• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klinefelter Sendromuna Bağlı Azosperm Olup Tüp Bebek Yaptıranlar

mezezeme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
45
20
38
35
Merhaba Arkadaşlar,

Eşim Klinefelter Sendromuna bağlı azosperm. Bu şekilde olup tüp bebekte olumlu sonuç alan oldu mu? Eşime belli etmiyorum; ama içten içe o kadar üzgünüm ki anlatamam.

Merhaba Arkadaşlar,

Eşim Klinefelter Sendromuna bağlı azosperm. Bu şekilde olup tüp bebekte olumlu sonuç alan oldu mu? Eşime belli etmiyorum; ama içten içe o kadar üzgünüm ki anlatamam.
Bizde yakın zamanda aynı şeyi öğrendik maalesef ki. Doktorumuz tekrar bir test önerdi birhafta sigara kullanılmamasını ve perhiz önerdi. Tekrar bazı testler verdi bunlarla beraber tekrar gideceğiz 3 ay ilac tedavisi sonrasında mikrotese ameliyatı ile sperm çıkışı olursa aynı gün embriyo transferi yapılacağını söyledi. ( son 10 gün boyunca bana da bir takım iğneler yapılacağını söyledi o surecte her 2 gunde bir yda hergun hastanede tskipte olacagiz saniyorum ki) Benim size sorum klinefelter ile ilgili bir danismanlik aldınız mı bildiklerinizi paylasabilir misiniz?

Benim eşimde de klinefelter var eşim tese oldu sperm bulundu bende eş zamanlı tüp bebeğe hazırlandım ve yarın transferimiz olacak.

Merhaba Arkadaşlar,

Bizde hala aynı surecteyiz acaba ilaç kullanmaya başladı mı eşiniz?

Fırsatınız olduğunda süreçle ilgili bilgi verebilirmisiniz? Biz daha doktor kararı verip sürece başlayamadık nelere dikkat etmek gerekiyor
Biz İzmir de yaşıyoruz burda yapılan klasik testler sonucunda klinefelter olduğunu öğrendik. Bir kaç hastaneye gittik sperm testi hep sıfırdı. Burdaki doktorumuz arimidex ve vitamin vermişti onlara başlamıştık. Ama doktor içime sinmediği için araştırmaya devam ettim. Internetten Emre Bakırcıoğlu'nu bulduk. Oraya gittiğimizde Emre Bey tekrar test yapalım dedi ve eşimde 2 adet sperm çıkışı oldu. İlaçlara artık başladığımız için devam edelim dedi doktorumuz 3 ay devam ettik. Sperm çıkması bize umut oldu ve benide hazırlama kararı aldılar. Ben İzmir de yonlendirdikleri bir hastanede hazırlandım. İstanbul da eşimin ameliyatı ve benim yumurta toplama işlemim aynı gün oldu. 13 tane yumurtam döllenmisti 5. güne 2 embriyom kalmıştı. 2 tane transfer yapıldı. Teki tutundu. Ekstra dikkat ettiğimiz bir sey olmadı.

Biz İzmir de yaşıyoruz burda yapılan klasik testler sonucunda klinefelter olduğunu öğrendik. Bir kaç hastaneye gittik sperm testi hep sıfırdı. Burdaki doktorumuz arimidex ve vitamin vermişti onlara başlamıştık. Ama doktor içime sinmediği için araştırmaya devam ettim. Internetten Emre Bakırcıoğlu'nu bulduk. Oraya gittiğimizde Emre Bey tekrar test yapalım dedi ve eşimde 2 adet sperm çıkışı oldu. İlaçlara artık başladığımız için devam edelim dedi doktorumuz 3 ay devam ettik. Sperm çıkması bize umut oldu ve benide hazırlama kararı aldılar. Ben İzmir de yonlendirdikleri bir hastanede hazırlandım. İstanbul da eşimin ameliyatı ve benim yumurta toplama işlemim aynı gün oldu. 13 tane yumurtam döllenmisti 5. güne 2 embriyom kalmıştı. 2 tane transfer yapıldı. Teki tutundu. Ekstra dikkat ettiğimiz bir sey olmadı.
Izmirde nereye yönlendirdi acaba bende izmirdeyim irenbeye gidiyoruz ama istanbulda ki doktorların yorumları daha fazla bir türlü karar veremedik nerede baslayacagimiza daha faza kaybetmeden başlamak istiyorum.

Izmirde nereye yönlendirdi acaba bende izmirdeyim irenbeye gidiyoruz ama istanbulda ki doktorların yorumları daha fazla bir türlü karar veremedik nerede baslayacagimiza daha faza kaybetmeden başlamak istiyorum.
Bizde ilk irenbeye gitmiştik ama benim içime sinmedi. İzmir de beni hazırlayan doktor Erdal Aktan tinaztepe hastanesinde calisiyor. Şehir değiştirmek biraz zor oluyor ama en azından içimiz rahat etmişti bizim.

Back