Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya şu pavyon konusu ne?linkini atar mısın şekerim bakalım
o konu patlar gider baya açık vermiş
isme bak mrs hard
hangi konu ban yediğim mi? duruyordur heralde, banyo konusuysa burada yazdım. banyonun taşlarını kırdırdı benim sevimsiz alt komşu da. ay bence fena falan değil ya, çok kızdım, erken evlenmesi de değil, hali tavrı bi fena geldi bana. hadi okumak istemez, bölümü sevmez anlarım da ben çalışayım adam baksın ne demek ya
ya şu pavyon konusu ne?
aaa hıc ole dusunmemıstım sımdı sen soyleyınce fark ettım :)
yazma yazmaaaaa :)sarı tutku
youtubea yazsana bir sarı tutku diye
nayırrrrr yazmaaa :)ya şu pavyon konusu ne?
aaa hıc ole dusunmemıstım sımdı sen soyleyınce fark ettım :)
yazma yazmaaaaa :)
neyi? ben var Fransız olmaknayırrrrr yazmaaa :)
ozur dılerım benım hatam tanıstrmadım kendımı adım aynur,ıstanbuldanım 33 yasındayım :)yazsın yazsın bizim psikolocimiz bozuldu onun da bozulsun
bu arada sen nerdensin kimlerdensin tanışmadık direkt daldık muhabbete ama
ozur dılerım benım hatam tanıstrmadım kendımı adım aynur,ıstanbuldanım 33 yasındayım :)
memnun oldumm bende pek psıkolojıkman normal sayılmam haniii:)aynurcum sen büyükmüşsün ya benden
bu arada koalan çok şeker
ben de 24 yaşındayım izmirdenim psikolojikman deliyim
Velvette ın dedıgı sarı tutkuyu google a yazma :)
ay bu ne be adamlara napıyo o kadın öyle ay ben bi de kendimi peeeee neler biliyom diye bilirdim, püüüüü anam adamlara ettire ettire oynuyo piiiaynurcum sen büyükmüşsün ya benden
bu arada koalan çok şeker
ben de 24 yaşındayım izmirdenim psikolojikman deliyim
o sarı tutkuyu gordukten sonra bende kendımı kucumsemedım degıll cok ders almam lazımmıs cokkkk :)))ay bu ne be adamlara napıyo o kadın öyle ay ben bi de kendimi peeeee neler biliyom diye bilirdim, püüüüü anam adamlara ettire ettire oynuyo piii
memnun oldumm bende pek psıkolojıkman normal sayılmam haniii:)
koala yı sewerım cok seker hayvanlarr
ay bu ne be adamlara napıyo o kadın öyle ay ben bi de kendimi peeeee neler biliyom diye bilirdim, püüüüü anam adamlara ettire ettire oynuyo piii
bu kadının tarzından hoşlanan da çokmuş ben erkek olsam soğurum cinsellikten
bir de seslerini duysan koalaların
erkekler neden hoslanmıyor ki
ne ettire ettire açık olur musun
ay ben soğudum gitti vallaha herhalde önümüzdeki yüzyıl boyunca sevişemembu kadının tarzından hoşlanan da çokmuş ben erkek olsam soğurum cinsellikten
bir de seslerini duysan koalaların
ne ettire ettire açık olur musun
:)erkekte halınden memnunnnnay ben soğudum gitti vallaha herhalde önümüzdeki yüzyıl boyunca sevişemem
göbüşünü, memişlerini bi de ayıp yerini
ay ben soğudum gitti vallaha herhalde önümüzdeki yüzyıl boyunca sevişemem
göbüşünü, memişlerini bi de ayıp yerini
:)erkekte halınden memnunnnn