KK'nın en büyük açık hava toplantısı ?

Ağva'da açık hava pikniğine

• Ankete Katılan
    162
Wayy sonunda kendim gibi bir Beykozlu bulduma.s.
ölemi bacım bende ilk kez rasladım neresinde oturuyorsun acep?

nan lady ne isim veriyon nan sil çabuk onu zati bi sürü tanıdık var biliyom kaybet çabuk:mymeka:

Merhaba,
Anneler gününde (mayısın 2. haftası yani) yüzlerce (belki de binlerce belki de 3-5 kişi) KK üyesini, annesini, eşini, bebişini Ağva'da bir piknik organizasyonunda toplasak kimler gelir ?

Aile tadında bir açıkhava pikniğine ne dersiniz ? Sponsorlar gelip ürünler dağıtsa(Prima, Loreal, Nivea vb.)

Kazen gelse meraklar bitse, KK kartları dağıtılsa(kişiye özel) nasıl olur ?

Organizasyon için otobüsler tutulacak, öğlen yemeği için organizasyonu düzenleyen firma bir catering ile anlaşıp öğle yemeği de tura dahil edilecek. Bu organizasyonu Turon9.com güvencesi ile yapmaya çalışacağız. Bu akşamki toplantıda böyle bir aktivite fikri çıktı. Piknik alanı konusunda ve fiyat konusunda henüz bir görüşme yapmadık öncelikle fikrinizi öğrenmek istiyorum.

Ağva şurası yahu : )

LÜTFEN SADECE İSTANBUL ve ÇEVRE iller sadece anketi cevaplasın...

Abi izmit maşukiyenin suyu mu çıktı-tatlicadiarzu-

Valla eğer millet gelirse ben gelirim sorum değel ama organizasyon çok zor olur abi be otobüsler kaç duraktan alıcak vs...

Zaten gelen olursa emin ol sadece seni görmenin merakından gelir:roflol:

3. organizayon İzmir'de...

Abi izmir organizasyonunu temmuzda yap lütfen:1closedeyes:

Sadece temmuz ayı izmirdeyim benim neyim eksik bende gelicem:nazar:

Ha birde 6 hazirandan itibaren izmit deniz otobüsleri büyük adaya tur düzenleyecekmiş günü birlik burdan izmitliler hepberaber gitsen istanbullularda gelse büyük adada büyük bir buluşma iyi olur he:jeyyar:

gelmeyi isterdim.ama hamileyim,birde eşim sıcak bakmaz ,biiyorum.
mayısta artık iyice şişmiş oluurm:)))))))))))

Gelcem.. hihoyyyt
Gelcem.. hihoyyyt
Gelcem.. hihoyyyt
Gelcem.. hihoyyyt

bide bişi dicem , ağva yerine rivaya gitsek ?
ağvadan daha yakın riva?
yada polonez köy?

Ben gelmek isterim, eşimde kırmaz beni oda gelir
Haziran ayında olsa içim daha rahat eder
Mayıs sonunda (30-31 Mayıs) aöf sınavları var
son ay daha yoğun çalışıyorum
Haziran ayı olsa süper olur
birde fiyat kısmıda önemli

Kazen;
Organizasyon ne aşamada?

pikniğin düzenlenmesi için yeterli çoğunluk kaç kişi olmalı?

ıstanbul'da ki bu kadar kişiden topu topu 25 kişiyiz diye düzenlenmeme olasılığı var mı?

istanbul ici beykoz florya polenezkoy gıbı bıyerde toplansak bıde malıyet uygun olursa eşimle gelebılırım

Merhaba,
Anneler gününde (mayısın 2. haftası yani) yüzlerce (belki de binlerce belki de 3-5 kişi) KK üyesini, annesini, eşini, bebişini Ağva'da bir piknik organizasyonunda toplasak kimler gelir ?

Aile tadında bir açıkhava pikniğine ne dersiniz ? Sponsorlar gelip ürünler dağıtsa(Prima, Loreal, Nivea vb.)

Kazen gelse meraklar bitse, KK kartları dağıtılsa(kişiye özel) nasıl olur ?

Organizasyon için otobüsler tutulacak, öğlen yemeği için organizasyonu düzenleyen firma bir catering ile anlaşıp öğle yemeği de tura dahil edilecek. Bu organizasyonu Turon9.com güvencesi ile yapmaya çalışacağız. Bu akşamki toplantıda böyle bir aktivite fikri çıktı. Piknik alanı konusunda ve fiyat konusunda henüz bir görüşme yapmadık öncelikle fikrinizi öğrenmek istiyorum.

Ağva şurası yahu : )

LÜTFEN SADECE İSTANBUL ve ÇEVRE iller sadece anketi cevaplasın...

sayın kazen....
mektubuma başlarken duygularımıza tercüman olduğunuz için teşekkür:nazar: ederek sözlerime devam etmek istiyorum
bu ne resmiyet canım kendimden sıkıldım:mymeka:
herşey çok güzel düşünülmüş gerçekleşirse bir ilke daha imzanı atacaksın :enbuyukkk:
ağvaya gelemem fakat 3. izmirde gerçekleşecekmiş hihoyyyt dilerim o zaman hepinizi görme şansım olur
kk çok ayrıcalıklı bir kulüp ve bütün üyeleride aynı şekilde o yüzden hepinizi tanımayı öyle istiyorumki dilerim birgün nasip olur bana sizleri yakından tanımak :1hug:
tanışamadan ölürsem gözüm açık gider :çok üzgünüm:
buluşma haberinizi ve fotoları 8 gözle bekliyorum:roflol:
hadi bakalım hayırlısı

ne kadar güzel bir organizasyon olur valla.
umarım buluşup güzel bi piknik yaparsınız
resimleride siteye atıp iiice çatlatırsınız bizi buralarda :dilcikar: :dilcikar:

güzel bir fikir benimde kocam zaten dalga geçip duruyor bu sanal arkadaşlıgına ebdne eltimi alır gelrim ama ya ben hamileyim daha yakın bi yer olsa...

Kazen Bey merhaba,
Bir önerim var; bir yılın her ayı bir gün farklı bir ilde bu organizasyon şeklinde bir organizasyon düzenleseniz,
Evet her il kendine göre uygun zamanlarda aralarında buluşmalar düzenliyor, kasteddigim bu agva gibi büyük ve sizinde katılımızla zenginleşen. Sitenin alan bakımından daha da büyümesini diler, organizasyonlara katılım bakımından sınırları zorlamanızı rica ederim. Thanks yerimseniben

heyyy süper fikir.
Ben bu başlığı görmemiştim, parkormanda anneler gününü kutlayalım diye başlık atacaktım.
Ben gelirim, birkaç arkadaşımla beraber.
Çok sevindim. Bebişlerimiz ve çocuklarımız içinde süper olur valla.
ordayımmmmmm

ben gelmiyorum ne işim var pikniklerde filan(kedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş:)))çok güzel bir fikir ama malesef malatya ve istanbul :KK43:((((keşke hepimiz aynı şehirde olsak.ama kızlar ben yaza bekliyorum hepinizi ,kazen abi senide kayısı yemeye işallah:))))

X