- 12 Temmuz 2006
- 1.489
- 7
ben gelirim:lepi:
tabi haftasonu olursaşakkıdı
allan krosundan neyim eksikk
ben de gelirimmm
ne biçim istanbulluysam ağvaya gitmedik,oğluşla gitmek ayrı bi güzel olucak,
krooo,sen boşsun anacım detayları bana haber ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gelirim:lepi:
tabi haftasonu olursaşakkıdı
allan krosundan neyim eksikk
ben de gelirimmm
ne biçim istanbulluysam ağvaya gitmedik,oğluşla gitmek ayrı bi güzel olucak,
krooo,sen boşsun anacım detayları bana haber ver
3. organizayon İzmir'de...
gelicenmi kuşum sende.
bende geliyorum.
görürüz artık Toprak Arası orada. :1hug:
serapçımmm,kız altın bulmuş gibi oldum haa
sen buralardamısınnn
gelcem canım,
valla çok sevinirim kuzularda tanışırrr
umarım haziran ayına sarkmaz ama
çokk yoğunuz haziran ayında
krocan da geliyomuş,iloşlardaa
bizim buluşma ekibini de toplayalım yaa
Merhaba,
Anneler gününde (mayısın 2. haftası yani) yüzlerce (belki de binlerce belki de 3-5 kişi) KK üyesini, annesini, eşini, bebişini Ağva'da bir piknik organizasyonunda toplasak kimler gelir ?
Aile tadında bir açıkhava pikniğine ne dersiniz ? Sponsorlar gelip ürünler dağıtsa(Prima, Loreal, Nivea vb.)
Kazen gelse meraklar bitse, KK kartları dağıtılsa(kişiye özel) nasıl olur ?
Organizasyon için otobüsler tutulacak, öğlen yemeği için organizasyonu düzenleyen firma bir catering ile anlaşıp öğle yemeği de tura dahil edilecek. Bu organizasyonu Turon9.com güvencesi ile yapmaya çalışacağız. Bu akşamki toplantıda böyle bir aktivite fikri çıktı. Piknik alanı konusunda ve fiyat konusunda henüz bir görüşme yapmadık öncelikle fikrinizi öğrenmek istiyorum.
Ağva şurası yahu : )
LÜTFEN SADECE İSTANBUL ve ÇEVRE iller sadece anketi cevaplasın...
krocan da geliyomuş,iloşlardaa
bizim buluşma ekibini de toplayalım yaa
valla süper olur seraycım,bizim buluşmalarda başka kimler vardı ya,oli,mozi,angel, ay ben yaşlanmışım galiba nikleri hatırlamıyorum onlarada haber etmek lazımtabii canım, mesela perüsüz olurmu hiç?
kk nın gelmiş geçmiş en acar buluşma organizatörü olmadan olmaz bu toplantı dimi?kaydirigubbakcemile5
gerçi uğramıyor buralara ama belki ikna ederiz.
valla ben çok isabetli buldum bu anneler günü pikniğini.
umarım başarılı olur.
kocayı ikna edemedim
ne işi varmış o kadar kadının arasında dedim nan sadece kadınlar yok kocalarıda olcak tanımıyomuş felan fırt benneyaptımki
neyseki mesoş dünden razı gezmek olsun da kaydirigubbakcemile3
şu havalar ısınsında maltepe buluşması yapak perüylede konuştum ben
bu arada patron nie sesin çıkmıyo hala yapamadınızmı hesap kitap
yakın bi yerler olsa diyom hem maliyet düşer
Ayn ım ilk buluşmalarda femme nikli bir üye vardı ve kakule bir düşünün ya ujni vardı bir haber verim ujni ye falan reyya yada söleyin olmazmı
elifcim valla bizden ii hatırlıyosun haaAyn ım ilk buluşmalarda femme nikli bir üye vardı ve kakule bir düşünün ya ujni vardı bir haber verim ujni ye falan reyya yada söleyin olmazmı
elif cim üstteki cümlenin türkçe mealini yaparmısın.................vallahi bişey anlamadım...........-tatlicadiarzu-