- 2 Ağustos 2008
- 5.527
- 2
slmm bizler balıkesirde 7. saatlerde ders yapıyoruz sevgili milli egitim müdürümüz böyle istedi gönüllük esası adı altında baskıyla kalıyoruz :) kalıyorduk birinci dönem bu dönem katılmak istemeyenler dilekçe verdik ve girmiyoruz bu şekilde uygulama yapan varmı başka
ya ben tiyatro kulubüyüm ama bulunduğum okul ve çalıştığım küçük ilçe sebebiyle çok bişey yapamıyorum.öğrenciler yatılı olduğu için dışarda çalışamıyoruz,off kafam çok karışık..
caycancım oyun sergilenebilir,oyun için yapılan çalışmalar da hizmet olarak yazılabilir ama bir sürü emek ister,aklıma da gelmedi ki başka
biz 2 günkül teftişten sonra müfettişleri savdık kulüple ilgili hiçbir etkinlik yapmamıştım çok şükür sormadı bir daha dönem sonu gelirler heralde
caycan cım yapabildiğin kadar yaparsın beğenmezse bir dahaki sefere dersin zaten yemekteyiz yarışmacıları gibi oluyor bazı müfettişler eften püften sorun cıkartırlar dişlerini göstermek için
bu arada bişi sorucam gittigidiyor a üye oldum ama eger blgin varsa güvenlik konusunda tedirgin oluyorum