- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
Daikin diyorum ben de...anlamadım desem?
Hem hesapli hem kaliteli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daikin diyorum ben de...anlamadım desem?
Mikasa, kendisi bana Hitler diyor demek o kadar diktatörsem gözünde :)Açık açık konunun ortasına yazdım işte sizi de bilgilendirmek amacıyla Mune geldiğinde bakar, görür cevap verir.
Ayrıca Muneye moderatörler bdv'nin anlamını bilmiyor eleştirisinden çok daha ağır eleştirileri şikayet yoluyla yolladığım mesajlarda yapıyorum.
İçin rahat olsun bu konuda
Forum anasayfasında her admine çiçek dagıtan sevgi abidelerine maruz kala kala Moderatör, yönetim eleştirisine şaşırdın sanırım ya da günlük muhalefet kotasına takıldım.
İkisinden biri tarafını seç
Her zaman Bilale anlatır gibi uzun, uzun sıkılmadan detaylı bir biçimde cevap yazmanı takdir ediyorum Adolf Mune lakin ben bu söylediklerinin aksi birşey söylemedim?Mikasa, kendisi bana Hitler diyor demek o kadar diktatörsem gözünde :)
Mikasa bdvnin girişinde yazan yazı size hoppa bölüme dalalım her konuyu burada açalım deme hakkı vermiyor zira kullanım sözleşmesinde de geçer, sitenin tüm bölümlerinde geçen genel kurallar dışında bölümlerde de kurallar olabilir ve bölüm kuralları o bölümü bağlayıcı niteliktedir ve uyulmalıdır.
Bdv'ninde bölümü bağlayıcı kuralları var, sabit konu olarak açılmıştır üstelik: BDV Bölüm Kuralları.
Ben bu kurallara göre hareket ederim, tabii ben gibi tüm üyelerin de hem sitenin genel kurallarına hem bölümlere özel kurallara uymak ona göre hareket etmek durumundasınız.
Bir üye bdvye uygun olmayan bir konuyu ilk defa açmışsa konusu taşınır ama her aklına geleni bdvye açıyorsa konusu taşınır üye ceza alır, yani kategori dışı konu cezası, eski ceza puanları aktifliğini yitirmişse sistem banlamıyor bu konuda olduğu gibi, ama eski puanları hala aktifse banlanır, 1-3-5-15 derken üyeler sürekli kategori dışı konu cezası alıyorsa, bu ceza puanları hemen pasif oluyor banlı kalma sürem kısa oluyor, nasılsa 1-2 gün sonra aktif olurum rahatlığındalarsa, öyle bir rehavete kapılmasınlar zira admin veya moderatörler ikazları dikkate almayanların banlı kalma sürelerini uzatma hakkı var, admin veya moderatörler böyle bir karar alıp uygulayabilirler.
Bu arada biz bu dert değil demiyoruz ama neredeyse her konu başlığı için bir alt forum var, derdiniz saçınızsa ilgili bölüme, gebelikse ilgili bölüme, ev eşyasıysa keza öyle, sağlıksa ilgili bölüme konu açın diyoruz.
Bdv kayınvalide elti bölümü de değil elbette ama hamilelik testi konacak bir bölümde değil ya da kuzenimin düğününde ne giysem sorusu için bir bölüm de değil, işyerinizde mobbing görürsünüz, oda arkadaşınız bir sözüyle canınızı sıkar bdvde konu açarsınız bizde buyurun hay hay deriz ama saç düzleştiricisiyle klima modelleri için ilgili bölümleri kullanmalısınız lütfen.
Alttaki maddeler Kullanım Sözleşmesindendir
- Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.
- Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir.
- Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
- Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.
rahat yeter hatta 20 m2 aslında 9000 btu sınırında ama tam sınırda olduğu için biz 12.000 tercih ettik. salonun kapısını açıyoruz koridor vs serinliyor güzel soğutuyor yani.benimde salonum 18 mt.samsung 12 bt veya herhangi bir markanın 12 bt si yeterli demekki...
çok teşekkür ederim baya bilgilendirme oldu benim açımdan.rahat yeter hatta 20 m2 aslında 9000 btu sınırında ama tam sınırda olduğu için biz 12.000 tercih ettik. salonun kapısını açıyoruz koridor vs serinliyor güzel soğutuyor yani.
özellik bakımından aynı ise servis ağını iyice araştırın şehrinizdeki. oturduğunuz yere mesela hangi servis bakıyor vs tam sıcakların ortasındayız, kurulum için geç gelebilirler mesela, bir de sorun çıktığında servis hizmeti zayıfsa ya da yavaşsa problem oluyor. en çok kullanılan marka hangisiyse servisi de ona göre yaygın oluyor. kendi bölgenizdeki evlere, komşuların dış ünitesinde yazan markalara bi göz atın bakalım en çok hangi marka var.çok teşekkür ederim baya bilgilendirme oldu benim açımdan.
airfel ile demir döküm arasında kaldım.
fiyatları da 4100 4500 arası
Kullandığın platformun kurallarına sen uyuyor musun ki böyle konusabiliyorsun KudrA ? Öyleyse neden ban yeyip duruyorsun her hafta ?Bana açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Sadece kullandığınız bir platformun kurallarına uymanız gerektiğini düşünüyorum ben.
Forum koskocaman bir platform. İçinde her konuda bilgi alabileceğiniz bir bölüm var. Hepimiz her aklımıza gelen konuyu bdv’ye açarsak çöplüğe döner burası. Ne biz okuyup yanıtlayabiliriz ne konu açan istediği cevaplara ulaşabilir.
Görüp de yazamayacağım için mi banlıyken yazdın şekerim? Geyikte de koşun kudraya saldırıyorum, hemen kalpler fışkırtın diye çağırdın mı tayfanı? Gerçi artık akıllanmışsınızdır, özel mesajla organize olursunuz, kısa çubuğu sen mi çektin? KıyamaaamKullandığın platformun kurallarına sen uyuyor musun ki böyle konusabiliyorsun KudrA ? Öyleyse neden ban yeyip duruyorsun her hafta ?
Lütfen sürekli kaos oluşturma, herkes kafa dağıtmaya geliyor, lütfen .
Tayfasımı var kiGörüp de yazamayacağım için mi banlıyken yazdın şekerim? Geyikte de koşun kudraya saldırıyorum, hemen kalpler fışkırtın diye çağırdın mı tayfanı? Gerçi artık akıllanmışsınızdır, özel mesajla organize olursunuz, kısa çubuğu sen mi çektin? Kıyamaaam
Kurallara uymadığım için değil sizin gibiler sürekli kuyruğumda dolaşıp kiblediği için banlanıyorum. Keşke biraz kendi dünyanıza takılsanız peşimde gezmek yerine. Üzülüyorum bazen sizin için.
Hadi şimdi hep birlikte bu mesajı da kibleyin banlanayım. Haydi kızlar kibe özelden organize olun ama ortalık yerde yapmayın Beğenmedime abanmayı unutmayın ki çapınızı herkes görsün. Öpüyorum yanaklarınızdan
Olma mı Akıllılar bak şuraya cevap yazıcam beğenmedim atcam hadi gelin diye birbirlerini gazlıyorlardı Banlanınca akıllandılarTayfasımı var ki
neyse 9 luk daikin al kafan rahat etsin 5bin civarı