Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klinefelter Sendromuna Bağlı Azosperm Olup Tüp Bebek Yaptıranlar
- Konu Sahibi mezezeme
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bizde yakın zamanda aynı şeyi öğrendik maalesef ki. Doktorumuz tekrar bir test önerdi birhafta sigara kullanılmamasını ve perhiz önerdi. Tekrar bazı testler verdi bunlarla beraber tekrar gideceğiz 3 ay ilac tedavisi sonrasında mikrotese ameliyatı ile sperm çıkışı olursa aynı gün embriyo transferi yapılacağını söyledi. ( son 10 gün boyunca bana da bir takım iğneler yapılacağını söyledi o surecte her 2 gunde bir yda hergun hastanede tskipte olacagiz saniyorum ki) Benim size sorum klinefelter ile ilgili bir danismanlik aldınız mı bildiklerinizi paylasabilir misiniz?Merhaba Arkadaşlar,
Eşim Klinefelter Sendromuna bağlı azosperm. Bu şekilde olup tüp bebekte olumlu sonuç alan oldu mu? Eşime belli etmiyorum; ama içten içe o kadar üzgünüm ki anlatamam.
- 2 Ekim 2023
- 15
- 6
- 6
- 31
Hayirlisi sonuçlar alırsınız insallah ameliyat süreci nasıl gecti peki şuan ağrısi vs var mı?Benim eşimde de klinefelter var eşim tese oldu sperm bulundu bende eş zamanlı tüp bebeğe hazırlandım ve yarın transferimiz olacak.
- 2 Ekim 2023
- 15
- 6
- 6
- 31
İnşallah iyi geçti ağrısı yok gayet iyi şükürHayirlisi sonuçlar alırsınız insallah ameliyat süreci nasıl gecti peki şuan ağrısi vs var mı?
Çok şükür inşallah güzel haberler alırsınızİnşallah iyi geçti ağrısı yok gayet iyi şükür
Bu süreçte dikkat ettiğiniz birsey oldu mudoktorun bir öneri vs ?İnşallah iyi geçti ağrısı yok gayet iyi şükür
- 2 Ekim 2023
- 15
- 6
- 6
- 31
Doktorumuz Emre Bakırcıoğlu araştırdıysanız mutlaka denk gelmiştir. Eşim sigara kullaniyordu bıraktı. Onun dışında ekstra bir önerisi olmadı.Bu süreçte dikkat ettiğiniz birsey oldu mudoktorun bir öneri vs ?
- 2 Ekim 2023
- 15
- 6
- 6
- 31
sizin adınıza sevindim ; darısı başımıza <3Sizlerede umut olması adına yazıyorum pozitif sonuç aldık
- 2 Ekim 2023
- 15
- 6
- 6
- 31
Tesekkur ederim inşallahsizin adınıza sevindim ; darısı başımıza <3
Çok sevindim umarım hersey yolundadırSizlerede umut olması adına yazıyorum pozitif sonuç aldık
Bizde hala aynı surecteyiz acaba ilaç kullanmaya başladı mı eşiniz?Merhaba Arkadaşlar,
Eşim Klinefelter Sendromuna bağlı azosperm. Bu şekilde olup tüp bebekte olumlu sonuç alan oldu mu? Eşime belli etmiyorum; ama içten içe o kadar üzgünüm ki anlatamam.
- 2 Ekim 2023
- 15
- 6
- 6
- 31
Her şey yolunda tesekkur ederizÇok sevindim umarım hersey yolundadır
Fırsatınız olduğunda süreçle ilgili bilgi verebilirmisiniz? Biz daha doktor kararı verip sürece başlayamadık nelere dikkat etmek gerekiyorHer şey yolunda tesekkur ederiz
- 2 Ekim 2023
- 15
- 6
- 6
- 31
Biz İzmir de yaşıyoruz burda yapılan klasik testler sonucunda klinefelter olduğunu öğrendik. Bir kaç hastaneye gittik sperm testi hep sıfırdı. Burdaki doktorumuz arimidex ve vitamin vermişti onlara başlamıştık. Ama doktor içime sinmediği için araştırmaya devam ettim. Internetten Emre Bakırcıoğlu'nu bulduk. Oraya gittiğimizde Emre Bey tekrar test yapalım dedi ve eşimde 2 adet sperm çıkışı oldu. İlaçlara artık başladığımız için devam edelim dedi doktorumuz 3 ay devam ettik. Sperm çıkması bize umut oldu ve benide hazırlama kararı aldılar. Ben İzmir de yonlendirdikleri bir hastanede hazırlandım. İstanbul da eşimin ameliyatı ve benim yumurta toplama işlemim aynı gün oldu. 13 tane yumurtam döllenmisti 5. güne 2 embriyom kalmıştı. 2 tane transfer yapıldı. Teki tutundu. Ekstra dikkat ettiğimiz bir sey olmadı.Fırsatınız olduğunda süreçle ilgili bilgi verebilirmisiniz? Biz daha doktor kararı verip sürece başlayamadık nelere dikkat etmek gerekiyor
Izmirde nereye yönlendirdi acaba bende izmirdeyim irenbeye gidiyoruz ama istanbulda ki doktorların yorumları daha fazla bir türlü karar veremedik nerede baslayacagimiza daha faza kaybetmeden başlamak istiyorum.Biz İzmir de yaşıyoruz burda yapılan klasik testler sonucunda klinefelter olduğunu öğrendik. Bir kaç hastaneye gittik sperm testi hep sıfırdı. Burdaki doktorumuz arimidex ve vitamin vermişti onlara başlamıştık. Ama doktor içime sinmediği için araştırmaya devam ettim. Internetten Emre Bakırcıoğlu'nu bulduk. Oraya gittiğimizde Emre Bey tekrar test yapalım dedi ve eşimde 2 adet sperm çıkışı oldu. İlaçlara artık başladığımız için devam edelim dedi doktorumuz 3 ay devam ettik. Sperm çıkması bize umut oldu ve benide hazırlama kararı aldılar. Ben İzmir de yonlendirdikleri bir hastanede hazırlandım. İstanbul da eşimin ameliyatı ve benim yumurta toplama işlemim aynı gün oldu. 13 tane yumurtam döllenmisti 5. güne 2 embriyom kalmıştı. 2 tane transfer yapıldı. Teki tutundu. Ekstra dikkat ettiğimiz bir sey olmadı.
- 2 Ekim 2023
- 15
- 6
- 6
- 31
Bizde ilk irenbeye gitmiştik ama benim içime sinmedi. İzmir de beni hazırlayan doktor Erdal Aktan tinaztepe hastanesinde calisiyor. Şehir değiştirmek biraz zor oluyor ama en azından içimiz rahat etmişti bizim.Izmirde nereye yönlendirdi acaba bende izmirdeyim irenbeye gidiyoruz ama istanbulda ki doktorların yorumları daha fazla bir türlü karar veremedik nerede baslayacagimiza daha faza kaybetmeden başlamak istiyorum.