- 5 Şubat 2011
- 1.869
- 2.376
- 358
bunu aşmam gerekli biliorumama inan fazlasıyla savaşıorum.. hatta bi tek ben savaşıorum. eşime göre bi bu benım problemim, kendim çözmeliyim. çözdüğüm zaman ona hadi gel çözdüm, bitti tüm sorunlar dememi beklio. bu durumla savaşmıorsun demen çok acımasız bi yorum oldu. egzersizleri yapabilmek için ne kadar çabaladığımı görmenizi isterdim ama yapamıorum.
Tatlım ben seni üzmek istemem ama yorumlar da egzersizleri yapmadığını söylemişsin ben onun için öyle dedim
kendinizi kötü hissetmeyin
tek başına aşmanız imkansız zaten eşinize görev düşüyor tabiki.
Jinekoloji bölümündeki vajinismus konusuna uğramalısın.
Birbirine destek olarak doktorsuz hallediyor oradakiler.
Neden sen de onlardan biri olmayasın.
bak sana süper bir çözümMerhaba kızlar. . Bu benim gruptaki ilk konum. Siz defalarca rast gelmissinizdir bu konuya ama anlatmadan duramiycam. Evlendim 7 ay oldu ama vajinismusü cozemiyorum. Psikolojik destekler, yapamadığım egzersizler vs iyice bunaldim. Evlendiğimden dolayı şehir değiştirmiş oldum. Bu yeni yerde is bulamadim falan derken kendimı tükettiğimı farkediyorum. Hicbisiden zevk alamıyorum mutlu olamıyorum. Yoktan yere evde tek başıma surat asiyorum. Eşim aksam gelince onla 2 kelime edesim gelmio. Bu şehirde tanıdığım bi eşim bi de kaynanamlar var. Kaynana durumu deseniz zaten apayrı... Sanırım bunalimdayim.. O kadar okudum, eğitim aldım, hayatımı doya doya yaşadım derken vardığım nokta bu olmamalıydı. . Sürekli bunu düşünüyorum
ordan yazıştığım bi kaç arkadaş var :) sağ olsunlar yardımcı olmaya çalışıolar. ama genel olarak egzersiz yapmadan bunu aşmak pek mümkün değil gibi.. egzersizi bi yapabilsem zaten gerisi gelecek.
eşim yalnızca doktora gitmem konusunda destek!! kendi 1 defa geliosa 3 defa gelmio.. eşli egzersizleri yapmıo. böyle olunca tek başıma savaşıo oluorum. istio ki bi mucize olsun, ben ona aşkım tamam ben çözdüm diyim. grip değil ki bu ilaç kullanınca, bi hafta dinlenince geçsin.
Merhaba kızlar. . Bu benim gruptaki ilk konum. Siz defalarca rast gelmissinizdir bu konuya ama anlatmadan duramiycam. Evlendim 7 ay oldu ama vajinismusü cozemiyorum. Psikolojik destekler, yapamadığım egzersizler vs iyice bunaldim. Evlendiğimden dolayı şehir değiştirmiş oldum. Bu yeni yerde is bulamadim falan derken kendimı tükettiğimı farkediyorum. Hicbisiden zevk alamıyorum mutlu olamıyorum. Yoktan yere evde tek başıma surat asiyorum. Eşim aksam gelince onla 2 kelime edesim gelmio. Bu şehirde tanıdığım bi eşim bi de kaynanamlar var. Kaynana durumu deseniz zaten apayrı... Sanırım bunalimdayim.. O kadar okudum, eğitim aldım, hayatımı doya doya yaşadım derken vardığım nokta bu olmamalıydı. . Sürekli bunu düşünüyorum
bunu aşmam gerekli biliorumama inan fazlasıyla savaşıorum.. hatta bi tek ben savaşıorum. eşime göre bi bu benım problemim, kendim çözmeliyim. çözdüğüm zaman ona hadi gel çözdüm, bitti tüm sorunlar dememi beklio. bu durumla savaşmıorsun demen çok acımasız bi yorum oldu. egzersizleri yapabilmek için ne kadar çabaladığımı görmenizi isterdim ama yapamıorum.
Bana kalirsa esine karsi kizginsin seni oraya getirdigi isinden hayatindan ettigi birde ustune annesini basina bela ettigi ve bu konuda seni yanlis biraktigi icin, icten ice esine bu kadar kizgin ve kirginken asla guvenipte kendini rahatca ona birakamazsin hem istemezsin hemde yapamazsin.
