- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #6.361
Ya bi gitKendi bana öğretiyor hala bazı şeyleri hala sana soracam diyor Ayrıca müdürden azarı yemeden burayı terkedelim. Muhabbete geyikte devam
çok tatlı olduu
bakın ben bi tane daha şeettimama emeklerin için senin agnes ını kullanıcam teşekkür ederiiimm
Eki Görüntüle 945314
diyomuşsunuz ki kızım kaç yaşındasın Allah bilir, hala uğraştığın bebelerle vaktimizi harcadınçok tatlı dimi ama teyzeleri
Olsun canım herkes istediği avatarı kullanmakta özgür
Yapabildiğim için ve 7 senenin hakkını verebildiğim için mutluyum güle güle kullan
Tabi Jagger'in emeğini pas geçemem o söyledi ben yaptım
çok tatlı olduu
bakın ben bi tane daha şeettimama emeklerin için senin agnes ını kullanıcam teşekkür ederiiimm
Eki Görüntüle 945314
diyomuşsunuz ki kızım kaç yaşındasın Allah bilir, hala uğraştığın bebelerle vaktimizi harcadınçok tatlı dimi ama teyzeleri
[B[/B]
Bunu nasıl yaptınnnAvatarıma bakarsan hayranım ben bu minnoş kıza. Benim çocukluğuma benzetiliyor çünkü hep.
Ölçüsü uygun olmadığı için avatarında hareket etmiyor canım. Düzenledim kullanabilirsin.
. . . . . . . Eki Görüntüle 968652 . . Eki Görüntüle 968674
Ölçüsü uygun olmadığı için avatarında hareket etmiyor canım. Düzenledim kullanabilirsin.
. . . . . . . Eki Görüntüle 968652 . . Eki Görüntüle 968674
merhaba,bende de hareketli giftler var ama avatar olarak gösterdiğimde hareket etmiyor,burda nasıl paylaşıcağımı bilmiyorum ya bilgilendirirseniz çok sevinirim..
Eki Görüntüle 970222 Eki Görüntüle 970222 Eki Görüntüle 970221 Eki Görüntüle 970221 Eki Görüntüle 970220 çok teşekkür ederim,oldu galiba
Eki Görüntüle 970222 Eki Görüntüle 970222 Eki Görüntüle 970221 Eki Görüntüle 970221 Eki Görüntüle 970220 çok teşekkür ederim,oldu galiba
Merhaba benim avatarım da hareketli ama burda gözükmüyo yardımmmmmmmmmmmmmm
Bu gifler klasörüne jpg olarak eklenmiş canım. Gif olarak eklenmedilşeri için burada da hareketli olmadılar.
Bu durumda boyutunu ayarlasam da hareketsiz olacaklar. Aldığın siteleri biliyorsan linklerini de ekleyebilirsin.
Bir tanesini buldum ve ayarladım. Klasörüne eklerken gif olarak eklemelisin canım yoksa avatarında hareket etmez.
. . . . Eki Görüntüle 970239 . . Eki Görüntüle 970240 . . Eki Görüntüle 970241
Eveeet sallanan ufaklığı da buldum. Kızıl saçlı kızın orjinalini bulamadım.
. . . . .Eki Görüntüle 970243
çok teşekkür ederim canım,dediğin gibi yapıcam artık bir kaç resim daha eklerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?