- 20 Eylül 2022
- 11
- 4
- 1
- 33
Herkese merhaba değerli yorumlariniz icin şimdiden teşekkür ederim. Sevgilimin abisinin nisanı vardı şehir dışında ailemden izin alıp bende gitmiştim. Eltim olacak kişi ile birbirimizi ile defa görmüştük daha öncesi konuşma dahi olmamıştı şehir dışından gitmemize rağmen bile merhaba hosgeldiniz falan demedi ne bana ne sevgilime resmen sok oldum ve gittiğime pişman oldum. Sonra düğünü oldu gitmedim tabi, zaman gecti instagramım o ara herkese açıktı bi baktim ki hergün storlerime bakıyor benden de 3 yaş büyük sasırdım neden eklemiyorda bakıyor çekiniyor mu acaba diye ben istek gönderdim sonra bi baktim ki yoksaymıs. Şaka gibi sonra dm den mesaj attım ona amacın nedir senin çocuk musun sinsi vs şeyler yazdım oda bana ben seni yoksaymadım diye inkar etti:)) neyse engelledim konu kapandı. Sonra ben evlendim mecbur kayınvalidemin evinde denk geldik tabi yılda bir kere oda cunku kendisi yurtdışında yaşıyor eşim abisi olduğu icin bize çağırdı ikisini evime gelip her yere çaktırmadan bakıyor asla suda guzelmıs demez ama benim mermer masamın aynısını eşine demiş mermer masası istiyorum diye eşi de ağzından kaçırdı eşine bakıp aa istediğin sehpadan diyince yüzü nasıl düştü sinirlendi yani açıkça evet bu masadan istiyorum demek bu kadar zor mu anlamadım :) ve son olarakta eşimin kuzeni ve sevgilisi ile daha öncesi yakındık baya sonra araya küslük girdi eltimde bunu duyar duymaz hemen onlarla yakın oldu tesadüf olacak ki:) Sizce neden böyle yani ? Şimdiden teşekkürler