• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

canım frenchi çok düzgün yapmışsın :):16: bant kullandın mı yaparken , bir de o beyaz çiçekler yapıştırma mı diskle mi yaptın ?
çok güzel durmuş :) ben de nazar boncuğu yapıyorum ojeyle o da güzel duruyor :)

biraz geç kaldım cevap verirken. ben bantla yapamıyorum. çok denedim olmuyor :/
elimi masanın üstüne koyuyorum düzgünce. beyaz ojeyi fırçada çok bırakmayacak şekilde alıyorum. çünkü bol bol olunca kalın bir çizgi oluyor hoş durmuyor. sonra fırçayı değil de parmağımı çeviriyorum düz olsun diye. en zorlandığım yer başparmak :)))
sonra en az 10 dk bekliyorum. yoksa üstüne uçuk pembeyi sürerken beyazı dağıtıyor.

tırnağımdaki yapıştırma. burada (küçük bi yerdeyim) disk bulamadım. ama kaç gün durdu çıkmadı asetonla bile zorla çıkardım.
ilk french imi görseniz çok kötüydü :) deneye deneye oluyor.

vdx0.jpg
tdr0.jpg

bu da benden... kahverengi diye almıştım ama tek kat sürünce vişne çürüğüymüş yeni farkettim :9:

kız o nasıl çekim kimi paralıon hehehe :P
benimde öyle ojelerim var ne diye alıom ne çıkıo hehehe :P
güzel durmuş bende kahve tarzı bişiler alıcam bu ara çok moda yaw :P
kontesim renk güzel olmuş beğendim
şu pastel altmış lattemin eklediği oje sanırım bende flormar var mor bilmem ona benzermi bir de maybelinenin ver mor rengi ama ben çok zor buluyordum hala varmı bilmiom flormara geçtim

eğer mor istisanız swatchı henüz yok ama flormar nail enamel 411 ya damaybeline colorama glossy nail color 67 vonder violeti önerebilirim :)
swatch istemeyin başka oje sürüom şuan heheh :P:35::36:

en kısa zamanda swatch eklerim canım ama çıkarsan bak nosunu yazdım :))))) ojem olmasaydı ekler koyardım valla :) şu mordan kontesde vardı sanırım flormar olandan

arka sayfalara bakarsan kontesin eklediğini hatırlıyorum ama geride kalmıştır flormarı bulursun zaten heryerde verdiğim numaraya bakarsın canım
ya da ben bura buldum canım bilmem yardımcı olur my?
mor oje

mor oje istemişsiniz :3: gerci benden değil ama var bikac tane sürdüğüm en sevdigim flormar supershıne 14

46118_1488438443792_1018870227_31446789_2569121_n.jpg

46118_1488438763800_1018870227_31446793_2851921_n.jpg

bebiş hanı burda bu konuda
bı arkadas paylasmıstı sende hatta bu cok seksı bır mor cok talıbı olur demıstın bildin mi
bulamıorumkı aynısını

enem sen mor diince baktım benim ojeden istiyomuşsun:9:
kargocular bööle şişede sıvı şeyleri almıyolar alsalar ben hediye ederdim sana kullanmıyorum zaten bi-iki kere sürdüm

Son düzenleme:
kız o nasıl çekim kimi paralıon hehehe :P
benimde öyle ojelerim var ne diye alıom ne çıkıo hehehe :P
güzel durmuş bende kahve tarzı bişiler alıcam bu ara çok moda yaw :P
kontesim renk güzel olmuş beğendim
şu pastel altmış lattemin eklediği oje sanırım bende flormar var mor bilmem ona benzermi bir de maybelinenin ver mor rengi ama ben çok zor buluyordum hala varmı bilmiom flormara geçtim

eğer mor istisanız swatchı henüz yok ama flormar nail enamel 411 ya damaybeline colorama glossy nail color 67 vonder violeti önerebilirim :)
swatch istemeyin başka oje sürüom şuan heheh :P:35::36:
seni seni seniiiii :90:
çok saol canikom
kahwe al eed tam kış rengi
ben de aldıydım bi şişe ama daha denemedim:24:

Back