KK'lı bayanların davetiye modelleri

attachment.php

bu da bizim nikah davetiyemiz, bugün aldık.. :utangac:

Eklentiler

• $nikah davetiyemiz.JPG
    $nikah davetiyemiz.JPG
    69,3 KB · Görüntüleme: 175
nişanlıma yıldönümümüzde hediye ettiğim temsili davetiyemiz

muhtemelen gerçek davetiyemiz de bu tarza benzer olacak:asigim:

nikahsekeri1024.JPG

arkadaşlar çok ilginç bir nikah sekeri buldum ve hemen bu gün siparişini verdim.nikahsekerim iki adet polyester gelin damat bebekten olusuyor.uzun zamandır komik bir seker arıyordum buldum.davetiyemde ona takım oluyor.
buda onun takımı davetiyelerim
günesdavetiye.JPG

umarım beyenmişsinizdir.
başka alternatifler görmek için
sitesinden bakın arkadşlar Nikah Şekeri - Nikah Şekeri Üretimi ve Satış belki sizin zevkiniz farklıdır.daha çok ceşitli ürün vardı ben bunu sectim

evet güzel bayanlar
bende 2 bucuk sene evvel 07.07.2007 tarihinde evlenmisdim ve davetiyemde buydu hala da cok severim bakdigim zamn o zamnlara gider aklim hep
bide dikat ederseniz eger davetiymde cicek var isde o cicek benim gelinligimin arkasindada vardi ve davetiye begenmeye gitigmizde ilk bu davetiyeyi gördüm ve isd ebu olmali dedim gelinligimle ayni cicek ins sizlerde begenirsiniz

bu sekildede resim cekdim
kusura bakmayin albumumun bas sayfasina yapisdirdigim icin yapiskanlarda cikmis

bisi dikkatinizi cekebilir simdiden belirteyim ynalislik olmus normalde kizin ismi daha önce yazilirmis erkekden ama biz bilmiyoduk böle bisi oldugunu davetiyeyi yapan admda uyarmadi bizi bu sekilde yapmis ve cok gec farketdik ama bu sekilde misafirlerimiize dagitilmisdi bi kere

Back