klik'in düğün resimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi klik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah ağız tatlılığı versin,nazarlardan korusun.Eniştenin terlikleri güzelmişkaydirigubbakcemile3

çok yakışmışsınız canım ömür boyu mutlu huzurlu bi yuva diliyorum eşinizle sizi benzeten oldumu sanki benziyo gibi geldi bana :1rolleyes:

ay ne güzel düğün sonunda bile yüzünüzden gülücük eksik olmamış, Allah bir ömür huzurunuzu mutluluğunuzu bozmasın.
Ben salondan çıkarken böğüre böğüre ağlamaya başlamıştım o gece 03:00 e kadar falanda devam etti ağlamam
severek ve isteyerek evlendim ama düğün sonunda tutamadım kendimi işte.

sağolasın allah razı olsun.
aslında salondan çıkarken bende ağladım ama eve girdikten sonra ağlamam durmuştu :)

Çok güzel bir gelin olmuşsun.
Mutluluklar.
Allah huzurunu daim etsin inş.

Çok heveslenmiştim fotoğraf görcem diye ama kısmet diilmiş...

Son düzenleme:
cok güzel olmuşsn maşallah
aşk yuvandan huzur eksık olmasın

bu arada ben hıc evde resım çekınmedım
nedense hiç aklıma gelmedı
kendıme kızdım şimdı he:mymeka:
ama cok üzgündüm aılemden ayrıldım bı baktım etrafımda hıc tanımadığım ınsanlar sanırım aklıma o an gelmedı

öncelikle teşekür ederim. ya aslında evde resim çekilmek eşimin fikriydi.biz eve yalnız girdik.makinede zaman ayarlı çekebildiği için eşimin önerisiyle çekildik yani.

Allah mutlu,mesut etsiiiinnnn yerimseniben

Sırada yatak odası var sandım ki bitmiş hihoyyyt çok çok yakışmışsınız Allah ömür boyu huzur ve mutluluk versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…