- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
bir dili olsa o korsenin de konuşsa acep neler oldu
nedir çektiğim derdi. Sokulanı sormak falan da istemiyorum, ondan sonra ciddiye almıyorsunuz her şeye fake diyorsunuz diye aşağılıyorlar insanı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir dili olsa o korsenin de konuşsa acep neler oldu
offffff
Yaw 30 metre yolu yürüyemedim dostum, yarım saat uğraştım iki adım gidebildim.burası da beter ben bucadayım daha yüksek burada fena fırtına var uçacağız az kaldı
vallaha Bornova da ova olmanın gazına gelmiş yel alıyor poyrazı da içinde tutuyor, onu da vermiyor haspamburası da beter ben bucadayım daha yüksek burada fena fırtına var uçacağız az kaldı
Dağ başı cicim, ne sen sor ne ben söyleyeyim.neresi orası ha ksk mıydı nasıl sorup cevapladım ama kendim 3-5 kişilik bir kadroyum
sen iste hemen yedekten çıakrtırım bi tene daha
vallaha Bornova da ova olmanın gazına gelmiş yel alıyor poyrazı da içinde tutuyor, onu da vermiyor haspam
Sorunsal kelimesinden nefret ediyorumSorunsal kelimesini ekşi sözlüktekiler cok kullanıyor kewin fake bir konudur bu..
Dağ başı cicim, ne sen sor ne ben söyleyeyim.
ben izmirde deyılam şu an ama burda kar tuttu fırtına var
Sorunsal kelimesinden nefret ediyorum
offffff
sırayla mı gönderiyorlar bunları ya anlamıyorum ki
bilmiyorsan kurcalama yazasım geliyor yeminle şöyle bir konu görünce.
Sorunsal kelimesinden nefret ediyorum
Egekent...ya söylediydin sen onu bana unuttum
Ya ben hiç şöyle lapa lapa kar görmedim çok özeniyorum ya.arabanın üstü kar tutunca bilr mutlu oluyorum.
bir de bir şey olmuyacak merak ettim demez mi
dalgamı ne belli değil.
Yaw 30 metre yolu yürüyemedim dostum, yarım saat uğraştım iki adım gidebildim.
vallaha Bornova da ova olmanın gazına gelmiş yel alıyor poyrazı da içinde tutuyor, onu da vermiyor haspam
hayır olmayacaksa ne diye soruyosunbir de bir şey olmuyacak merak ettim demez mi
dalgamı ne belli değil.
Egekent...
ulan sevgili değiştirir gibi geyik toğipi değiştıronnn