• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK'ya Resim Yüklemek (RESİMLİ ANLATIM)

theuglygoddess

You are mine ♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
3.221
33
358
Zonguldak
Çoğu üye mesajlarına resim yüklemeyi bilmiyor ve sorup duruyorlar. Bende kısa yoldan böyle bi katkıda bulunmak istedim siteye :)
Umarım yardımcı olabilmişimidir..

1)
51718814.png

2)
63106483.png

3)
92760388.png

4)
41904868.png

5)
93768284.png

6)
79190861.png

Tamamen bana ait bi çalışmadır.
:kkk:

Son düzenleme:
Arkadaşım çookk teşekkr ederiiimmm öpüyorum senii çok saoll :3:

Peki bikaçtane resim ekliceksek aynı işlemi tekrar tekrar mı uygulicaz yoksa başka bi yöntemi mi var

Topiği nereye açacağımı bilemediğim için buraya açmak zorunda kaldım. Yanlış yerse yöneticiler gerekli yere taşırsa sevinirim...

Bişey daha sorucam canm sana .. Yük oldum ama kusura bakma lütfenn :) ben resim eklediğimde Eki Görüntüle 250512 bunun gibi yazı çıkıyor daha çok eklediğimde daha çok çıkıyor bu yazılardan. Yorum yaptgmda yani. Gözüküyo bunlar ama başkalarnda gözkmüyo.. Napablrm acaba umarım anlatabilmişimdir:45:

Bişey daha sorucam canm sana .. Yük oldum ama kusura bakma lütfenn :) ben resim eklediğimde Eki Görüntüle 250512 bunun gibi yazı çıkıyor daha çok eklediğimde daha çok çıkıyor bu yazılardan. Yorum yaptgmda yani. Gözüküyo bunlar ama başkalarnda gözkmüyo.. Napablrm acaba umarım anlatabilmişimdir:45:

O cıkan yazıları silip mesajını yolladığında eğer yüklediğin resimler gözüküyosa o yazıları silebilirsin canım..

Vallahi oldu:52: Ben o kodu silince resim yüklenmez sanıyorum o yzden silmiyodm :d tekrar tşk ettm bi sorunum olrsa gene sendeyim :60:

Bu sorunu yaşayan üyelerle ben de çok karşılaştım çok kişiye anlatmaya çalıştım ama böyle bi konu sabitte var zaten
Bilinmeyen/zorlanılan bütün hususla hakkında ayrıntılı bilgi "KK Yönetimden Mesaj Var ! Öneriler, sorular ?" bölümünde var
Herkes o bölümü okusa hiç sorun kalmayacak
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...06186-dosya-resim-fotograf-nasil-eklenir.html

çok biliyorsun sen kız anlatmış ne güzel sana bişey mi diyen oldu hiç sevmem böyle lüzumsuz konuşanları!!!!

Back