• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkontess' in Ojeleri (resimli)

o zaman elini çabuk tut kuzum çünkü dünya üzerinde çok az kaldılar, üretimleri durdu:26:
2013 mayısı gibi yeni koleksiyon çıkacakmış bu tarz ( OMG serisinin yerine ) , onda aynı renk olur mu bilemiyorum

uyarın için teşekkürler kuzum :71:
tatil dönüşü alırım sanırım geç kalmam dimi eylülün son haftası falan :26:(yaz bitti ne tatili deme benim tatil yaz okulu staj derken ancak ağustosta başlayabiliyor :60: )

uyarın için teşekkürler kuzum :71:
tatil dönüşü alırım sanırım geç kalmam dimi eylülün son haftası falan :26:(yaz bitti ne tatili deme benim tatil yaz okulu staj derken ancak ağustosta başlayabiliyor :60: )

şuan var ama kaç tanedir bilemiyorum, alan olmazsa kalır elbet:10:

Canım bu renge bittim, bu aralar pembelere sarmıs durumdayım özellikle tatlı pembe, seker pembesi de olabilir bir renk arıyorum ve o rengi tutturuna kadar kac pembem oldu bilmiyorum :)
En son watsonsta bourjois markasında gördüm ama sendeki daha hosmus nerelerden bulabilirim ve ne kadar almıstın acaba?

Son düzenleme:
Kontescim bu top coatları parlaklık acısından mı kullanıyorsun? Bende pürüzsüz ve parlak durmasını istiyorum marka önerebilir misin bana, istanbul avrupa yakasında bulabilecegim, yani umarım.. :26:

Son düzenleme:
Canım bu renge bittim, bu aralar pembelere sarmıs durumdayım özellikle tatlı pembe, seker pembesi de olabilir bir renk arıyorum ve o rengi tutturuna kadar kac pembem oldu bilmiyorum :)
En son watsonsta bourjois markasında gördüm ama sendeki daha hosmus nerelerden bulabilirim ve ne kadar almıstın acaba?
sally hansens ojeler eczanelerde olur canım
fiyatı 9-12 tl civarı
online eczaneler var artık biliyorsun, o sitelerin birinden de alabilirsin, daha uygun orda
ayrıca trendyol, markafoni'ye de çok sık geliyorlar :8:

Kontescim bu top coatları parlaklık acısından mı kullanıyorsun? Bende pürüzsüz ve parlak durmasını istiyorum marka önerebilir misin bana, istanbul avrupa yakasında bulabilecegim, yani umarım.. :26:
top coat'ları oje hemen kurusun diye kullanıyorum.
Eğer pullu bir oje sürmüşsem pürüzsüz durması + dayanıklı olması + parlak olması da ekleniyor hızlı kurumasına.
Ben china glaze top coat veya seche vite top coat kullanıyorum.
Biraz tuzludur fiyatları ama kesinlikle görevini yerine getiriyorlar.
Hatta belli bir dereceye kadarki oje bozulmalarını da düzeltiyorlar. Misal; ojeyi sürdün ama kurumadan azcık el izi oldu, saç değdi filan.
Bunu düzeltiyor top coat, sürdüğünde.
Dediğim ürünleri internetten alabilirsin, fiyatları 20tl civarında.
Ayrıca şuan limango'da satışları mevcut.
O da bana uymaz dersen tanaçan firmasına mail atıp nerede şubesi var öğrenebilirsin. ( bazı güzellik merkezlerinde ve kuaförlerde satışları oluyor)
O da olmadı 1-4 kasım arasındaki fuarlarına gider uyguna alırsın :27: Ay amma çok konuştum:52:

sally hansens ojeler eczanelerde olur canım
fiyatı 9-12 tl civarı
online eczaneler var artık biliyorsun, o sitelerin birinden de alabilirsin, daha uygun orda
ayrıca trendyol, markafoni'ye de çok sık geliyorlar :8:

