off off içim bunaldı
benim anlamadığım caycan hocam çocukta darp yara izi yok
yani yapanlar var ise zor bulunacak gibi üzülüyorum ya
aileler neden verirler cocuklarını anlamıyorum ki
bende kesinlikle kızıyorum ailelere... o küçücük 1. sınıfları görünce içim burkuluyodu...
cnm benm durum acayip: ben ve eşim benim çalıştığım ilçede oturuyoruz, ama eşim her gün benim bağlı olduğum ile değil de başka bir ile gidip geliyor onun iş yeri de orada yani aslında eşimle ben farklı illerde çalışıyoruz ancak burada tayinim kalması için eşimin işyerini burdaki şube gibi gösterdik aynı işyerinin eşimin her gün çaLIŞTIĞI ilde de şubesi var şimdi ben okuldan da pek memnun olamadığım için ve eşim de kış günü kötü olan yollarda kaldığı için eşimin aslında çalıştığı ile tayin istesem dedim ama iller arası normal tayin isteyemiyorum çünkü ben eş durumu özründen dolayı burda bulunuyorum doğu görevim bitmeden evlenmiştim çünkü... yani sözün özü ben başka bir il isteyeceğim il içi olmayacakŞekercik sen eşinle aynı ilçede misin ilde misin yoksa başka bi yeri mi isteyeceksin?
evet cnm sen söyleyince okudum da o beni pek ilgilendirmiyor gene de çok sağol..canım personel mebde bi kılavuz var nisan ayında istenecek diye oda sağlık ve olağanüstü haller ile özür grubu tayini kapsıyo...
offf napıcam ben bana bi akıl verin benim taşınmam lazım burda zaten ağustosta iyi bir ev bulmam imkansız ama bu okulda sürekli kalmak eşimin devamlı o kötü yoldan gidip gelmesi de içimi burkuyor. şansımı denemek ile tayin istemek arzusundayım. ama keşke şubatta isteseydim diyorum şimdi bilseydim ağustosta olacağını. biz hep mayısta var sanıyorduk eşimle. şimdi taşınsam, ağustosta tayinim çıkarsa bir daha taşınmam gerekecek. taşınmasam tayinim çıkmazsa o şartlarda ev bulmam zorlaşacak.şekercik il dışları mayısta,özür grupları değil
cnm aradım öyle ama pek bişi çıkmadı maalesef. sağol verdiğin bilgiler için. isteğe bağlı da isteyemiyorum çünkü benm doğu görevim 4 yıldı ama ben 1,5 yıl yapabildim maalesef.canım şimdi iş takvimini buldum orda
1-30 nisan arası 2010 yılı öğretmenlerin iller arası ve zorunlu isteğe bağlı yer değiştirme kılavuzunun hazırlanması
1nisan-3 mayıs arasında il içi isteğe bağlı yer değiştirmeye ilişkin duyurunun yapılması başvuruların alınması sonuçların duyurulması
3 mayıs -31 mayıs tarihleri arasında öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülüğüne ve isteğe balı olarak ildışı atamalarına ilişkin duyurunun yapılması başvuruların alınması sonuçların duyurulması
1-30 haziran arasında tayini çıkanların ilişki kesmesi ve göreve başlam işlemleri
28 haziran 20 ağustos özür grubuna bağlı yer değiştirme işlemleri için başvuruların duyurulması alınması ve sonuçlanması
2 ağustos -31 ağustosta il içi atamanın sonuçlanması ilşiik kesme işleminin yapılıp göreve başlanması
Şeklinde açıklamış sende aratırsan meb 2010 iş takvimi diye bulursun canım...
kızlar uşak ta umut adlı çocuk ölü bulundu biliyorsunuz yatılı okul öğrencisiydi
yatılı bölge okulları hakkında ne düşünyorsunuz
umarım cnm ama bu durumda ben burda bi taşınıcam ağustos ayında da bakıcam tayinlere uygunsa isteyeceğim ve bir daha taşınacağım ay ne mantıksızlık eskiden her zaman isteniyordu tayin gene öyle olsa tamam öğrenim yılı bölünmesin mesela ben tayin istedim ve çıktı mı ben orda göreve başlamak için yıl sonunu beklerim ama duruma göre ev ayarlarım mümkünse taşınırım değil mi böyle basit bir şekilde de çözülebilir ama yok yılda iki kez isteme hakkımız var insan umutla yaşıyor valla bu ülkede.Şekercik canım umarım seninde istediğin şekilde sonuçlanır şu tayin sonuçları.Allahım hakkımızda hayırlı olanı versin....:Saruboceq:
Allah ailesine sabır versin,çok zor cidden.Ben de lisenin pansiyonunda 2 yıl belletmenlik yapmıştım.Orada daha farklı sorunlar oluyor.Yoklamaları hep düzenli alırdık.Ben kimsenin ihmalkarlık yaptığına inanmak istemiyorum,olmamalı.Yani bazen öğrenciyi zaptedemiyorsun,okuldan kaçıp gitmişse nöbetçi öğretmen veya müdür ne yapsın?
evet spell uzun zamandır bu böyle aslında. sonra da neden öğretim bu kadar başarısız diyorlar sen eğer öğretmeni böyle şeylerle meşgul edersen tabii o da başarıya odaklanamaz değil mi?
spell ablam da sınıf öğrt ondan biliyorum bir de bir yaşında çocuğu var ondan büyük de iki tane ergenlikte çocukları var evi tam bir savaş alanı anlayacağın:))) bir de özelde çalışıyor ve bu yıl 1. sınıfları almak zorunda kalmış:))) çocuk perperişan durumda annem şimdi orda da az yedirip toparlamaya çalışıyor
1. sınıf gerçekten zor ya inşallah vermezler sana.bende tayinim çıkarsa verirler diye azıcık korkuyorum.5 senedir 1leri okutmadım.yani ilk çalışmaya başladığımda eski sistemle okutmuştum şimdi azıcık korkuyorum nasıl yaparım diye.çokta zaman istiyo birler,çok tatlılar ama çok ta yorucular..
canım çok zor ne diyeyim bu devletin yüzünden çekiyoruz zaten.inşallah tayinin istediğin gibi olur.zaten meb dışında çalışanını bukadar zor durumlara sokan bi bakanlık yok.senin cocuğa kim bakıyo peki..
şimdi ücretsiz izindeyim 4 ayı yeni bitirdi.seneye kalırsam birini bulmam lazım o da ayrı bi sorun tabi...
off canım dahada çok küçükmüş.allah yardımcın olsun canım..