KK'da Kullanmaya Uygun Boyutlarda Hareketli Harika Avatarlar

icon58ow2.gif

tatlim bunu alsam??

tatlim ben degistirecem yine avatarimi korkutuormusum

aslinda yillar öncesi baska bir forumda kullandigim kazan karistiran hareketli cadi avatari vardi onu ne senin arsivinden nede nette bulabildim....

simdilik bu olsun
0013wi5.gif

tatlim ben degistirecem yine avatarimi korkutuormusum

aslinda yillar öncesi baska bir forumda kullandigim kazan karistiran hareketli cadi avatari vardi onu ne senin arsivinden nede nette bulabildim....

simdilik bu olsun
0013wi5.gif

canısı kazan karıştıran hareketli cadı avatarları var arşivde-tatlicadiarzu-.....çok isityorsan bulmana yardımcı olurum:teselli:...fakat senin kullandığın avatarın aynısımıdır onu bilemem tatlımCADIARZU

tatlım bazı gifleri ufaltınca fon siyah oluyor...seninkisi de böyle oldu...2 değişik boyutta hazırladım...siyah istemezsen başka gif seçmen gerekiyor aşkısı:1no2:

huliiifg1.gif

huliiiiiiiiiiiiiiipa0.gif

ImageShack - Image Hosting :: huliiiiiiiiiiiiiiipa0.gif

canısı kazan karıştıran hareketli cadı avatarları var arşivde-tatlicadiarzu-.....çok isityorsan bulmana yardımcı olurum:teselli:...fakat senin kullandığın avatarın aynısımıdır onu bilemem tatlımCADIARZU

tatlım bazı gifleri ufaltınca fon siyah oluyor...seninkisi de böyle oldu...2 değişik boyutta hazırladım...siyah istemezsen başka gif seçmen gerekiyor aşkısı:1no2:

huliiifg1.gif

huliiiiiiiiiiiiiiipa0.gif

ImageShack - Image Hosting :: huliiiiiiiiiiiiiiipa0.gif

vardi evet ama benim aradigim degildi malesef,
siyahli iyi olmamis ya, sac siyah fon siyah tüh, sanada zahmet oluyor yafisfisfis

berfinsenacım kediden kaplana dönüştüysen canısı bu avatar ne dersinyerimseniben

veya buna...
31638b.gif

veya buna.....
9428ah4.gif

Son düzenleme:
X