- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- Konu Sahibi Halikarnas
- #4.861
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım ancak bunları bulabildim. Yenileriyle karşılaşırsam eklemeye devam ederim. Mutlu Yıllar.
..............
İyi günler - iyi hafta sonları melisdenizcim. Yeni yılda herşey gönlünce olsun İnşaallah.
Karşılaştıkça yenilerini eklerim meleğim.
..............
daha önce sarışın da eklemişti kulittam..
kukılatammmmmm
senı sevıyorummm canımbenımm
yıneharıka
ellerınesaglıktatlımm
kukilatammm
harikasin
yine
birbirinden guzell
hepsii
bunun
Kitties Singing Joy-Joy-Joy! Free Smile eCards, Greeting Cards from 123greetings.com[video]http://www.123greetings.com/cute_cards/smile/kitties_singing_joyjoyjoy.html[/video]
Pisilerin şölen merakına ve herkesten önce hazırlanmalarına bayılıyorum. Sağol canımcım - keyifli geceler dilerim.
..............
bende sarı çok istiyorum kulitadan..daha önce sarışın da eklemişti kulittam..
bayıldımm bunlaraa birazcık yamaladım kulişBirazda ortaya karışık değil mi megcim?
............
............
bende sarı çok istiyorum kulitadan..
iykii kk da kulişimm
Muhteşemmiş buuu... Ellerine sağlık kulitta. Beyaz tenli koyu renk saçları olan daha fazla bu tarz avatarlar olursa harika olur. Genelde sarışın kadınlar var çünkü. Eğer bulursan koyu renk saç ve bayaz tenli güzel kızları da görmek isterim.
Umarım hoşuna gider canım. :78:
kukilatamı
guldureyımdedımmm
çok ğüzelelrrr ce sexsüler kulişim ğüzel mutlu haftalrr cnaısıİşte sana sarı papatyalar canımcım - İyiki KK var ve sen varsın. İyiki KK ailemiz var melisdenizcim.
............
............
çok ğüzelelrrr ce sexsüler kulişim ğüzel mutlu haftalrr cnaısıİşte sana sarı papatyalar canımcım - İyiki KK var ve sen varsın. İyiki KK ailemiz var melisdenizcim.
............
............