- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
neydenben de sevişemeyeceğim önümüzdeki yüzyıl ama soğuduğumdan değil.............................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neydenben de sevişemeyeceğim önümüzdeki yüzyıl ama soğuduğumdan değil.............................
evlıyım canım bebişim yok henüz.bende sızlerı sevdım buralardayım artıkkben de sevişemeyeceğim önümüzdeki yüzyıl ama soğuduğumdan değil.............................
sen evli misin canım bebeğin var mı
sevdim ben seni ya sık sık gel çok sıcakkanlısın
ben de sevişemeyeceğim önümüzdeki yüzyıl ama soğuduğumdan değil.............................
???????????
sen evli misin canım bebeğin var mı
sevdim ben seni ya sık sık gel çok sıcakkanlısın
neyden
evlıyım canım bebişim yok henüz.bende sızlerı sevdım buralardayım artıkk
bu arada bu sarı tutku rıhannaya ozenmıs :)
:)))biliyorsun ki karşılıklı bir eylem, işteş bir fiil ...............
bende aynı durumdayımmm :))
rihannanın bir 15-20 ton açığı ama bu pek benzememiş sanki
her zaman işteş bir fiil değil, bazen kafana göre de takılabiliyonbiliyorsun ki karşılıklı bir eylem, işteş bir fiil ...............
bende yalnızımm yalnızzzzzzzz,evlı ama yalnızz
her zaman işteş bir fiil değil, bazen kafana göre de takılabiliyon
ay çoluk çocuk okuyorsa piiiiii
rıhanna bır konserınde sahneye hayranını alıp ona kucak dansı yapmıstı ondan oyle dedıımmm :)
bende yalnızımm yalnızzzzzzzz,evlı ama yalnızz
eh yani o da bi tanımlama tabeahauahahahs tövbeler olsun
çok narsistik bir eylem gibi görünüyor burdan şimdi
bu kucak dansı değil kucak öldürmesi yapıyor ama
eşim ınsaat muhendısı ve bır proje ıcın yurt dıısnda 1 aydır ((niçin yalnızsın
ayyyy koptummmmher zaman işteş bir fiil değil, bazen kafana göre de takılabiliyon
ay çoluk çocuk okuyorsa piiiiii
eh yani o da bi tanımlama tabe
ay zıplıyor adamların üzerinde manyak gibi kıracak adamların şeyini o hırtlar da kadın görmemiş tabi bi b.k yapıyor sanıyorlar
eşim ınsaat muhendısı ve bır proje ıcın yurt dıısnda 1 aydır ((
hiç halbu ki biz de kendimizi atarız ordan oraya dimi
ozur dılerım nette degıldım sımdı geldım,eşim rusyadahiç halbu ki biz de kendimizi atarız ordan oraya dimi
nerde eşin?
ozur dılerım nette degıldım sımdı geldım,eşim rusyada
uzun surelı bır proje şantıyedekı ıkı yetkılı muhendısten bır tanesı proje eyllul de bıtecek aksılık olmaz ıse ara ara gelmeye calısacak fırsat bulursa tabiki (çok uzakmış ya ne zaman dönüyor
uzun surelı bır proje şantıyedekı ıkı yetkılı muhendısten bır tanesı proje eyllul de bıtecek aksılık olmaz ıse ara ara gelmeye calısacak fırsat bulursa tabiki (