- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- Konu Sahibi Halikarnas
- #5.041
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullitacim, 64 kb olan profil resmi, avatar degil ki
avatarlarda hala 19.5 kb siniri var o yüzden kullanilmiyor cogu avatarlarin...
Alla alla çok ilginç canım - Bende avatar değiştirin altında (Not: İzin verilen en fazla büyüklük 100 x 100 Piksel ve 64.0 KB (Kilobyte) boyutuna sahip olmalı.) yazıyor.
Ayrıca eklediğim tüm avatarları tek tek kendimde test ediyorum. Bu fark neden kaynaklanıyor acaba.
Herkesin kullanamadığına üzüldüm doğrusu - çok yazık.
Avatarı değiştirin iki seçeneğinde de aynı ölçüler yazıyor. Sebebini çok merak ettim nasıl öğreneceğiz ThirtyFouRcuğum?
kulişim bunu avatar formatında ve hareketli yapar mısın canım
kullitacim, 64 kb olan profil resmi, avatar degil ki
avatarlarda hala 19.5 kb siniri var o yüzden kullanilmiyor cogu avatarlarin...
kukilatamm
allah-rahatlik=versin-canimmmm
tatliruyalarrrrrr
Ohh! sütümüzü de içtik Güzel dileklerle yolladığın pozitif enerjiyi hissediyorum meleğim. Dilerim yüzün hep gülsün.
Tatlım son günlerde avatar ölçüleriyle ilgili kafam karıştı. Eklediğim avatarları test ettiğim için
kullanmak isteyenlerin avatarlarına cuk oturduğunu sanıyordum. Malesef bazıları bende hareketli
olduğu halde başkalarında büyük URL den dolayı hareket etmiyormuş - bu topiğin ve diğer avatar
topiklerimin sorunsuz kullanılmasını isterdim.
Senden rica etsem izin verilen avatar ölçülerini bildirirmisin?
Ayrıca bu pisileri avatarında test edip neticeyi iletirsen çok mutlu olurum canım Prensesim.
.............
bıtanecık*kukılatam*buyuk-memnunıyetle-bakarım*denerım*canımcım
busonekledıklerını*denedım-sorunsuz*oldu-tatlım
İzin verilen en fazla büyüklük 100 x 100 Piksel ve 64.0 KB (Kilobyte) boyutuna sahip olmalı.dıye*yazıodu*
ınsallah*yardımcı-olabılmısımdır
olabıldıysem*nemutlu*bana*kukılatam
Oleeeey hem de çok yardımcı oldun güzeller güzeli pisi prensesim.
Çoook teşekkür ederim ballı bademim.
............
merhaba, sondan 2. avatarı beğendim ama parlamıyor kaydedince ne yapmalıyım rica etsem yardımcı olurmusun :26:
Ne kadar ne kadar ne kadar güsel şeyler yapmışsınız. Çok beğendim. Ellerinize sağlık. İstediğimi kopyalayabilir miyim?