- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #6.181
ayy maşallah cinsiyet netleşmiş sağlıklı-hayırlı evlat olsun inşallah tatlım kucağına aldığın haberleride almak nasip olsun
Eki Görüntüle 451924 ...Eki Görüntüle 451925 ...Eki Görüntüle 451926 ...Eki Görüntüle 451927
Basaksscım, sifaacım Evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
Hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü, şanslı, bol rızıklı ve analı babalı olsunlar İnşaallah.
. . . . . . . . . . . .
ellerine sağlık nasıl da yapıyosun bu kadar güzel maaşallah sanki elinde hazır var gibi
kulittacım güzel dileklerin için çok teşekür ederimmdarısı sana demiycem bu kez darısı oğluna inşallahhhhhh
Amin canım. Sizlerle, torun sevincimi de paylaşmak nasip olur İnşaallah.
Hafta sonunda, yaz aylarını geçirdiğim mekana gideceğim basaksscım.
Bir kaç ay sizlerden ve KK den uzak kalacağım için hüzünlüyüm.
Bu dönemde özellikle internetten uzak olduğum için çok özleyeceğim.
Belki bir kaç kez internet kafe aracılığı ile sizlere ceeee yapabilirim.
Bebişlerinizi, sizi ve sevdiklerinizi Allaha emanet ediyorum.
Görüşmek umuduyla esenkalın.
Kulittam amin inşallah ALLAH razı olsun o güzel yüreğinle ettiğin dualara kocaman amin diyorum güzel gönlüne sağlıkEki Görüntüle 451924 ...Eki Görüntüle 451925 ...Eki Görüntüle 451926 ...Eki Görüntüle 451927
Basaksscım, sifaacım Evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
Hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü, şanslı, bol rızıklı ve analı babalı olsunlar İnşaallah.
. . . . . . . . . . . .
Başak cığım çok yeni çok Rabbime sonsuz şükürler olsun 2. tüp bebek tedavimde nasip oldu bebeğime kavuşmamşifa cımm sen ne zaman hamiş oldunnnnnn, ben mi görmedim yoksa yeni mi öğrendin cnm . Allah hayırlı sağlıklı evlat nasib etsinnn kucağına da al inşallahhhh
ayy evet kulişim bu renkli yıldızlar hani nerde bizim programda mı var yaniiiellerine sağlık nasıl da yapıyosun bu kadar güzel maaşallah sanki elinde hazır var gibi
kulittacım güzel dileklerin için çok teşekür ederimmdarısı sana demiycem bu kez darısı oğluna inşallahhhhhh
aaaa tatilemi çıkıyorsunAmin canım. Sizlerle, torun sevincimi de paylaşmak nasip olur İnşaallah.
Hafta sonunda, yaz aylarını geçirdiğim mekana gideceğim basaksscım.
Bir kaç ay sizlerden ve KK den uzak kalacağım için hüzünlüyüm.
Bu dönemde özellikle internetten uzak olduğum için çok özleyeceğim.
Belki bir kaç kez internet kafe aracılığı ile sizlere ceeee yapabilirim.
Bebişlerinizi, sizi ve sevdiklerinizi Allaha emanet ediyorum.
Görüşmek umuduyla esenkalın.
hahaha evet Başakcığım yaa garip avatarlarla idare edecekler artık kk daşlarımızaaaa sen yokken bi avatar hareketlendirmesine ihtiyacımız olursa artık şifaa ile kendimiz yaptığımız garip avatarlarla idare ederiz
sana iyi tatiller kulittacım tatilin çok iyi geçsin inşallah
yakında yeni avatarlar gelicek tatlım belki orda çıkar ruh haline uygun bişiİlk 60 sayfayı baktım sondanda 20 sayfa vee yoruldum baka baka..Maymun iştahlıyım sanırım.Seçemedim bir tane..Bu aralar da ruh halim çok değişken bir mutlu bir mutsuz.. Uygun olsun istedim ama karar vermekte zorlandım.Hepsi birbirinden çok güzel ve şirinler..Elleirnize sağlık
ayy evet kulişim bu renkli yıldızlar hani nerde bizim programda mı var yaniii
aaaa bu tamamen gözümden kaçmış benimPhotoscape topiğimizde kırmızıdonlukızın önerdiği bir efekt sitesi. sifaacım.
Bir kaç sayfa açıklamalı çalışmalarımız var. Siteye üye olduktan sonra çalışmalarımızdan
faydalanarak çeşitli avatarlar hazırlayabilirsin canım. Çok keyifli.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...2-photoscape-resim-duzenleme-programi-20.html
Blingee com.
İlk 60 sayfayı baktım sondanda 20 sayfa vee yoruldum baka baka..Maymun iştahlıyım sanırım.Seçemedim bir tane..Bu aralar da ruh halim çok değişken bir mutlu bir mutsuz.. Uygun olsun istedim ama karar vermekte zorlandım.Hepsi birbirinden çok güzel ve şirinler..Elleirnize sağlık
aaaa bu tamamen gözümden kaçmış benimçok sağol üye oldum bile kurcalıyorum şimdilik yakında gelirim çalışmalarımla
geldim tatlım hadi buluşalımama o yabancı ben yapamıyorummmm. şifaacım bunuda diğer topikte konuşalım
Bunlar istediğin gibi mi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?