Bu isler ne kadar aci korku falan olsada cift arasindaki hissiyat cok cok cok onemli. Adam hayatini alt ust etmis simdide odun gibi senin problemin diyip seni ayipli yerine koyup kenara cekilmis.
bak sana süper bir çözüm
ön sevişmeyi uzun tutun. sen kendini tanı oyna masturbasyoın yapmaı dene. kiltorisi uyar. kiltoris nere dersen vajinanın üzerinde ilk yer derim anlamassın :) Google ye sor. orayı uyarmaya bakın. her kadında değişiktir. kimi sürtünme ister kimi baskı kimi ellenmesinden hoşlanmaz. önyargılarını kafandan atman şart acı yok sevişmek güzel ve yapabildikçe daha güzel olacaksınızdır. rahatla gerekirse bir iki duble bir şey içersiniz öncesinden güzel bir yemek şarap filan..
sen ne kadar cok rahatlarsan ilişki kolaylaşacaktır. sen kastıkça olmaz. kendini bir şekilde istekli hale getirebilrsen cinsel sıvıların vajişnanın iç duvarlarını gevşetip ilişkinin kolay olmasını sağlar. bu yüzden kadınlarda dışarda olduğu için kiltoris önemlidir. uyarıcı sinir noktası.
istediğin pozisyonu sen sec, eşinşlede birşeyleri denemekten çekinmeyin. gerekirse oturup cinsel içerikli film seyredin yada eroıtik.
haydar dümen gibi hissettim kendimi
ayrıca oradan çocuk cıkıyor bunu unutma. vajina cok esnek yapıda bir organ.eger çocuk kafası-omuzu ayağı çıkıyorsa bir penis de girebilir
( tabii çocuk kafası olduğu gibi top halinde çıkmıyor merak etmekafa tası plakalar halinde eğrilip bügürülerek kanala girip çıkıyor )
Bana kalirsa vajinismus tum yasadiklarinin bir sonucu. Isinden yasadigin yerden ayrilip gitmissin. Neden esin senin yasadigin yere gelmedi ? Orda is bulamayacagini bile bile kimseyi tanimadigin yere gocmussun. Evlilik-evlenmek tum sorunlara care diye birsey yokki ben anlamiyorum tum hayatini geride birakip bir erkegin oldugu yere yerlesince ne bekliyor kadinlar.
Memleketinden ayrilmissin isinden ayrilmissin kv denen illetin yanian tasinmissin birde tum bu sorunlar yeni evli olman belkide yeni yeni kesfettigin cinsel hayatini etkilemis ve moralini duzeltmedigin surecede asla rahat edipte bu sikayetini yenemezsin.
Oncelikle mutlu olmaya ozgur olmaya gelecegine dair birseyler yapmaya ihtiyacin var. En onemlisi ise gire madem okudum ettim diyorsun evde oturma resmen kendine olan guvenini ve sevgini kaybetmissin.
Bu psikolojiyle vajinusmus olmasan bile cinsellik yasamak isteyecegini dusunmuyorum ben, resmen pismansin cunku evlenip oraya gittigine.
Ön sevişmeyi kısa mı tutuyor eşiniz.Yeterince ıslanıp kayganlaştığında çok zor olmayacaktır...Yani kayganlık sağlayacak jellere de hiç gerek yok.Eşiniz nazik olduğunda sizde kendinizi kasmadığınızda hallolur sıkıntınız
Ben de 1.5 sene uğraştım o illetle.
Ve ben egzersiz yapmadan atlattım.
Egzersiz yapmadan nasıl asabildiniz ?
iyi de o zaman sen neyden cekniyorsun ? bir korkun, seni geren bir şey var demek ki ki bu böyle... eşini mi sevemedin ?Canım çok teşekkür ederim.. ne romantik yemekler ne güzel akşamlar heba oldu bi bilsen.. Ama artık çok kararlıyım. Haydar dümenin recetesini deniycem, o şekilde veya bu şekilde çözcem bu konuyu... On Sevişmeden başka bişi yapabildiğimiz yok zaten.
sen vajinal ultrason jeli al. litresi 2 lira mı ne..doktorların kullandığı bir jel olduğu için sorun da teşkel etmez. su bazlı zaten. sıkıp sıkıp kullanın. ıslanmış da olursun. alışırsında.Normalde daha kolay islaniodum. Ama aklımda ilişkiye girmek olunca resmen kupkuru oluorum.. Sanırım stres beni çok etkilio
iyi de o zaman sen neyden cekniyorsun ? bir korkun, seni geren bir şey var demek ki ki bu böyle... eşini mi sevemedin ?
bazen insan bilir ama itiraf edemez .. bi de çıkar beyninde kini..
olur ya küçükken bir şey görmüşsündür seni etkiler, cinsellik için etrafındfa cok ayıp ayıp dediler de bumu kazındı kafana ? acıyacak diye mi çekiniyorsun ? bir şey olmalı..
sen vajinal ultrason jeli al. litresi 2 lira mı ne..doktorların kullandığı bir jel olduğu için sorun da teşkel etmez. su bazlı zaten. sıkıp sıkıp kullanın. ıslanmış da olursun. alışırsında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?