- 13 Ağustos 2015
- 636
- 243
- 23
- Konu Sahibi aabbcc1122
-
bunu gercekten cozemicek miyim dusundukce kotu oluyorum yani bu sayılanlar icin bastan sınır koymak konusmak imkansız mı gerci konusamıyorumda...bütün bu anlattıgınız sorunlar oluyor malesef siz daha gitmeden cok iyi biliyorsunuz
size misafir geldiğinde kaynanayı cağırmadan olmuyor onlara geldiğinde siz gitmeden olmuyor zaten sız gıtmesenız mıllet ayıplıyor gelın gelmedı dıye
cok zor baska secenegınız yok mu?
hele bırde sız basta ayrıymıssınız kı sonradan bır araya gelmek daha zor cunku bastan rahata alısmıssınız
kaynana kayınpederden ayrı olmanın tadı paha biçilemez gercekten cok yoruluyor ınsan
ya basta şimdi konussanız itici olursunuzbunu gercekten cozemicek miyim dusundukce kotu oluyorum yani bu sayılanlar icin bastan sınır koymak konusmak imkansız mı gerci konusamıyorumda...
tayininiz çıkma durumu var mı ?bunu gercekten cozemicek miyim dusundukce kotu oluyorum yani bu sayılanlar icin bastan sınır koymak konusmak imkansız mı gerci konusamıyorumda...
kaynana ve kayınpederle komşu olunmuyor zaten sorun ordaAsla tavsiye etmiyorum, asla. Kv kp ile dibdibe komsuluk yapan birisi olarak, ve su anda bosanan bir kadin olarak, kesinlikle tavsiye etmiyorum. Detaya girmeme luzum bile yok herhalde:)
yemisim kirasini, oderim, belki biraz daha az rahat ederim, ama ozgur ozgur basim agrimadan kocamla istedigim gibi girip cikarim evime.
evet oraya gıdılse hazır ev varken baska eve gıtmek de zorsiz teşhisi koymuşsunuz
tedavi de o şehre gitmemek
zira orda hazır ev varken başka yerde oturmak da zor
kv ye misafir geldi eşinin dayı oğlu siz de gelin görüşümn diyecekler yani olmaz nereye kadar denir ki bugün işim var dersin yarın teyze kızı gelir vs vs
sana gelseler kendini ona göre psikolojik hazırlarsın
bir de hani haber vermeden gelmeyiz vs derler de o da boş
eşimin ablası ile aynı sitedeyiz
burada çok anlattım iyi de geçiniriz
akşam arıyor 8 de uygun musunuz size gelelim mi
ben ne diyeyim şimdi karşıdan ışık görünüyor; evde değilim diyemezsin; uyudum da diyemezsin; şuraya gideceğim desen giderken görmesi lazım vs vs
gel diyorsun; oysa ben koltukta yayılmak istiyordum mesela
ama azıcık uzak olsa daha erken geleceğim der; yada ben geç oldu; erken yatacağım başka zaman görüşelim derim ama yakın olunca bir yarım saat uğrayalım denilebiliyor
aynen, oyle cilekeslerki hayatlarinda evlatlarindan baska hicbirseyleri hickimseleri yok. aman popolarinin diplerinde oturtsunlar, aman gozleri hep ustlerinde olsun. aman ac kalmasinlar ogullari, her sabah ogulcuklarini kahvaltiya cagirsinlar gelin calisirken oglan evde kendi basina tostmu yesin ona tost layik degiiil ona padisah sofralari layik.kaynana ve kayınpederle komşu olunmuyor zaten sorun orda
onlar hep garip anacıklar çocuklarının üstünden ellerini çekmeyen çilekeş anacıklar babacıklar
kızların anaları babaları yok !
siz şanslısınız iyi kaynanaya catmıssınız o zamanİyi insanlar diyorsun işte, neden erkenden korkularla bunaltıyorsun anlamıyorum.
İleride çocuğun olunca o kv sana nimet gibi gelecek, diyim de sana. Çocuktan önce ay eşimle yanlız kalamzsam, ay millet gider gelirse. Emin ol 6-7 aydan sonra bi bakmışsın sen eşine hadi sıkıldım annenlere gidelim falan diyosun.
Ben evlendim 3 yıla yakın kv ile oturdum, şimdi de anneme çok yakınım. İyiki hep birisi yanımda oldu. Cidden kv de yanımda olsa daha mutlu olurdum.
Siz sıkıntı yaşamaya endeksli olursanız yaşarsınız benden demesi...
siz şanslısınız iyi kaynanaya catmıssınız o zaman
Son cumlenize kesinlikle katilmiyorum. Sifir alakasi var bununla. Sikinti yasayan herkes sikintiya endekslimi yasiyor, boyle birseyi ilk kez duyuyorum. Aklimdan bir gun bile 'sorun olacak dibdibe komsu olmamiz' diyerek girmedim olaya, ama elimde kaldi. neresinden tutmaya calismis olsamda elimde kaldi resmen.İyi insanlar diyorsun işte, neden erkenden korkularla bunaltıyorsun anlamıyorum.
İleride çocuğun olunca o kv sana nimet gibi gelecek, diyim de sana. Çocuktan önce ay eşimle yanlız kalamzsam, ay millet gider gelirse. Emin ol 6-7 aydan sonra bi bakmışsın sen eşine hadi sıkıldım annenlere gidelim falan diyosun.
Ben evlendim 3 yıla yakın kv ile oturdum, şimdi de anneme çok yakınım. İyiki hep birisi yanımda oldu. Cidden kv de yanımda olsa daha mutlu olurdum.
gerçekten böle mi düşünüyorsunuz hiç mi zorluk yaşamadınızİyi insanlar diyorsun işte, neden erkenden korkularla bunaltıyorsun anlamıyorum.
keske isteme sansımız olsaydıBenimkiler de melek gbdir ama ilk başta gidip gelme olayını abartınca herşeyde söz sahibi olma hakkını gördüler kendilerinde, erkekler için hava hoş anaları hep haklıdır, saçma sapan konulardan çok kavga ettik hatta ben kesin boşanacaz gözüyle bakıyordum.
15dk mesafede kendi evim olduğu halde zorla yatıya bırakıyorlardı ama birkaç olay dönüm noktası oldu çok şükür.
Altlı üstlü oturduğumu düşünemiyorum bile Allah yazdıysa bozsun!
Dünyanın en iyisi de olsa ı ıh uzak olacak.
Keşke tayini başka yere isteseydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?