KK'nın en büyük açık hava toplantısı ?

Ağva'da açık hava pikniğine

• Ankete Katılan
    162
ben gelirim:lepi:
tabi haftasonu olursaşakkıdı

allan krosundan neyim eksikk
ben de gelirimmm
ne biçim istanbulluysam ağvaya gitmedik,oğluşla gitmek ayrı bi güzel olucak,
krooo,sen boşsun anacım detayları bana haber ver

allan krosundan neyim eksikk
ben de gelirimmm
ne biçim istanbulluysam ağvaya gitmedik,oğluşla gitmek ayrı bi güzel olucak,
krooo,sen boşsun anacım detayları bana haber ver

gelicenmi kuşum sende.
bende geliyorum.
görürüz artık Toprak Arası orada. :1hug:

gelicenmi kuşum sende.
bende geliyorum.
görürüz artık Toprak Arası orada. :1hug:

serapçımmm,kız altın bulmuş gibi oldum haa
sen buralardamısınnn
gelcem canım,
valla çok sevinirim kuzularda tanışırrr
umarım haziran ayına sarkmaz ama
çokk yoğunuz haziran ayında
krocan da geliyomuş,iloşlardaa
bizim buluşma ekibini de toplayalım yaa

serapçımmm,kız altın bulmuş gibi oldum haa
sen buralardamısınnn
gelcem canım,
valla çok sevinirim kuzularda tanışırrr
umarım haziran ayına sarkmaz ama
çokk yoğunuz haziran ayında

tabii canım, mesela perüsüz olurmu hiç?
kk nın gelmiş geçmiş en acar buluşma organizatörü olmadan olmaz bu toplantı dimi?kaydirigubbakcemile5
gerçi uğramıyor buralara ama belki ikna ederiz.

valla ben çok isabetli buldum bu anneler günü pikniğini.
umarım başarılı olur.

Merhaba,
Anneler gününde (mayısın 2. haftası yani) yüzlerce (belki de binlerce belki de 3-5 kişi) KK üyesini, annesini, eşini, bebişini Ağva'da bir piknik organizasyonunda toplasak kimler gelir ?

Aile tadında bir açıkhava pikniğine ne dersiniz ? Sponsorlar gelip ürünler dağıtsa(Prima, Loreal, Nivea vb.)

Kazen gelse meraklar bitse, KK kartları dağıtılsa(kişiye özel) nasıl olur ?

Organizasyon için otobüsler tutulacak, öğlen yemeği için organizasyonu düzenleyen firma bir catering ile anlaşıp öğle yemeği de tura dahil edilecek. Bu organizasyonu Turon9.com güvencesi ile yapmaya çalışacağız. Bu akşamki toplantıda böyle bir aktivite fikri çıktı. Piknik alanı konusunda ve fiyat konusunda henüz bir görüşme yapmadık öncelikle fikrinizi öğrenmek istiyorum.

Ağva şurası yahu : )

LÜTFEN SADECE İSTANBUL ve ÇEVRE iller sadece anketi cevaplasın...

vallaha süper sevgili kazen böyle bir durumda buluşma noktası neresi olur,hangi gün gidilir biraz bilgi verebilirmisin katılmayı sizleri tanımayı çok isterim umarım belirlenecek fiyat uygun olur çünki eşimle gelmek istiyorum malum bursa dan gelicez

Tam hayal ettiğimiz bir organizasyon ama ne yazıkki tüm kk bir araya gelemiyor:))) ıstanbullular çok şanslısınız ve bu şansı değerlendirmeniz gerek, Birdaha elinize geçmeyen bir fırsat sunulmuş ne mutlu size. Kazen harikasınız ve harika bir organizasyon kutlarım sizi. Umarım bir organizasyonda Adana için yaparsınız:)))

kocayı ikna edemedim :kızgın:
ne işi varmış o kadar kadının arasında dedim nan sadece kadınlar yok kocalarıda olcak tanımıyomuş felan fırt benneyaptımki
neyseki mesoş dünden razı gezmek olsun da kaydirigubbakcemile3

