- Konu Sahibi Halikarnas
- #4.681
Kulittam bunu hareketlendirip ışıltılı birşeyler yapabilir misin ?
cok guzel cıkmıs burda pamuksekerım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok guzel cıkmıs burda pamuksekerım
Dimi bende çok beğendim ,ayıptır söylemesi kendime çok yakın hissettim :kedi:
Balım özlemişsim seni ya Şeniz
bu resmi severek aldım ama avatarımda hareket etmiyor ilgilenen arkadaşımız kimdir bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum,kolaylıklar
Oyyyyyyy canım benim ellerine sağlık Şenizçok beğendim.
Hemen avatarıma koyuyorum =)
çok çok teşekkürler ellerine sağlık yerimseniben hakkını helal et olumunekankayizsmile alkisalkisalkis tekrar sağol görüşmek üzere iyi akşamlar opuyorumnanaktanBen bunları yaptım. Umarım beğenirsin içlerinden birini. )
malesef olmuyorrrr bilmiyorumkismile Geçersiz Dosyatipi diye sonuç çıkıyor CADIARZUBen bunları yaptım. Umarım beğenirsin içlerinden birini. )
3-5 kez tekrarlamama rağmen aynı sonuç çıktı canım bu yüzden haber vereyim dedim bikaç kez yineleyim inşallah olur tekrar zahmet vermek istemem inşallah gerek olmaz görüşmek üzere opuyorumnanaktanBen yapınca oluyor ama. Bir daha deneyin. Liv'e de yaptım onda oldu. Bazen sitede sorun çıkıyor. Tekrar denemek lazım. )
bugün netim gitti geç geldi felan onunla mı alakalı acaba bilmiyorumkismile pc de de sorunlar var evet belki de canım beceremezsem yine başını ağrıtabilirim tekrar ilgin için sağol vaktini aldım opuyorumnanaktanTüh. Pcde falan bir problem vardır belki de. Neyse artık.
aaaa ben kaydetmeden direk profil-avatara yüklüyorum bide öle deneyim canım saol yerimseniben opuyorumnanaktan olumunekankayizsmileBir de avatarı pcye kaydederken ismini değiştirip de deneyebilirsiniz. Çözüm olabilir bir ihtimal. CADIARZU