45 kilo eğer boyunuz 1.55in üstündeyse çok az gibi geldi bana...
öncelikle tebrik ederim bunu başardığın için..
ben de şuan 44 bedenim 1 ay önce diyete başladım daha doğrusu az ve yeterli beslenmeye başladım o kadar kasmamama rağmen 3 kilo verdim aslında 1 ayda 3 kilo az gibi görünebilir ama her ay aynı kiloda kalmak yada daha da kilo almaya devam etmektense her ay 1 kilo vermeyi bile kendime başarılı olarak telkin ettim ..şu an 85 kiloyum ben 30 kilo vermek istiyorum evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum..böyle giderse 10 ay sürecek ama dediğim gibi 10 ay yada 1 sene sonra olduğum gibi kalmaktansa böyle az az verip sağlıklı,zayıf olmayı tercih ederim..asıl mesele bunu fark etmekte bu güne kadar hep hızla kilo vermeyi istedim ama sonuçta mümkün olmayacağı için artık kabullendim ve kendimi eğittim zaten insan kafasında bir şeyleri oturttuğu zaman uygulamaya başlayabiliyor.
ben 1.68 boyundayım sizin de boyunuzu merak ettim..belki ben de bir süre sonra sizin gibi hızlandırırım ama daha erken benim için önce iyice motive olmam gerekiyor.
bence bukadar sürede vücudunuzun yarısı kaybolmuş nerdeyse
üstelik uzman yardımı bile yok, tatlı yok hele hele peynir yok diyorsunuz hiç olmaz
bence hemen gidin bir dahiliyeci tahlil falan yapsın acilen, vitamin mineral dengenizde sorun olabilir
45 kg gerçekten çok ama çok az
sizin hayatınız sizin vücudunuz elbet ama bengenede uyarayım
bukadar kısa sürede bukadar kilo kaybı yakın gelecekte sorun teşkil edebilir.
yinede azminiz için tebrik edeceğim sizi :))
Testler yaptırdım her şeyim şükür normal çıktı.Doktorum da tebrik etti hızlı vermişsin dedi ama neyse,sonuçta verdim gitti dedim :) Önceden uzmana da danıştım,aileme de,zayıflayan arkadaşlarıma da,internette de araştırdım her biri ayrı bir şey diyince kendimi tanıyorum dedim ve kendime göre liste yaptım kafamdan.Her şeyden dengeli yedim.Ama bir zayıf gibi düşündüğüm için tatlı,yağlı,unlu şeyleri sevmedim.Bu yüzden hiç tüketmedim.İyi ki de tüketmedim.Şu an çok mutluyum.
Her şey kafada bitiyor dedikleri bu olsa gerekTebrik ederim.Testlerden de görülen o ki bir sağlık sıkıntınız da olmamış
Mesajlarınız için çok teşekkür ederim :)
Ben başta herkese söylerdim kilo vermek istediğimi herkesten binlerce cevap alırdım şunu yap,bunu yap gibi...Böyle olunca ne yapacağımı şaşırırdım en sonunda en iyisi kafama göre yapayım,kendime bir düzen oluşturayım dedim.Beni benden iyi kimse bilemez dedim ve başladım.Çatlaklarım zaten vardı önceden de sık sık kilo alıp alıp verirdim.Pek sorun olmadı yine çatlaklarım morardı ama aşırı bir şey olmadı sıkılaştırıcı sporlar yaptım kiloluyken bu yüzden sarkma olmadı bir de yaşım genç olunca daha sıkı bir vücudum oldu.Çok fazla giremiyorum internete bu ara fırsat bulunca bu foruma yazayım dedim yazları çalışıyorum bu yüzden az girebiliyorum.Girdikçe yazmaya çalışacağım.Bu arada boyum 160.Kilom düşük ama ben istediğim için bu kilodayım.Kiloluyken hep derdim birgün kilo alacak duruma geleceğim diye herkes zor gelirsin o duruma derdiBu yüzden azim yaptım ve bu kiloya ulaştım.Çok mutluyum.En önemli şey tatlıyı değil ekşiyi sevmek.Bunu hiçbir zaman unutmayın.Unutmazsanız zevkle verirsiniz o kiloları.Tabi ilk ay zor olacak ama bu iş kolay değil zaten
Ama bence işin en zor kısmı diğer insanların söyledikleri.Bazıları işe yarar,sizi diyete sürükler ama bazıları da diyetten soğutur.Bu yüzden buna diyet değil yeme alışkanlığını değiştirme diyelim.Mesela makarna,herkes makarna kilo aldırır,hamur şöyle böyle der.Makarna siz koca bir tabak yediğiniz için ve üzerini ketçap,mayonez,soslarla süslediğiniz için kilo aldırır.Oysa 1 kaşık makarna ile 1 paket form bisküvi aynı kalori.İkiside 200 kalori yaklaşık.Hatta 1 kaşık makarna daha az kalori.Önemli olan soslardan ve kaşık kaşık yemekten uzak durun.Veya evde börek var.Onun yerine salatadan yiyin.Hangi zayıf hamur işini sever ki?İstisnalar olabilir ama genelde dilim dilim pizzaları seven kilolu insanlardır.1 ay boyunca böyle düşünürseniz tatlı yeirne ekşiyi,hamur yerine sebzeyi severseniz 1 ay bilemedin 2 ay sonucunda alışacaksınız ve bol bol kilo vereceksiniz.Bunda önemli olan kaçamak yok.Kaçamak diyette olur.Siz zayıf birisiniz,kaçamak size göre değil.Unutmayın zayıf bir mideniz var.4 dilim baklavayı kaldırmaz.
arkadaşım ekmek yiyormuydun?
tebrıkler canım cok guzel yazmıssın...
bnce boyuna gore kılon hıcte az degıl...170 boya 50 51 ım bnde ...olculerın nedır merak ettım
En son ölçtüğümde 84-59-87 idi bazı bölgelerimi fazla küçültmek istemedim iskelet gibi olmamak için... (85-60-90 istiyordum ben) yinede memnunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?