• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klima,fatura?

Sampanyadakizehir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
1.099
739
123
merhaba ben İstanbul'da öğrenciyim burda eve çıktım eve doğalgaz daha döşenmemiş dolapların kırılması gerektiği için klima var ben ufak olduğu için ısıtıyorum klimayla. Klima kullanan varsa günde yarım saat açmam elektrik faturasını çok kabartır mı merak ediyorum ? Taşınabilir konu. Şimdiden teşekkürler

Yarım saatte klima amca kendine geliyor da ısıtmaya başlıyor. Sanmıyorum yarım saatte ısıtabileceğini. Kışı sert geçen bir ildeysen daha da zor. Faturaya yansır tabi ki gayet güzel şekilde.
Ama evi tutmuşsun, doğal gaz da olmadığına göre şu an tek seçeneğin klima.
Evde klima var mı yoksa sen mi alacaksın?

İstanbul gibi bi yerde (her ne kadar sert gecmese de kislari) klima ile ev isitilmaz. Biz ogrenciyken 500 tl dogalgaz yakip da gram isinmadigimizi hatirliyorum ki ev besiktastaydi, oyle kar felan da yagmamisti hic.

Istanbul da klima ile ısınmaz bir de kilima eski ise çok daha zor

Merkezi sistem ofiste ek ısıtıcısı diye açardık da ısıtamazdı

Yağlı petek öneririm

Az yakar termostatlı kalorifer peteği gibi

istediğin yere de gider banyo yapacağın zaman banyoya yemek yapacağın zaman mutfağa

Öğrencilik zordur kolay gelsin

Istanbul da klima ile ısınmaz bir de kilima eski ise çok daha zor

Merkezi sistem ofiste ek ısıtıcısı diye açardık da ısıtamazdı

Yağlı petek öneririm

Az yakar termostatlı kalorifer peteği gibi

istediğin yere de gider banyo yapacağın zaman banyoya yemek yapacağın zaman mutfağa

Öğrencilik zordur kolay gelsin
Sağolun herkes onu önermiş bakıcam hemen

Yarım saatte klima amca kendine geliyor da ısıtmaya başlıyor. Sanmıyorum yarım saatte ısıtabileceğini. Kışı sert geçen bir ildeysen daha da zor. Faturaya yansır tabi ki gayet güzel şekilde.
Ama evi tutmuşsun, doğal gaz da olmadığına göre şu an tek seçeneğin klima.
Evde klima var mı yoksa sen mi alacaksın?
Klima evde vardı aslında açınca ısınıyo iyi hoş da kapatınca aynı ilk faturayı görünce anliycam sanırım

Back
X