KK'da Kullanmaya Uygun Boyutlarda Hareketli Harika Avatarlar

Kullitacimm yine cok güzelll seyler paylasmissin
bi kac tanesini izninle aliyorum

kulittamın benim için hazırladığı tatlı cadıları alıp kullananlar olmuş..

Kişiye özel mi hazırlanıyor onlar? Prensesfb de kedileri çok seviyor mesela, kulitta onun mesajının altına kedi gifleri koyuyor ve pek çok kişi de kullanıyor. :44:

Cadılar tatlı olunca kapışılması gerekir değil mi megcim?

..
..
..
..
..

Kişiye özel mi hazırlanıyor onlar? Prensesfb de kedileri çok seviyor mesela, kulitta onun mesajının altına kedi gifleri koyuyor ve pek çok kişi de kullanıyor. :44:

Kişinin avatarında imzasında olmayanlar elbette herkes için Tryamorcum.

..
..
..
..
..

Kullitaa bunu avatara koyunca hareket etmedi. Zaten çoğunlukla hareket etmiyor. Eğer yapması çok zahmetliyse bana nasıl yapılması gerektiğini yazabilirsin. Ben yaparım, çünkü çok karşıma çıkıyor bu adamın gifleri, hepsini de buraya koyamam doğal olarak. Photoscapeden deniyorum olmuyor. :84::84::84: Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleme:

...
.....

Hiç zor değil Tryamorcum ama kendin bolca avatar ayalamak isteyebilirsin.
Avatar ölçüsünü, KB ayarını ve efektleri PhotoScape programıyla yapıyorum canım.
Programı indirip bilgi almak istersen yardımcı olurum.
PhotoScape - cretsiz Resim Dzenleme Program - TAM indir

Süper olmuş çok sağol.

Programı indirdim, var zaten bende, efekt veriyorum, boyunu ayarlıyorum ama bu hareket etmeyen gifler nasıl hareket eder hale getirilir bilemedim. :26:

Anlatırsan çok sevinirim. Mesela şimdi yaptığın nasıl oldu anigif kısmına gelip atıyorum ben istediğim gifi sonra hareket etmiyor. Herhalde başka bölümden yapmam lazım. Bilgilerine ihtiyacım var.

Cadılar tatlı olunca kapışılması gerekir değil mi megcim?

..
..
..
..
..

ama ama amaaa....
diğer tatlı cadılar kapışılsın da,benim imzamdaki tatlı cadı kapışılmasın bence..
piki canım kulittam

acaba rica etsem,meg yazılı tatlı cadıyı imzama koyabilmem için büyütebileceğin en büyük ebata getirebilir misin?

Ayarlanacak gifi Anigife attın, sağ taraftaki seçeneklerden tuval boyutunu ayarla tıklıyorsun ve
uzunluk 100, yükseklik 100 yapıyorsun. 100x100 olduğu halde hareket etmemesinin sebebi efekt
karelerinin fazlalığından dolayı KB değerinin 64.0 den fazla olduğunu gösterir.
Mümkün olduğu kadar efekti bozmamaya çalışarak aralardan kareleri silerek kare sayısını azaltıyorsun.
KB 64.0 olana kadar kareler aralıklı silenecek.
Sağdaki seçenekleri kullanarak gife hangi değişiklikleri verdiğini görebilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…