Anket KK'ya üyelik ücretli hale getirilse, bu güzel site için ne kadar ödeme yapabilirsiniz

KK'ya üyelik ücretli hale getirilse, bu güzel site için ne kadar ödeme yapabilirsiniz

• Ankete Katılan
    62
3 kuruşta anlaşalım fazlası çıkmaz bendentatlicadiarzuzaten kk nın bana borcu vardıtatlicadiarzu hiç para vermem efem,üyeliğimide sonlandırrım:1closedeyes:

Hic de bi kurus ödemem :1closedeyes:
Buna benzer bir site de ben kurar burdakileri toplar yallahh benim siteye tatlicadiarzu
Hemi de bele$ jeyyar

zaten cogumuz bes kurus kazanmayan ev hanimi ...tek eglencem burasi zaten
ne ücreti ???:1shok:
ne parasi ???:1shok:
ne diyon sen???:1shok:
ha bak öle olursa kocam bu ise cok sevinir bunu iyi biliyom...şakkıdı

aynen katılıyorum valla o zaman kk veda partisi yaparız,yada kk rakip başka bir site açarız hemide ücretsiz heh nasıl olur ama :asigim:

anacım para vermem aaaaaaa başka site bulurum kk üyeleri olmasa kk da olmazz:))

himmmm
güzell bi soruu
ama benim buna vercek cvbim yokkineee ne etcezz
tum malimi varligimi veriyomm yazik su garibanlardan istemeyiver ben hepsininkini öderimmm:1rolleyes::1rolleyes:

hayrola zeppyerimsenibenüye sayısı çoğalınca kazen siteye başedemezmi oldu:uhm:ortaya bir ücret olayı atarsak kimler kalır ,kimler gider diye fizibilite çalışmalarımı yapıyorsunuz...ücret veririz diyenlerin kim olduğuna bakıp öyle mi karar vereceksinizsengözlerimebaksanabteessüf ederim,çok teessüf ederim hemde...ben devletin bir garip eğitimci memurunun hanımıyım...ne ücreti ayol:sm_confused:bizdeki carcar çene olmasa burası ne ola....(belkim kocalar verebilir şöyleki;usta ya takılıyorlardı...kendi aralarında çeneleşiyorlardı...eh''zararlı bir ortam yok...birbirlerini fitleyip kocalara,kaynanalara karşı gaz vermeleri hariç onu saymazsak...onuda neyseki akıllı uslu ablalar çıkıyor arada fren koyuyor(bakınız:şekil:A yani ben:1closedeyes:)hiç değilse tepemizden iniyorlardı da biraz kafa kulak dinliyorduk..diyerekten....öbür türlü bu hatunlardan para mara çıkmaz benden söylemesi:dilcikar::dilcikar::sm_cool::roflol:

delikafadulden Aaaaa noluyor ya ne parası? Benim cebimde akrep vardır! Beş kuruş vermem valla başka site bulurum olur biter... Burasıda para verebilenlerle devam eder...
( Üç beş kişi takılırsınız artıkın :uhm: )

Zaten herşey para bu dünyada bare siz yapmayın yaw! Ayıp büyük ayıp... :olmaz: :tomato:

Bir zevkimiz var şurda onada mıçılmasın! Yani lütfen!

( Yeni site açarım diyen arkadaş arkandayız valla :teytey: )

himmmm
güzell bi soruu
ama benim buna vercek cvbim yokkineee ne etcezz
tum malimi varligimi veriyomm yazik su garibanlardan istemeyiver ben hepsininkini öderimmm:1rolleyes::1rolleyes:

alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt alkisalkisalkis hihoyyyt

Sözünde durmayan nooooolllsunnnn?

Yav bu topik nereden hortlamış gene, 2 sene olmuş neredeyse açılalı, şu saate kadar paralı olmadıysa daha da olmaz yerimseniben Allah iyiliğinizi versin kızlar yaa ben de nooluyo diyorum kaydirigubbakcemile3

kk bana moralımın en bozuk oldugu anda onerıldı...
o kadar guzel arkadaşlar edındımkı..
bır nebze olsun moralımı yerıne getırıyordu..
chat sabahlaşmalar...
kahkahalar...
cekıştırmeler...
ve hala burdayım kopamıyorum...
ama ınanın bu konuda cogu vermez veremez...
bende dahıl ıstesemde veremem...

Esime inat verirdim valla
Hatta faturayi zamannda demeyip birde gecikme bedeli oderdim.

Back