KK'de tanışıp kaynaşıp kavuşamayan kankalar buyurun içeri :) Hoş geldinizz :)

napam nasıl olam çakılım gece gece kahkaha krizlerindeyim
ama neden güldüğümü bilmiyorum
nişanlımdan ayrıldıgımdan beri böyleyim afedersin ota b.ka güler oldumm =)

sen napıosun gülüm? nasılsn

aman boşver canım yaa allah hep güldürsün :1hug: ne yapıyım bende burda biraz kafamı dağıtıyorum işte iyiyim canım sağol

çakılım yeni geyik topikleri süper yaaa =) keşke saat gec olmasaydı bu kadar
yarın iş var malum cemre kaçar :a015:
ii bak kendine görüşürüzzz Şeniz

benim cadım gene uyandı gene uyutma modu gene uyku uyanmazsa gene iyidir çakılımmmm ben ne edem bu cimcimeyiii zemuszemus yarın bir sürü hesap var kuzu bittim bennn ıyyyyy

çakılım yeni geyik topikleri süper yaaa =) keşke saat gec olmasaydı bu kadar
yarın iş var malum cemre kaçar :a015:
ii bak kendine görüşürüzzz Şeniz

herzaman gel tatlım bende burda olurum artık laflarız iyi geceler tatlı rüyalar sende kendıne iyi bak olurmu canım benim öptüm Şeniz

benim cadım gene uyandı gene uyutma modu gene uyku uyanmazsa gene iyidir çakılımmmm ben ne edem bu cimcimeyiii zemuszemus yarın bir sürü hesap var kuzu bittim bennn ıyyyyy

kaydirigubbakcemile3 yaw dıyorum gönder sen bana onu burda sırada bakmak için bekleyen gönüllü çok:KK1:oyyy kuzum benım kıyamam sana yorma kendını fazla olurmu bide ufaklıkla ugrasıcaksın allah kolaylık versın sana :1hug:

kuzuuuu valla var yaaa yarın yangın var diye bağırırsam şaşma gerçi bağırsamda sennnn teeeeeeeee oralardan yetişemezsin bana :KK3:

yetişirim ben bak deniyelim sen bağır gelmıyormuyum kaydirigubbakcemile3 ama karsılıgında günceyi yerım ona gore aklinialirimsmile

kandırıkçı seniiiiii sen yetiş ben ön dişlerimi kırarım valla heh işte buraya yazdımmmm gelde kırammmm zemuszemus

ben senın dişlerıne kıyamıyorum kankam ondan gelmıyorum yoksa ızmır kac saat yol topu topu 10 saatcik sempatiksalakcinni

kuzum canım ben kaçar yarın görüşürük tatlişkom çayımın şekeriiii kocaman öptümmmm seniiiiiii opuyorumnanaktan

tamam bitanem bende kaçıyorum yarın görüşürüz iyi geceler tatlı rüyalar kocamannnnnnn öptüm seni Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ne yapıyım vallahı kankam yaa boğazım şişti çok ağrıyor mafoldumben sen ne yapıyorsun?

X