- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
- Konu Sahibi diet killer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım ,Bu yaz üniversite bitiyor arkadaşlar çok hüzünlüyüm ya bıraksalar ağlarım yani
ya ben iş hayatına atılalı seneler oldu hem okudum hem çalıştım ama ne bileyim okulumu bırakmak hüzünlü geliyor artık koca koca genç kadınlar olduk bazı arkadaşlarım evlendi vs. çok ilginç yaşlanmak çokselam canım ,
ne guzel mezun oluyorsun ıste
ıs hayatına atılırsın emeklerının karsılıgını alırsın
kac yasındasın kı ?ya ben iş hayatına atılalı seneler oldu hem okudum hem çalıştım ama ne bileyim okulumu bırakmak hüzünlü geliyor artık koca koca genç kadınlar olduk bazı arkadaşlarım evlendi vs. çok ilginç yaşlanmak çok
22.5 canımkac yasındasın kı ?
selam bensiz olmaz
geldim
Feminist farkındalığa yatkın kadınları çok seviyorum ne yalan söyleyeyim. Aşağılık kompleksinden uzak, güçlü, özgüvenli oluyorlar.ben kendimi bildim bileli doğuştan feministim kanımda var yani
aaa öyle mi nasıl yani tam çözemedimnickimin anlamıda o zaten kısaltılmış versionu
aaa öyle mi nasıl yani tam çözemedim
aaa öyle mi nasıl yani tam çözemedim
Anladım :) güzel olmuşEmanze almanca,(emantipation ingilizce) kısaltılmış çocukluğum orada geçtiği için ondan bunu seçtim
bnde 22.222.5 canım
sen atıldın mı canım iş hayatınabnde 22.2
hemde 17 yasındasen atıldın mı canım iş hayatına
iyi mi kötü mü bilmiyorum insan erkenden iş hayatına atılınca erkenden sıkılıyorhemde 17 yasında