top coat'ları oje hemen kurusun diye kullanıyorum.
Eğer pullu bir oje sürmüşsem pürüzsüz durması + dayanıklı olması + parlak olması da ekleniyor hızlı kurumasına.
Ben china glaze top coat veya seche vite top coat kullanıyorum.
Biraz tuzludur fiyatları ama kesinlikle görevini yerine getiriyorlar.
Hatta belli bir dereceye kadarki oje bozulmalarını da düzeltiyorlar. Misal; ojeyi sürdün ama kurumadan azcık el izi oldu, saç değdi filan.
Bunu düzeltiyor top coat, sürdüğünde.
Dediğim ürünleri internetten alabilirsin, fiyatları 20tl civarında.
Ayrıca şuan limango'da satışları mevcut.
O da bana uymaz dersen tanaçan firmasına mail atıp nerede şubesi var öğrenebilirsin. ( bazı güzellik merkezlerinde ve kuaförlerde satışları oluyor)
O da olmadı 1-4 kasım arasındaki fuarlarına gider uyguna alırsın :27: Ay amma çok konuştum:52:

Canım ben tesadüfen bu top coat nedir bilmeden bir eczayene girmistim gecen gün öyle orda gördüm bu sally hansens ojelerden hatta birinin fiyatını sormustum 26 TL falan demislerdi, ki bu parlaklık veren cilası degildi sordugum, tesekkür ederim canım hangisi ne ise yarar anlamazdım ben, dikkat etmezdim takılırdım kafama göre... :27:

Son düzenleme:
kontescim bi sorum olacak sally hansenin tırnak etleri için kullandığın ürünü nerden bulabirim yardımcı olursan sevinirim.

kontescim bi sorum olacak sally hansenin tırnak etleri için kullandığın ürünü nerden bulabirim yardımcı olursan sevinirim.

Ben ojelerini eczanede görmüstüm ama tam anlamıyla her ürününü bir yerde bulmak mümkün mü bilemiyorum..
İnternet üzerinden alabilirsin mesela, 22 TL gibi bir ücreti vardı.

Ben ojelerini eczanede görmüstüm ama tam anlamıyla her ürününü bir yerde bulmak mümkün mü bilemiyorum..
İnternet üzerinden alabilirsin mesela, 22 TL gibi bir ücreti vardı.
heh işte ben diyecektim ki smuwila ağzımdan almış lafı :16:
trendyol markafoni limangoya da sık sık geliyorlar

kontes nasılsın arkadaşım? diğer topiğe gelmez oldun çekilişlere...

bu arada bloğunu takip etmey başladım..çok güzel olmuşş tebrikler

iyiyim kuzum teşekkür ederimm
bayadır oraya bakmıyorum evet, genelde tartışma oluyor biliyorsun, hep aynı şeyler, sıkıldım :17:
teşekkür ederim, beğenmene sevindimm:16:

İstanbul cevahir avm' de bir eczaneye girdim ve sally hansenden, orly, essie ve 2 farklı marka oje daha vardı.
Hepsi 18,5 TL' den satılıyor..
Burayı bulduguma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..
Cünkü limango' da sally hansen ojeler 9,90' dan satılmakta..
:3:

Canım hemen limango' ya ugra sally hansen kampanyası var salı son gün, ben oje' nin üstüne parlaklık vermesi icin mega shine top coat aldım, birde tırnak eti cıkaran o üründen ya fiyatı 19,90 TL..

İstanbul cevahir avm' de bir eczaneye girdim ve sally hansenden, orly, essie ve 2 farklı marka oje daha vardı.
Hepsi 18,5 TL' den satılıyor..
Burayı bulduguma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..
Cünkü limango' da sally hansen ojeler 9,90' dan satılmakta..
:3:

kesinlikle sevin.
essie'yi 18,5tl ye almak demek harika bir şey demek.
çünkü normalde 27 tl tanesi :16:
aynısı orly için de geçerli...
zaten o ikisini bulduktan sonra sally hansen'i görmezdi benim gözlerim heheheh:27:

kesinlikle sevin.
essie'yi 18,5tl ye almak demek harika bir şey demek.
çünkü normalde 27 tl tanesi :16:
aynısı orly için de geçerli...
zaten o ikisini bulduktan sonra sally hansen'i görmezdi benim gözlerim heheheh:27:

Evet ben orly aldım, bunu ögrendigim iyi oldu canım ya, baska da almak istedim ama bakıyorum cogu rengi farklı markalarda elimde vardı zaten.. :34:

flormar'ın çıkardığı son seriden haberdar mısınız kızlarrrrr :52:
bence kaçırmayın...

$Fotoğraf105.jpg

*eklenti olarak ekledim, tıklayarak daha büyük görebilirsiniz.

Son düzenleme:
Back