- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 1.371
- 33
Ekmeksiz yenir o yawgece de olsa. Benim dolapta çok fena şeyler var, kendimi zor tutuyorum.
Yenir de benim canım şuan neler çekiyor ah bi bilsen.. balık istiyorum çok bir türlü alamadım yarın alıp yapıcam umarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekmeksiz yenir o yawgece de olsa. Benim dolapta çok fena şeyler var, kendimi zor tutuyorum.
Ayy balıık...Yenir de benim canım şuan neler çekiyor ah bi bilsen.. balık istiyorum çok bir türlü alamadım yarın alıp yapıcam umarım.
Ayy balıık...
HihiAlıntı yapmayı unutmuşum.
Hihi
Ben denizden ne çıksa yerim insanlarındanım. Sevmediğim bir deniz ürününe denk gelmedim daha. Rakı da lazım yanına
Hadi yaa, raki içilmez mi dostum. Ben de içemezdim eskiden, sek içmeye başlayınca sevdim. Hala su koyunca içemem.Ben karides falan yemiyorum yani önüme konsa yerim dr canım hoç karides cekmiyor. ben rakı içemiyorum çok uzücü ayda yılda bir anca
Hadi balık masası kuruyoruzbiri balık mı dedi
Hadi yaa, raki içilmez mi dostum. Ben de içemezdim eskiden, sek içmeye başlayınca sevdim. Hala su koyunca içemem.
offfff hele bir de Tayfa'nın Eroini olacak ( bilmeyene not: bir balık restoranının acılı bir mezesi ama adı gibi bağımlılık yapar)Hadi yaa, raki içilmez mi dostum. Ben de içemezdim eskiden, sek içmeye başlayınca sevdim. Hala su koyunca içemem.
Karides, kalamar,ahtapot bayılırııımm..
Hadi balık masası kuruyoruz
Hadi yaa, raki içilmez mi dostum. Ben de içemezdim eskiden, sek içmeye başlayınca sevdim. Hala su koyunca içemem.
Karides, kalamar,ahtapot bayılırııımm..
Hadi balık masası kuruyoruz
rakı ciddi bir meseledir, su katılmazbalığı sevmem de buna yazmadan geçemedim, sulu içemiyorsan maden suyuyla dene
Yok yılladır sek içiyorum, memnnum durumdan. Anladım ki rakıyı bişeyle karıştırmamak gerek.balığı sevmem de buna yazmadan geçemedim, sulu içemiyorsan maden suyuyla dene
offfff hele bir de Tayfa'nın Eroini olacak ( bilmeyene not: bir balık restoranının acılı bir mezesi ama adı gibi bağımlılık yapar)
vallaha ben de senin gibiyim babam çıksa denizden yerim.
rakı ciddi bir meseledir, su katılmaz
Ay ben de bilmiyorum kız onu. Nerde ki?offfff hele bir de Tayfa'nın Eroini olacak ( bilmeyene not: bir balık restoranının acılı bir mezesi ama adı gibi bağımlılık yapar)
vallaha ben de senin gibiyim babam çıksa denizden yerim.
Yok yılladır sek içiyorum, memnnum durumdan. Anladım ki rakıyı bişeyle karıştırmamak gerek.
Balık sevilmez mi kız.
tarif vereydin iyiydi
su katmıyoruz zaten
24 sende geçmedi yani etkisi. Somın ne güzel balıktır cidden ya, pembik pempik pek sevimli bir de kerata.aynı kaynanam aynı
bi 24 sene önce zehirlenmiştim öleyazdım, kokusuna dayanamıyorum ama fırında patatesli kekikli somona acımam
aaaaaa Tayfa'yı bilmiyor musun? Taş Fırın var ya Kıbrıs Şehitlerinde onun karşı sokağıAy ben de bilmiyorum kız onu. Nerde ki?