- 11 Nisan 2007
- 3.075
- 2.392
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bdv'de olay var hasta kıskanç bir eş vakası, deli oldum. ne insanlar var dünyada ya tey Allahımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aldatildim-cok-kotuyum-cokk.798194/
canım burada kilitlenmiş ama çok heyecanlı ya
soluksuz okuyorum
ikinci üyelik değilmiş yav nasıl çeviriyolar lafı
intihar edecek mi acaba
mervecik yazmış
Geçende de ''kızım whatsapptan açık seçik konuşmuş erkeklerle, keşke ölseydi de bunlar olmasayadı'' diyen kadın degil misin sen? Rüzgar esse keşke çocuklarım ölseydi diyip duruyorsun.
bdv'de olay var hasta kıskanç bir eş vakası, deli oldum. ne insanlar var dünyada ya tey Allahım
kocam beni aldatmış sayılır mı, kocası bir kız hakkında arkadaşına "milletin dibi düştü" diye mail attığı için evden kovan bir abla varo konuda ben de haksız bulmuştum nice ı ya
olaylı konu varsa ne yapıyoruss
hemen bildiriyoruzz nerde bildir biz de damlayalım
kocam beni aldatmış sayılır mı, kocası bir kız hakkında arkadaşına "milletin dibi düştü" diye mail attığı için evden kovan bir abla var
ayy ben de gördüm onu
ben olsam çekmem bu karıyı ya
sonra da vay efendim erkekler niye aldatılıyor, gel beni aldat diye bağırıyor hatun, hayır o kadar lafı ben yesem, madem lafı yedik icraatı da yapalım da laf yediğimizle kalmayalım der aldatırdım
hayır kararsızken böyleyse emin olsa hadım edecek demek adamıayy zaten o da kararsız sayılır mı sayılmaz mı diyor
kocamı kestim.ne yapmam lazım diye konu acar artık :)))))))))))hayır kararsızken böyleyse emin olsa hadım edecek demek adamı
slm naapıorsunuz bakalım
kocam beni aldatmış sayılır mı, kocası bir kız hakkında arkadaşına "milletin dibi düştü" diye mail attığı için evden kovan bir abla var
ayy ben de gördüm onu
ben olsam çekmem bu karıyı ya
Selamlarr.Evim şahanenin bugünkü bölümünü izledim ağla ağla içim çıktı.
Offf napiyim cnm yhaaa icim sikiliyor okuz oturdu gogsume ne guzel annenin yanina gidebilmissin ben cok uzagim pyffgselamm şeker ben yine annemlere geldim dayanamadım sen napıyorsun
Offf napiyim cnm yhaaa icim sikiliyor okuz oturdu gogsume ne guzel annenin yanina gidebilmissin ben cok uzagim pyffg
Offf üremek istiyorum olmuyo neyse iste ole senden bir randevu almam lazim sanirimgeçen konumda yazmıştım ya hemen koşa koşa geldim o da bisürü şey yapmış
neden canın sıkkın kuzuş?
Offf üremek istiyorum olmuyo neyse iste ole senden bir randevu almam lazim sanirim