- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
- Konu Sahibi Halikarnas
- #4.781
hepsi birbirinden güzelmiş.ellerine sağlık canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kulişimm iyakşamalrr nasılsın...he iy ol
İyi günler melisdenizcim. Bende senin için herşeyin en iyisini diliyorum canım benim
..............
miyaba kulittam
bu ay boyunca ara ara yılbaşıyla ilgili bişeyler de eklersen ne güzel olur canımm
öpüyorum çok
Sayende şenlendi sayfalar canısı - bu sıralar günleri haftaları ayları karıştırdım - yeni yıl arifesinde olduğumuzu farketmemiştim. Hatırlattığın için çok sağol arkadaşcım.kulittam yılbaşı ruhu geldi topiğe olleeeyyyy
teşekkürler canım arkadaşımmm
Haklısın megim yılımızla vedalaşmaya az kaldı. Yepyeni umutlarla - yepyeni yılı karşılamak için ışıl ışıl avatarları hazırlamanın tam zamanı. Dilerim yeni yıl güzel ahlak ve vicdan bolluğu getirir.
............
............
............
Sayende şenlendi sayfalar canısı - bu sıralar günleri haftaları ayları karıştırdım - yeni yıl arifesinde olduğumuzu farketmemiştim. Hatırlattığın için çok sağol arkadaşcım.
kulişimmm sarı hatunlar için çok tşklerr canım benimm
..............
..............
canımsın çok ama çok saolll iyki kk dasın kulişim,,,burası senle daha bi ğüzelll..emegine yeniden tşlerrrhemen kaydetip kulanmya başalrımmHiç birşey değil melisdenizim. Sarışın bayanlarla karşılaşınca hemen senin görücülüğüne çıkarmak istiyorum.
Harika bir pazar günü geçirmen dileği ile öpüyorum canısı.
..............
Sayende şenlendi sayfalar canısı - bu sıralar günleri haftaları ayları karıştırdım - yeni yıl arifesinde olduğumuzu farketmemiştim. Hatırlattığın için çok sağol arkadaşcım.
............
............
............
oleyyyyy
yılbasııı
ruhubasladıııı
coksevıorummmmm
aralıkayını
kukılatammmmmbıtanemmm
harıkagıflerrrr