- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
noluyo bugun hıc bır yerde eksın yok forumda,tv de,evde
bdv var dur link atayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
noluyo bugun hıc bır yerde eksın yok forumda,tv de,evde
Manyak miknatisi diye nickini değiştir bence just
Bu arada selamlar
Ne konuşmussunuz yav 1 günde 49 sayfa..
beni kısaca mannak diye çağırmak için değil mi itiraf et
hemen geleyrum ben bunu göz ardı etmiştim aslında çok ekşın yoktur diye
gerdimerdesin
Sorma ya,temizlik yaptım dün,bugün de bi film izleyim dedim film maşallah 3 saat,sonra bir de kitap okuyayım dedim yine 12 yi buldum.ya şu foruma bayılıyorum giremiyorum ama girincr de ay gec gİrdim diye üzülüyorum normal mi.
uykuyla aramdaki ilişkiye benziyor.Bugüyu seviyorum ama yatağa gitmemek için direniyorum
hangi film o? hangi kitap?
azcık entellik yapayım
bugün entel hanımlarımızı kaçırdın sen
İnterstaller i sinemada izleyememiştim onu izledim,üstüne insan nasıl insan oldu yu okudum.Bugün overdose entellik yaptım.kimmiş o entel kadınlar.
bla gitmiş çocuk sahibi olmadan mutlu olanlar topicine
annelik kadınlığın en üst mertebesidir yazmış
cevabını almış tabi sonra da bdvdkonu açmış biz de çok vurduk öldürdük galiba
bir abla gitmiş çocuk sahibi olmadan mutlu olanlar topicine
annelik kadınlığın en üst mertebesidir yazmış
cevabını almış tabi sonra da bdvdkonu açmış biz de çok vurduk öldürdük galiba
Ya ne kadar düşüncesiz insanlar ya diğerlerine bıraktım, çocugu olamayan biri görse yıkılacak boş boş konuşuyorlar.bazı konulardaki üyelerin ağzına kurekle vurmak istiyoru, ya resmen kışkırtıyolar cevap verince ban yiyorum şu kısa üyelik sürecinde ikiban yedim.
Hayır bebektre yapamasalar neyle övünecekler.herkes yapabilir yani hastalık olmadığı sürece gayet kolay..
aaaaaaaaa çok ayıp ettifalsndi "kociş" ler ne güne duruyor!
Ay bir arkadaşım baan bikere açık bir sekilde seks hayatlarını anlattı kocişim falan tarzında,şok oldum.
Ben geldim huleyyyn...
Hoşbulduk cicim.Hoşgeldin.:)
Hoşbulduk cicim.
Gece gece yemiyoruz just...
Ekmeksiz yenir o yawgece de olsa. Benim dolapta çok fena şeyler var, kendimi zor tutuyorum.Aynen zaten dolapta ıspanak yemeği var sadece.