- 19 Mayıs 2010
- 2.666
- 4
- Konu Sahibi Halikarnas
- #4.441
emeği geçen herkeze çokk teşekkürlerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok olur mu hiç bebeem kaydirigubbakcemile
Allah'ın izniyle program yüklensin kulittam gelene kadar bendensiniz :jeyyar:
ya sen süpersin bitanem benim:sm_cool:
ellerine emeğine sağlık muhteşemim:1hug:bebem tanrıça yazanı denicem şimdi,eğer işin yoksa,boydan bir kez daha deneriz,yada ilk yaptığın resmin saçlarını dalgalandırırz:kedi:
gelde sen bi:kedi:
çok mutlu ettin beni..benim için emek verdin..çok teşekkür ederim canım benimŞeniz
hiiiiiiiiiii meleğim neler yapmış yine:asigimy ben kurban olurum sanaŞeniz
canom madem çekinme dedin sen kaşındın:smiley-cool:
bak bebem,bunun yıldızlarını çok sevdim..ışıl ışıl...yıldızları bu formda olsa,hemde boydan olsa,saçlar hafif dalgalansa:kedi:bide zahmet olmassa öyle denesekmi balım he:kedi:elbiseye hareket yapmıyalım,bitanem sana zahmet hihiiihhi:)
bebem daha napıcaksın:1hug:emeğine sağlık ne diyim gülüm:sm_cool:
unutmamış hemen yine dalmış benim avatara kurban olduğum:dancerofilde ,avatarda tamamdır kankakaydirigubbakcemile5çok teşekkür ederim tekrar bitanema.s. olumunekankayizsmile
yeni imajımı sana borçluyumaklinialirimsmile
ayh saol ceneme(cnm)bayanssulusmile(işi bitince tanımayan smilsempatiksalakcinni)havaya girdim baksana
kimin eseriaklinialirimsmileprofilimdeki edepsiz afroyu sildim kanka,burdakilerden koydumaklinialirimsmile
bu arada avatarındaki senmisin bebem?
kulittam geldiğinde bunu bana avatar boyutunda ve hareketli ışıltılı kıpırtılı bir halde yapar mısın boshayallersmile
madamcım benim ricamıda yapar mısn canım
Tabiki cnm yapmaya çalışcam başladım çalışmaya olumunekankayizsmile
teşekkürler canım merakla bekliyorum
TaTlım ışıltılı yapmaya çalıştım fakat ışıltı beyaz olduğu için bu resminde arka planı beyaz olduğu için görünmüyor acaba farklı renkte kalpler falan mı eklesek yada başka önerin var mı ben sadece bayrağı bu şekilde sallamasını düşündüm ama önerilerini bekliyorum. Işıltıların rengi değişik olanları var kırmızı düşündüm ama kırmızı yok pembelisi vardı ekledim ama fazla belli olmadı acaba arka plan rengini mi deiştirsek. bilmiyorumkismile