- 30 Haziran 2013
- 21.031
- 16.308
- Konu Sahibi diet killer
ben yemek yapmaya gıdıom aşkım senı çokkkk çokkk öpuyorumtabii canımmm
sevgi pıtırcığım aşk böcüğüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yemek yapmaya gıdıom aşkım senı çokkkk çokkk öpuyorumtabii canımmm
ben yemek yapmaya gıdıom aşkım senı çokkkk çokkk öpuyorum
ne yemegııııherkesın merak ettıgı soru bu ıste eeee EnHarbiKiz
Atarliyiz birbirimizeniye öyle yaptın kıs
hoşgeldin kız kardeşim
Kız hepimizin mekanı işte aa-aa komün bir platform burası
Acıktım sizin yüzünüzden, gidip iki parça bir şey yiyeyim
Ay atarlı olacak kadar tanışıyorsunuz en azından ben kimseyi tanımıyomAtarliyiz birbirimize
şittt dadlu sey ...Atarliyiz birbirimize
tanırsınn zamanla canım sonra atarlanırsınAy atarlı olacak kadar tanışıyorsunuz en azından ben kimseyi tanımıyom
bende işten çıktım evimize geliyom güzel manitammmben yemek yapmaya gıdıom aşkım senı çokkkk çokkk öpuyorum
köfte yapmıstım pısırcem salata yapıcam bıde dıyetteyım de harbım begenmıyor benıne yemegıııı
evt bende cok merahlardayım
Whatsapp tan bile taciz ediyoruz sen nediyosunAy atarlı olacak kadar tanışıyorsunuz en azından ben kimseyi tanımıyom
Yidi beni bitirdi siz de gördünüzzzşittt dadlu sey ...
ay ne buyuk bır askkkbende işten çıktım evimize geliyom güzel manitammm
sana sarımsaklı köfte yaptım ağzına sağlık ye tosunummbende işten çıktım evimize geliyom güzel manitammm
gızz oyle deme vatsapta sap sap dolanırken senı tacız etmıyorum bıkeremmWhatsapp tan bile taciz ediyoruz sen nediyosun
Yidi beni bitirdi siz de gördünüzzz
Etmek istersen edebilirsingızz oyle deme vatsapta sap sap dolanırken senı tacız etmıyorum bıkeremm
yalnız kırgın oldugumu bıl ıkı topık once basımıza gelenler , o yasadılarımızzEtmek istersen edebilirsin
Hahaha ay hadi inşallatanırsınn zamanla canım sonra atarlanırsın
Aa en sevdiyim şey asdfghjklWhatsapp tan bile taciz ediyoruz sen nediyosun
Yidi beni bitirdi siz de gördünüzzz
Gerçek aşkım sensinyalnız kırgın oldugumu bıl ıkı topık once basımıza gelenler , o yasadılarımızz
Kızlar kızlar yok mu bana bir cevap vereenkız buraya fotoğraf nasıl yükleniyor ben yapamadım