Kl dnmesine are bilen var m? Acil

seymabektas

Prensesim.. Güzel Kızım..
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
253
2
35
eşim kıl dönmesi oldu ve ağrıdan acıdan oturamıyor, yatamıyor, yürüyemiyor. ne yapacağımızı bilemedik. doktora gittik aşırı iltihap varmış antibiyotik verdi ama hiçbir etkisini görmedik. bunun bir çözümü varmı sizce kızlarrr???benneyaptımkibenneyaptımki

gerekli malzemeler : bir avuç ebegümeci, un, süt, soğan, sabun hazırlanmış hamur elde edeceksın. ebegümeciyi sütle bir süre pişir. ( süt az olsun dökülmeden diğer mazemeler karıştırılacak) sonra diğer mazemeleri bir soğan rendesi, rende sabun ve hamur haline
getirecek olan unu ilave et.pişir sonrada bir kaç parçaya böl ılık olarak iltahaplı bölgeye yerleştir. 4-5 saatte bir değiştir. kullanacağın zaman ısıt .ılık olarak kullan.4-5 gün içinde iltihapla birlikte kıl da yuvasıyla birlikte çıkıyormuş . geçmiş olsun.

Son düzenleme:
COLOR="Red"]teşekkür ederim cnm ama biraz geç oldu eşim ameliyat oldu toptan kurtuldu inşallah. saol paylaşımın için cnm[/COLOR]

kizlar aklinizda bulunsun benim basima birkere geldi oturamadim cok sasiracaksiniz ama yanimdaki teyzeler lokum koymami ve bir gece bekletmemi soylediler sade lokum yaptim sabaha kaybolmustu sasirdim valla

X