Klasik bir vajinismus

Maddi durumunuz varsa vaj. ile ilgilenen doktora gidin hiç uğraşmayın evde. Ben boşu boşuna bir sene erteledim. İsterseniz gittiğim yerin adını yazarım

bende bu durumu 15 gün yaşadım
ve eşim destek değildi
eşli egzersizleri yapmadı
kendi kendime aşama kaydettim sonra da onla denedim oldu

İlk defa duydum. O nası bişi ki
tıbbı malzeme. vajinal ultrasona da sen gitmediğin için bilmessin :) bu sıvı tıbbı doğal su bazlı bir şey. bir tür kayganlkaştırıcı.
vajinal ultrason aleti penis gibi daha uzun ince bir çubuktur. ucunda da kamera vbardır. doktor bunu vajinan içeri sokar ve ekrandan rahimine yumurtalıklarına bebek varsa bebeğe bakar.
o cubugun ucuna her yeni hasta geldiğinde yeni prezarvatif takılır ve yoğun birşekildede acıma olmasın diye bu jelden sıkarlar.
o jel bu jel

http://www.tipkimsan.com/?urun-4110-ultrason-jeli-1-lt-

bu siteden bir zamanlar biz ne zaman cift çizgiyi göreceğiz diye bir topik vardı. orada yazarken bu siteden cok gebelik testi kuruluk için ultrosan jeli , ovulasyon setleri filan cok aldık. tavsiye ederim.
ürünü alırken ( başka siteden alabilirsin sana kalmış da ) dikkat etmen gereken her türlü ultrason da kullanılır ibare olacak.
ekg için bilmem ne için olanını almayacaksın !

bu verdiğim sitenin ürünlerine göz gezdiz. oku ben hepsini okumadan ilk önüme geleni sana link ledim. sen bakmadan alma.

Ben de hemen hemen aynı durumdaydım. Çocuk bari yapayım dedim :) En azından yalnız ve işe yaramaz hissetmiyorum kendimi eskisi gibi. Böyle düşünmeyin. Her şey bitmedi. KPSS'ye çalışın. Ben çalışmıyorum şimdilik kızımla bol bol vakit geçirmek istiyorum ama siz çocuk düşünmüyorsanız sınava çalışabilirsiniz. Bu yazdıklarınızı okuyunca buraya geldiğim ilk aylar aklıma geldi. Ben de işi gücü bırakıp küçük bir şehre geldim. Ankara nereeee, Hakkari nere... Çok zordu. Kaç kez evi terk etmeye kalktım. Allah yardımcınız olsun.

Bence baski hissediyorsunuz uzerinizde,onu bir kenara birakin oncelikle. Hersey cinsel birliktelik degil. Adet olunca rahata erdim diyorsunuz,kim zorluyor da ader olunmadigi zaman illa birliktelik olacak diye.
Zorunlulugu bi atin kafanizdan yani.
Insan kendini eksik hissediyor biliyorum.
Bu is aliskanlikla gelisen birsey bence,yani.yavas yavas olabilen birsey. Belki azicik bir kismini becerseniz tamamiyle iliskiye girebiliyorum demeniz bi birkac ayi alabilir. 1kerede hemen hepsi olacak diye dusunmeyin yani.
Derin nefes,ikinma hareketi ve esinizi yonlendirmeniz ile ,iletisim kurmaniz ile yenersiniz. Biraz da biyolojiyi bosverin genisledi genislemedi demeyin,o ana odaklanin.Korkmayin cunku siz istemezseniz esiniz durmak zorunda. Yoksa yenemem deyin.

Parmak egzersizi falan bence insani iyice korkutan birsey. Bana korkunc geliyor. Birakin egzersizi falan, rahat hissetmeye bakin. Esiniz halinizden anlamak zorunda. Ona cok is dusuyor.

Çok haklısın canım. Arkadaşın konusunu okurken şöyle bir baktım vajinismus belirtilerine... Bu belirtilerin hepsi bende var. Şu an şoktayım... Kilodandır falan diyordum ama hayır, tek sebep bu değilmiş, bildiğin vajinismus olmuşum ve farkında bile değilmişim! Bunun sorumlusu da eşimden başka bir şey olamaz. Daha önce de birlikteliklerim oldu ama hiç böyle bir şey başıma gelmemişti... Eşler o ortamı hazırlamayınca olmuyor... Ha bi de beceriksiz olunca. Benim eşim daha nasıl öpüşülür, onu bile bilmiyor...

Cidden hiç bilmiodum

Offf beni en iyi siz anlarsınız o zaman.. hayatım resmen tepetaklak oldu

Boşuna kendini harap etme bende 3.5 senelik ewli ve vajinusmusu yeni cozen biri olarak soyluyrm canim okadar iyi anliytmki saygin mizockadioglu sayesinde çözdüm oraya gidip cozemeyen kimse yok git siddetle tavsiye ediyrm

Ayrica benimde denemedhm sey kalmadi psikologlar kremler yaglar neler neler parmak egzersizinide yapamadim malesef benim icin sanki butun cozumler tukenmistiki saygin beye gittim sitesine gir basari oykulerini oku ne demek istedgmi daha iyi anliycksn 1 yilliktan 15 yillik ewliler bile vardi hepside cozduler hic zaman kaybetme nolur

gözünü seveyim bana orada ne yi nasıl yapıp vajinusmusu çzödüklerini anlat. yemin ederim acayip merak ettim.

parmak egzersizi denilen mastürbasyon. bunda ne var ya yapın gitsin. önyargılarınızı bir kenara bırakın ve organınızı sevin. durum budur.

Vajinismusu yeni yenmiş birisi olarak Saygın micozkadioglunu şiddetle tavsiye ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…