KK'de tanışıp kaynaşıp kavuşamayan kankalar buyurun içeri :) Hoş geldinizz :)

aslımmmmm hoşgeldın somurtuk şirinim benım kaydirigubbakcemile3 saçına ne dedıler kız delikafadulden

benımkı dedıkı iğrenc dedı hakket aynaya bıdaha baktımiğrenc bakalım bugun fırtabılırsem gidicem yaa mafoldumbenaklıma geldı bak yıneee üüüüüüüüüü

tuana mevsım slm cnm daldım topgıne ama birden:kedi:

kızım halt etmıs o ıgrenc falan degıl yaw alısamamıstır dıyorum aaaaaaaaa ağlayıp durma döverım :mymeka:

merhaba canım yok dal dalllll memnun oldummmmmm tatlımmmmm iyiki geldin şenlendirdin topiğimizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aklinialirimsmile heh hele şükür izmire kök saldık bak karşı apartmandakiler bilem tatile gidiyorlar kadının havasından geçilmiyor binbeşyüz havalarda ah annem ahhhh ben bu patronu ne edemmmm yiyemmi dövemmiii

oyyy kuzum bende gıdemıyorum bu sene tatıle bırlıkte ağlarız artık senınlemafoldumben gel birlikte dövelim kuzum klava:

kuzu ya oturmada kalk gel yemek yapıyorum yardım et bıdıkta durmuyor zaten sıcakta bir taraftan bayılıcam şimdiiii yangın varrrr

günaydın kuzummmmmmmm iyi haftasonlarıŞeniz

tünaydın kuzum sanada iyi hafta sonları nasılsınnnn birtanemmm olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

iyiyim tatlım sağol sen nasılsın?fıstığım ne yapıyor?teyzesi kocaman öpüyor onu Şeniz Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…