu, öncesinde neyle temizlemek gerekiyo cildi, her zaman kullandığımız temizleme ürünleri yeterli gelir mi
Ama o boydaki igneler cukurlara filan ise yaramaz diyolar o yuzden bende doktorla gorusmek istedim zatenn de 300 lirada cokk fazlaaa yanii
ve temizlik konusuna cok dikkat et canim enfeksiyon riski filan olur bazirlari yuzunude alkolle siliyomus uygulama oncesi yani bende forumda oyle okudumm ama emin degilim uygulayan biri cevaplarsa daha iyi olur :))
Acaba faydasi olur mu cukurlarim cok derin degil gozenek gibi bazilari azcik daha buyuk iste yaptiran tanidigin filan var mi yani :) ise yarayacagini bilsem seansina 500 bile veririm yemem icmem ac kalirim amahaa çukurun varsa illa klinik canım
Acaba faydasi olur mu cukurlarim cok derin degil gozenek gibi bazilari azcik daha buyuk iste yaptiran tanidigin filan var mi yani :) ise yarayacagini bilsem seansina 500 bile veririm yemem icmem ac kalirim ama
Evett okudumm cogunu amaa herkess kendisi uygulamak icin bilgi veriyoo ben klinikte yapanlarin goruslerini merak ediyorum belki yardimci olurlar diye actim konuyu bekliyorumm bakalim yazan olur umarim :))uygulatanlar memnun
burda var uzun bir konu dermaroller ile ilgili
Gercekten mii ya su an umutlandim :) peki kac mm yapildi ve senin ne gibi sorunlarin vardi canim zahmet olmazsa bilgilendirir misin biraz :)Ben yaptirdim. Cok memnun kaldim. Sadece iki seans yaptirdim. Yuzum çok guzellesti ve hala etkisini kaybetmedi şükür. 2 yil olacak yaptirali..
Seansina 250 vermistim ben..
Gercekten mii ya su an umutlandim :) peki kac mm yapildi ve senin ne gibi sorunlarin vardi canim zahmet olmazsa bilgilendirir misin biraz :)
Raziyimm agrisina :)) son bi sey daha sorcam kizariklik ne kadar surede gectii acabaa :))Benim sorunum gozeneklerim ve lekelerimdi. Sivilce lekelerim vardi. Gozeneklerimi kapatti yüzüm dolgunlasti lekelerin birazi gitti cok guzel oldu. Benim 1 milimdi ve 160 küsür igne vardi. Ama agrisi müthişti
Raziyimm agrisina :)) son bi sey daha sorcam kizariklik ne kadar surede gectii acabaa :))
Sevindimmm su an gercektennn insallah gecer benimde izlerim filann bayramdan sonra randevu alip yaptiracam kismetse :)) saoll canimm cevaplarin icinn :)Ya mesela bugun yaptirdim diyelim 4 saate tamamen geciyor ama biraktigi kizariklik cok guzel bir kizariklik.
Sevindimmm su an gercektennn insallah gecer benimde izlerim filann bayramdan sonra randevu alip yaptiracam kismetse :)) saoll canimm cevaplarin icinn :)
Alkol bazlı bir solüsyon gerek canım veya direkt alkol. Aynı biçimde dermarollerin da temizlenmesi için özel spreyler bulunuyor.Evet çok pahalı ben 0.5 mm 192 İğneli alıp evde yapıcam, benim sorum da şu, öncesinde neyle temizlemek gerekiyo cildi, her zaman kullandığımız temizleme ürünleri yeterli gelir mi
Alkol bazlı bir solüsyon gerek canım veya direkt alkol. Aynı biçimde dermarollerin da temizlenmesi için özel spreyler bulunuyor.
Tatlım mecburen kullanmak durumundasın çünkü bu uygulamada hijyen faktörü önemli. Alkol cildi soymaz bu arada, sadece o an biraz gerilirsin hem cildi hafifçe uyuşturacağı için uygulama daha rahat oluralkol ağır gelmesin cilde, çabuk soyulurum ben