• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kleo'nun ceyizi :))

Şimdi bu süzgeçlerden birini almam gerekiyor son süzgeçim olacak hangisini alıyım daha kullanışı olur?

$IKEA-IDEALISK-LAVABO-ICI-SUZGEC-AYARLANABILIR__35234433_0.webp$3576_157750040_200X200.webp$3396_157750136_200X200.webp

güzel günlerde kullan meltemciğim
süzgeçlerden de 2 ve 3. güzel
onlardan birini al. ben 3. gibi almıştım biri pembe diğeri metal ikisinden de memnunum

$Fotoğraf0545.webpKızlar Tanitoni'den silikon kek kalıbı aldım ama kullanan varsa yapışmadan çıkıyormu ?Ben hiç kullanmadım çünkü

Son düzenleme:
kleom ilk kez görüyorum çeyiz sayfanı herşeyin çok güzel canım
güzel günlerde kullan inşallah

Eki Görüntüle 210777 Kızlar Tanitoni'den silikon kek kalıbı aldım ama kullanan varsa yapışmadan çıkıyormu ?Ben hiç kullanmadım çünkü

bende tupperware in silikon kabı var canım.
güzel yağlayıp unluyorum sonra hamuru koyuyorum
güzelce çıkıyor kaptan
güle güle kullan :nazar:

gel bir de sen bana sor canımm kolilerin içerisinde uyuyorum odamda yer bile kalmadı onlara bakıyorum alınacak daha çok eksigim var diyorum :1:büyük parçaları en son ay alacagım peşin alacagım için indirim olur diye ufak tefekleri unutulabilecekleri aldım bende tskler güzel yorumun için daha güzelleri sana olsun
Ay bayıldım ya süper herşey var valla gırgır bile almışsın :)

Back
X