- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
-
- Konu Sahibi diet killer
asdgfhkdfjgkjsd kız onu nereden buldunay hiç yok demem vallaoturayım bari
kime selam verdin sen bakıııımmmm
manitaammm açıklayabilirimmm
ay sizi yerem yeremçabuk açıkla sadece 3 sanıyen varrrrrrrrrrrrrr
ohoooo 3 sn de ben ne açıklayabilirim ki acaba? ayrıca sen nerdesın bakımçabuk açıkla sadece 3 sanıyen varrrrrrrrrrrrrr
canımsınn .. gec oturay hiç yok demem vallaoturayım bari
tesekkur ederim efenimmm güzelliğimi her gün erkenden kalkıp erik yemeye borçluyum...adree cok guzelsın harbıcım gıbımrb bu aradaa
o benm şahsi koltuğum nereye gitsem yanımda götürüyomasdgfhkdfjgkjsd kız onu nereden buldun
ay sizi yerem yerem
kuzu ben anca ıyı oldum yaaaaa cok fenaydım senı unuturmuyum ben valla benı merak etmıstır dıye dusundum yanıohoooo 3 sn de ben ne açıklayabilirim ki acaba? ayrıca sen nerdesın bakımhiç gelmiyosun yanıma unuttun beni
totosu cok narindir deo benm şahsi koltuğum nereye gitsem yanımda götürüyom
bakmıyomus gıbı cek panpatesekkur ederim efenimmm güzelliğimi her gün erkenden kalkıp erik yemeye borçluyum...
köz biber peynir çayne yıcenn
bilmiyorum kızherkese normal yazdın bana gelince neden kaşın gözün oynadı öğrenebilir miyim
aghfsaghfhjdfhkjg tamam ozamano benm şahsi koltuğum nereye gitsem yanımda götürüyom
o benm şahsi koltuğum nereye gitsem yanımda götürüyom
ettim tabiii,çok ağladım sen yokkenekuzu ben anca ıyı oldum yaaaaa cok fenaydım senı unuturmuyum ben valla benı merak etmıstır dıye dusundum yanı
aynen kanki totom baya kıymetli sigortalatmayı düşünüyorumtotosu cok narindir deher yere oturamaz
öyle daha gözel oliiiiibakmıyomus gıbı cek panpa
ben manyak oldum yaaaaa beynım reset attı kendıne resmen ıkı yıl once gordugum ruyalar aklıma gelıordu matrıx gibiydim yaaaaaettim tabiii,çok ağladım sen yokkene
aynen kanki totom baya kıymetli sigortalatmayı düşünüyorum
boşuna manıta olmadık yaniii di mihahahamanitama bak beeeee senlen gurur duyuyorum
jenıferım benımettim tabiii,çok ağladım sen yokkene
aynen kanki totom baya kıymetli sigortalatmayı düşünüyorum
tabii canımmmboşuna manıta olmadık yaniii di mi
sızın dna larınızdan nasıl bır cocuk gelırtabii canımmm