- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
herkese "SUNARIM" yazmış hala kabul etmezsem.
neyi kabul edecekmişsin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese "SUNARIM" yazmış hala kabul etmezsem.
neyi kabul edecekmişsin?
Ayy ben anlamadım desem kızar mısınız
hatalı olduğumu
harehare, justholdmetighti özel mesajları ifşa etmekle tehdit ediyormuş. sanal seks yapsın diye chat sitesinden erkek önermiş. pek çok üyeye cinsel içerikli özel sorular sormuş. başka bi başlıkta cathylizzienin ismini verdiği için kız üyeliğini sildirmiş.
Way anasınııı, tamam ya KAZEN şimdi hallederharehare, justholdmetighti özel mesajları ifşa etmekle tehdit ediyormuş. sanal seks yapsın diye chat sitesinden erkek önermiş. pek çok üyeye cinsel içerikli özel sorular sormuş. başka bi başlıkta cathylizzienin ismini verdiği için kız üyeliğini sildirmiş.
ay kıyamam seni nasıl önemsemiş, nasıl hayatının merkezine oturtmuş.
Sohbet edecende ne olcakk öküze bakyok canım sanal seks demedi de muhabbet et dedi şimdi gelecek yine atıyorsunuz da atıyorsunuz diye başlayacak ondan düzelteyim dedim
yok canım sanal seks demedi de muhabbet et dedi şimdi gelecek yine atıyorsunuz da atıyorsunuz diye başlayacak ondan düzelteyim dedim
Sohbet edecende ne olcakk öküze bak
Harehare erkekmi ?
erkek aklı işte kolay lokma gibi gördü
hangi kadın böyle bir öneride bulunur şu sitede ya rica ediciiim söyleyin bana
"bak sen boşanıyorsun acı çekiyorsun hala unutamamışsın kocanı ama bunla konuştum ben iyi biri al sen de konuş"
yalnız kazen bizim gözümüzde tam bir süper kahraman
"ha kazen halleder o zaman"
sanmıyorum ya....bilemezsin, bilemiyoruz