şu havalar ısınsında maltepe buluşması yapak perüylede konuştum ben :nazar:

bu arada patron nie sesin çıkmıyo hala yapamadınızmı hesap kitap
yakın bi yerler olsa diyom hem maliyet düşer :nazar:

tabii canım, mesela perüsüz olurmu hiç?
kk nın gelmiş geçmiş en acar buluşma organizatörü olmadan olmaz bu toplantı dimi?kaydirigubbakcemile5
gerçi uğramıyor buralara ama belki ikna ederiz.

valla ben çok isabetli buldum bu anneler günü pikniğini.
umarım başarılı olur.
valla süper olur seraycım,bizim buluşmalarda başka kimler vardı ya,oli,mozi,angel, ay ben yaşlanmışım galiba nikleri hatırlamıyorum onlarada haber etmek lazım

kocayı ikna edemedim :kızgın:
ne işi varmış o kadar kadının arasında dedim nan sadece kadınlar yok kocalarıda olcak tanımıyomuş felan fırt benneyaptımki
neyseki mesoş dünden razı gezmek olsun da kaydirigubbakcemile3

şu havalar ısınsında maltepe buluşması yapak perüylede konuştum ben :nazar:

bu arada patron nie sesin çıkmıyo hala yapamadınızmı hesap kitap
yakın bi yerler olsa diyom hem maliyet düşer :nazar:

taze beyin iloş hepsini hatırlar şimdi patadanak:)
istersen bizim maltepe çadırda yapalım haa:)
biz 20 hazirandan sonra yokuz hayatım
aslında 20 haziranda olsa bi maltepe buluşması ne süper olur
bu hususu konuşalımm

leremmm canımm sende gel işte torunu görmüş olursun
Can büyümüştür dimi

gelirim...gelirimm..........delikafaduldenbana çok yakın zaten........kaydirigubbakcemile5

ıstanbul'a olmaz ama ızmir'e gelme ihtimalim büyük.bu arada sitedeki ağır ablalardan biri olsaydım fiat farkını koyar organizasyonu yapar Bursa'dakileri topluca atar otobüse direkt getirirdim pikniğe naçizane fikrim.sevgiler

tabi tabi toplanın siz habire...
hayır yani bizim günahımız ne? burada da istiyorum bir organizazyon ama kişiye özel:))benden başkasına rastlamadım da onca yıldır benim memleketten:))

yeni bir haber yok mu?ben bile hayal kırıklığına uğradım kazeni düşünemiyorum:1no2:

Ayn ım ilk buluşmalarda femme nikli bir üye vardı ve kakule bir düşünün ya ujni vardı bir haber verim ujni ye falan reyya yada söleyin olmazmı

ya hala haber çıkmadı ona göre program yapiciiz izmir den atlayıp geliciz ama bir gelişme yok fisfisfis

Ayn ım ilk buluşmalarda femme nikli bir üye vardı ve kakule bir düşünün ya ujni vardı bir haber verim ujni ye falan reyya yada söleyin olmazmı

elif cim üstteki cümlenin türkçe mealini yaparmısın.................vallahi bişey anlamadım...........-tatlicadiarzu-

elifcim valla bizden ii hatırlıyosun haa
bende çoğunun msn yok
iloşşş huu sen haber et millete
ujniye ulaşırım,reyya pek yoğun gelebileceğini sanmıyorum
femmeyi de çok özledim valla

elif cim üstteki cümlenin türkçe mealini yaparmısın.................vallahi bişey anlamadım...........-tatlicadiarzu-

hoppi ben izah edim canım
4-5 sene önceki üyelerin niklerini söylüyor elif,onlara ulaşın die:)

Aynım,
Che vardı, nar vardı, jadore vardı.
ınci vardı ama nicki bu kadarmıydı bişiler daha varmıydı bilmem.
resimler var aslında bende ama tanımıyorum çünkü peri yollamıştı benim gidemediğim buluşmanın resimlerini...

kararsızım cunku tarih cok onemli kesin tarıh konuldugunda ve uyarsa neden olmasın

X